, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

26.11.2009., četvrtak

Bili smo u Vukovaru

Kao i svake godine do sada, i ove smo obilježili Dan sjećanja u spomen na sve žrtve Vukovara i našeg mještanina, poginulog branitelja Željka Majora.

U srijedu 18.11. smo skupa sa osnovnoškolcima prošetali od škole pa do rodne kuće Željka Majora i uz cestu palili svijeće. To polako prerasta u traiciju a moram spomenuti da su Alkosi na neki način pokrenuli ovu akciju prije 4-5 godina kada su se sami okupljali u centru Čačinaca i palili svijeće.

A u nedjelju smo skupa s načelnikom Općine Čačinci otišli u Vukovar. Ja opet nisam išao,ali su zato išli Ileš, Zoki, Anđo, Cigo, Terek, Kolar (majki), Kec, Krco, Arti-Čoko i Božo.

Momci su obišla sva važnija mjesta u Vokvaru i Borvu naselju, popalili lampione, poklonili se žrtvama koje su položile život da bi mi imali ovako krasnu domovinu i pomolili se za njihove duše.

Neću sad ja tu pisat o Vukovaru, o žrtvama Vukovara, civilima i braniteljima, herojima i manje poznatim likovima, to se manje-više zna.

Dakle, bili smo i ove godine, ići ćemo i nagodinu. Ako ikako bude bilo moguće otišli bi baš na sam Dan sjećanja a ako ne, etto nas opet prvof vikenda nakon spomenute obljetnice.














A nakon što su obišli sve što su planirali, dečki su si u povratku dali malo oduška i krenuli se zagrijavati za ono što ih je čekalo popodne (o nastavku dana uskoro) a o samim anegdodatama sa puta neka u komentarima nešto napišu oni koji su išli u Vukovar.






P.S. Kad smo već kod Vukovara, moram spomenuti da smo ljetos sudjelovali u humanitarnoj akciji "Hrvatski navijači u Vukovaru" kupnjom 10 majica u vrijednosti od 1000 kn. 500 kn je platila udruga a po 50 kn za majicu su dali članovi koji su i uzeli te majice.

- 12:27 - Mudro mišljenje puka (9) - Štampaj i urami - #

20.11.2009., petak

Uuuuuuuuuuuuuuuuu

U jebote, opet ja imam vremena za napisat post pa nikako da se više odlučim a etto nam i kraja tjedna.

Ajmo nabrzinu spomenuti još jedan neuspješan sportski vikend u kojem su nogometaši poraženi u Mikleušu sa 5:2 (igrali skoro cijelu utakmicu s igračem manje). Sad nam je Mikleuš pobjegao na 4 boda razmaka. Mi smo ostali na 13 a ispod nas su samo Pitomača sa 10, Kamen sa 9 i Ribar sa 8 bodova.

U nedjelju se igra posljednja kolo jesenskog dijela prvenstva i u goste nam dolazi Croatia iz Grabrovnice. Sudeći prema stanju u klubu i trenutnoj formi, teško ćemo do bodova ali treba se nadati.


Košarkaši su gostovali u Našicama gdje su se držali do poluvremena ali su na kraju ipak uvjerljivo poraženi sa 90:61.
Rekao bih očekivani poraz,ali se nitko nije nadao baš tako uvjerljivom.

U nedjelju nam u Slatinu dolazi Osijek. I tu je sad nastao problem. Oba naša sportska kluba igraju u nedjelju, nogometaši u Čačincima u 14 sati a košarkaši u Slatini u 16.30. Bus za Slatinu polazi u 15 sati!

Pozovam sve da dođu na utakmice, a neka sami biraju na koju bi radije otišli. Neki će na nogomet do poluvremena pa onda na košarku, neki će autom poslije nogometa u Slatinu...... neznam.


Ali znam da smo se i ove godine odlučili pridružiti obilježavanju Dana sjećanja u spomen na žrtve Vukovara. U srijedu smo zajedno sa našim osnovnoškolcima palili lampione uz cestu do ulice Željka Majora (naš mještanin-žrtva domovinskog rata-poginuo braneći Vukovar), a u nedjelju rano ujutro ćemo skupa sa izaslanstvom Općine Čačinci pohoditi Vukovar i tamo se pokloniti žrtvama,zapaliti svijeće i položiti vijenac.

Nadamo se da ćemo se vratiti na vrijeme da popratimo ova dva sportska događaja.

Ajmo, ponesite vina, vidimo se u rupi pa ćemo vidjet tko će i kako na košarku!


Živili!
- 09:39 - Mudro mišljenje puka (5) - Štampaj i urami - #

10.11.2009., utorak

Uvjerljiva pobjeda i bod u gostima

Nakon prošlog vikenda kada smo upisali 2 poraza, ova nedjelja je bila uspješna.

Košarkaši Mladosti su upisali i drugu pobjedu u prvenstvu a nogometaši su donijeli bod sa gostovanja kod Pitomače a desetak pijanih Alkosa su se pobrinuli za atmosferu u slatinskoj dvorani. Skupili smo se navrat-nanos, ponijeli vinčine i udri brigu na veselje.

Bilo dobro,odlična zajebancija i nedostatak vina nakon poluvremena. Na tom problemu moramo poraditi jer nam se takve stvari NESMIJU događati!

Nedopustivo je i jako sam blizu da pojedince prijavim na disciplinsku komisiju. Ovaj put opraštam ali slijedeći puta će biti svega!

Počnimo sa košarkom.

Utakmica 5. kola A2 lige Istok donijela nam je laganog suparnika. Momčad KK "Strmac" iz Nove Gradiške još nema pobjedu a sudeći po prikazanom,vjerovatno je neće skoro ni imati. Radi se o izrazito mladoj momčadi kojoj nedostaje samo malo snage i iskustva.

Takvi kakvi jesu, nisu predstavljali problem razigranim Mladostašima koji su nošeni pjesmom desetak pripitih Alkosa lagano došli do uvjerljive pobjede pa je trener Mario Krmpotić (popularni Maka Trica-ljubimac publike) dao prigodu svim našim mlađim igračima (Lazar,Jerbić, Milosavljević, Erceg, Šimatović, A.Jukić). Utakmica lijepa za gledat a posebno zadnja četvrtina kada je na parketu bila petorka sastavljena od domačih igrača.

Krajnji rezultat je bio 114:59 a najviše koševa (25) dao je Kristof Gmajnički (ovoljetno pojačanje šristiglo iz Budimpešte). Riječ je o momku koji je dosad živio u Budimpešti s majkom gdje je i trenirao košarku a od ovog ljeta živi u Orahovici kod oca. Igra za nas,mlad je i visok i svakako bi trebao kroz koju godinu biti jedan od stožernih igrača Mladosti. Neću nabrajati ostale strijelce nego samo spomenuti mladosg Daniela Lazara koji je odlično iskoristio svoju priliku i zabio 18 koševa.




Alkosi su bili na utakmici, navijali i zajebavali se a najjačio dio dana je bilo čekanje utakmice kod slatinskog pijaca. Šteta što nas nije bilo malo više i što Lujza nije pokupio transparente iz bukse kako smo se i dogovorili.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nogometaši su gostovali u Pitomači i vratili se sa bodom. Bod koji nam nešto ipak znači u borbi za opstanak jer je smo tim bodom ostavili Pitomaču iza nas. Mi sada imamo 13 bodova i četvrti smo odozad. Prate nas Pitomača sa 10, kamen sa 9 i Ribar sa 8 bodova.
Evo vam i tablica

Jedini pogodak za Mladost postigao je Denis Kiris i to za vodstvo od 1:0 koje nažalost nismo uspjeli sačuvati do kraja.
Ostala su još 2 kola do kraja jesenskog djela prvenstva a u subotu gostujemo u Mikleušu koji ima bod više od nas. Eventualnom pobjedom bi ih preskočili i bili malo mirniji a porazom bi se opet usosili i u teškoj situaciji čekali proljeće.
U klubu ima jako puno problema i nezadovoljstva tako da se nezna kakva nam je sudbina i u kakvom ćemo sastavu dočekat proljeće.
Vidjet ćemo šta će bit a onda ćemo i mi dat neko svoje mišljenje o svemu.
Moram spomenuti i da je naš predstavnik izašao iz Upravnog Odbora nogometnog kluba (u kojeg smo ga poslali na inzistiranje načelnika općine iako nismo željeli sudjelovati u radu ove uprave).

To je to za sada, do slijedeće prigode ostajte mi lijepi,zdravi i debeli!
- 12:28 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

06.11.2009., petak

A sada sport....... i glazba

Ajmo mi o sportu i sportskim temama.

Izbacilo me sve ono iz takta pa mi se nije dalo ništa ni pisati.

Protekli vikend je opet bio bezuspješan za oba naša kluba. Porazi su upisani, još uvijek nema panike ali nastavi li se ovako..... bit će teško.

Nogometaši Mladosti igrali su doma protiv Kalinovca. Kalinovac je poznat da je jak. Jači od nas. Pogotovo sad kad smo mi slabiji u odnosu na prošlu godinu. Nije samota izgubiti ali nismo se nadali da ćemo poraz upisati već nakon 15 odigranih minuta.

Nekoliko nas je zakasnilo na početak utakmice (pravili smo bambus u buksi) pa dok smo došli do rupe već je bilo 0:2. Do kraja prvog poluvremena smo gutnili još 2 komada a to je ostao i konačni rezultat. Daklem, Mladost-Kalinovac 0:4.


Slaba igra i loše vrijeme nisu mogli spriječiti da se mi iza gelendera opet dobro ne zabavimo i ne izzajebavamo sami sebe i sve oko nas. A imali smo i šta popit pa nam sve bilo nekako lakše.





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Košarkaši su isti taj dan igrali u Valpovu kod još jednog od favorita za osvajanje prvog mjesta. Domaćin je bolje otvorio utakmicu i poveo sa 18 koševa razlike, no naši su se uspjeli vratiti u utakmicu i na kraju su poraženi sa 93:87.
Namučili smo i trečeg favorita ali još uvijek "nemamo kila" da nekog tako jakog iznenadimo. Klasični problemi su nam nedostatak snage i neuigranost ali za ostanak u ligi ćemo vjerovatno imat dovoljno snage.Kvalitete imamo,ali da je samo malo više uigranosti.....

Nema veze. Ionako nam je cilj zadržat se u ligi tako da se nagodinu u novoj dvorani u Čačincima zaigra A2 liga a za par godina i ekipa koju će činiti naše mlade snage (Jukići, Milosavljević,Lazar, Jerbić,Erceg....)


Ovog vikenda, točnije u nedjelju 08.11. nogometaši idu u Pitomaču a košarkaši igraju u Slatini protiv Strmca.

Pitomača je jedan od rijetkih klubova u ligi koji ima manje bodova od nas i svakako bi valjalo takav klub pobijediti i pobjeći mu još malo na tablici. Mi imamo 12 a oni 9 bodova.

Strmac je klub koji još nema pobjedu ove sezone (mi imamo jednu a Strmac,Virovitica i Klasije nijednu) i svakako je velika šansa da upišemo i drugu pobjedu.

Igra se u Slatini, ide se busom pa pozivam zainteresirane da dođu. Bus polazi ispred škole u 15 sati i 15 minuta.
- 12:33 - Mudro mišljenje puka (4) - Štampaj i urami - #

03.11.2009., utorak

istina

Anonimus- pisao sam o tome što tebe zanima u komentarima još odavno. Nisam pisao post o tome jer nema veze sa Alkosima. Neda mi se ponavljat, ali ako te išta zanima dođi kod mene ili me nazovi da se nađemo na cugi pa ti ja lijepo opet sve objasnim.

Ovo pišem kao post tako da svi pročitaju jer ne čitaju svi sve komentare.

Iako, zanima me zašto ste se opet toga uhvatili? Nije mi jasno, Kakve to ima veze sa svime?

Išlo se u Selce, vodilo se ekipu na "minipripreme" i odigravanje 2 prijateljske utakmice. Išla je i uprava tj. onaj tko je bo slobodan. Jedini koji nije iz uprave je spominjani Šiljo. A nitko nezna koliko je taj Šiljo pomogao klubu i to nitko nepita. Nije to neka ogromna pomoč ali isto tako znam da nitko drugi nebi htio takve stvari radit besplatno. Nema veze.

Ne branim ni njega ni Upravu KK. Ja nisam odvjetnik kluba, ja sam predstavnik Alkosa u Upravi i ako Alkosi kao udruga odluče da mi tamo netrebamo imat predstavnika ja ću izaći iz uprave. Postavljate pitanja na krivoj adresi. I u kulturnom svijetu red je da se barem nadimkom potpišete a ne nekim glupim imenima. Kad već prozivate nekoga, onda se i vi predstavite.

Da vam iskreno kažem, meni je pun kufer i Alkosa i košarkaša i nogometaša. Imam sve manje i manje vremena za obilazit utakmice, hodat po sastancima, bavit se organizacijom raznoraznih proslava, utakmica, putovanja.... a još više mi je pun kurac odgovarati na glupe optužbe i još gluplja pitanja.

Opet ponavljam- zašto se OVDJE postavljaju kojekakva pitanja? Zašto su svi glasni na tribinama i birtijama? Kad se ima prigoda nešto reći,svi šute. Svi znaju tko je predsjednik NK i tko je predsjednik KK i ako imate ikakva pitanja za njih odite tao pa ih pitajte,pljujte po njima i jebite ima majku.

Ja sam predsjednik Kluba Navijača i meni postavljajte pitanja u vezi Alkosa i na sva ću vam odgovoriti.

Ja na ovom blogu pišem o aktivnostima Alkosa, o utakmicama nogometaša i košarkaša i znao sam ponekad pisati o nekim mojim privatnim stvarima. Trudim se koliko mogu i koliko imam vremena i onda me tu dolazite jebat s glupostima da mi stvarno dođe da dignem ruke od svega i odem u sekciju rukotvorina heklat stolnjake i nedjeljom se šetat s djetetom po Čačincima

Stvarate velike probleme tamo gdje ih zapravo nema, a vjerujte mi, ima u ovom selu i većih problema nego što je odlazak članova uprave KK u Selce.

Tko je to platio? Vi gospodo niste pa se nemorate zbog toga sekirati.

Ovakvi i slični napadi uglavnom dolaze od onih koji rijetko daju svoju kunu ili imalo svog slobodnog vremena za išta u selu pa vas molim da se otkačite od mene.

Ako želite komentirati tko je kriv za gol u rupi, zašto Krešo nije dodao loptu Anđeliću i slično slobodno to i radite a ako mislite samo nekoga vrijeđati i od mene tražiti odgovore na nebuloze onda se barem potpišite jer sve to ispada kukavički.

Pusa svima!

P.S.Nogometaši su izgubili od Kalinovca 4:0 a košarkaši od Valpova 93:87.
Zanimljivo, nitko me nije pitao za te rezultate.

- 18:11 - Mudro mišljenje puka (10) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova