Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Uuuuuuuuuuuuuuuuu

U jebote, opet ja imam vremena za napisat post pa nikako da se više odlučim a etto nam i kraja tjedna.

Ajmo nabrzinu spomenuti još jedan neuspješan sportski vikend u kojem su nogometaši poraženi u Mikleušu sa 5:2 (igrali skoro cijelu utakmicu s igračem manje). Sad nam je Mikleuš pobjegao na 4 boda razmaka. Mi smo ostali na 13 a ispod nas su samo Pitomača sa 10, Kamen sa 9 i Ribar sa 8 bodova.

U nedjelju se igra posljednja kolo jesenskog dijela prvenstva i u goste nam dolazi Croatia iz Grabrovnice. Sudeći prema stanju u klubu i trenutnoj formi, teško ćemo do bodova ali treba se nadati.


Košarkaši su gostovali u Našicama gdje su se držali do poluvremena ali su na kraju ipak uvjerljivo poraženi sa 90:61.
Rekao bih očekivani poraz,ali se nitko nije nadao baš tako uvjerljivom.

U nedjelju nam u Slatinu dolazi Osijek. I tu je sad nastao problem. Oba naša sportska kluba igraju u nedjelju, nogometaši u Čačincima u 14 sati a košarkaši u Slatini u 16.30. Bus za Slatinu polazi u 15 sati!

Pozovam sve da dođu na utakmice, a neka sami biraju na koju bi radije otišli. Neki će na nogomet do poluvremena pa onda na košarku, neki će autom poslije nogometa u Slatinu...... neznam.


Ali znam da smo se i ove godine odlučili pridružiti obilježavanju Dana sjećanja u spomen na žrtve Vukovara. U srijedu smo zajedno sa našim osnovnoškolcima palili lampione uz cestu do ulice Željka Majora (naš mještanin-žrtva domovinskog rata-poginuo braneći Vukovar), a u nedjelju rano ujutro ćemo skupa sa izaslanstvom Općine Čačinci pohoditi Vukovar i tamo se pokloniti žrtvama,zapaliti svijeće i položiti vijenac.

Nadamo se da ćemo se vratiti na vrijeme da popratimo ova dva sportska događaja.

Ajmo, ponesite vina, vidimo se u rupi pa ćemo vidjet tko će i kako na košarku!


Živili!

Post je objavljen 20.11.2009. u 09:39 sati.