ŽGARAVICA
ŽGARAVICA
1. Smiješati i usitniti po 20 g stabljike kantarije ženske, stabIjike kantarije muške i stabljike dubčaca. U 1/2 litre proključale vode staviti 5 g mješavine trava i kuhati poklopljeno 11/2 minutu. Ohladiti i procijediti u bocu. Piti 1/2 dcl natašte, 1/2 dcl prije ručka i 1/2 dcl prije večere, u trajanju od 6 dana. 2. Usitniti i smiješati po 20 g kadulje, pelina i kantarije ženske. Priprema i upotreba kao u prve recepture. U oba slučaja, potrebno je odbaciti jake začine, suvišne masnoće i smanjiti količinu hrane. Jesti jako raskuhanu i čorbastu hranu. |
< | ožujak, 2013 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv