Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

istina

Anonimus- pisao sam o tome što tebe zanima u komentarima još odavno. Nisam pisao post o tome jer nema veze sa Alkosima. Neda mi se ponavljat, ali ako te išta zanima dođi kod mene ili me nazovi da se nađemo na cugi pa ti ja lijepo opet sve objasnim.

Ovo pišem kao post tako da svi pročitaju jer ne čitaju svi sve komentare.

Iako, zanima me zašto ste se opet toga uhvatili? Nije mi jasno, Kakve to ima veze sa svime?

Išlo se u Selce, vodilo se ekipu na "minipripreme" i odigravanje 2 prijateljske utakmice. Išla je i uprava tj. onaj tko je bo slobodan. Jedini koji nije iz uprave je spominjani Šiljo. A nitko nezna koliko je taj Šiljo pomogao klubu i to nitko nepita. Nije to neka ogromna pomoč ali isto tako znam da nitko drugi nebi htio takve stvari radit besplatno. Nema veze.

Ne branim ni njega ni Upravu KK. Ja nisam odvjetnik kluba, ja sam predstavnik Alkosa u Upravi i ako Alkosi kao udruga odluče da mi tamo netrebamo imat predstavnika ja ću izaći iz uprave. Postavljate pitanja na krivoj adresi. I u kulturnom svijetu red je da se barem nadimkom potpišete a ne nekim glupim imenima. Kad već prozivate nekoga, onda se i vi predstavite.

Da vam iskreno kažem, meni je pun kufer i Alkosa i košarkaša i nogometaša. Imam sve manje i manje vremena za obilazit utakmice, hodat po sastancima, bavit se organizacijom raznoraznih proslava, utakmica, putovanja.... a još više mi je pun kurac odgovarati na glupe optužbe i još gluplja pitanja.

Opet ponavljam- zašto se OVDJE postavljaju kojekakva pitanja? Zašto su svi glasni na tribinama i birtijama? Kad se ima prigoda nešto reći,svi šute. Svi znaju tko je predsjednik NK i tko je predsjednik KK i ako imate ikakva pitanja za njih odite tao pa ih pitajte,pljujte po njima i jebite ima majku.

Ja sam predsjednik Kluba Navijača i meni postavljajte pitanja u vezi Alkosa i na sva ću vam odgovoriti.

Ja na ovom blogu pišem o aktivnostima Alkosa, o utakmicama nogometaša i košarkaša i znao sam ponekad pisati o nekim mojim privatnim stvarima. Trudim se koliko mogu i koliko imam vremena i onda me tu dolazite jebat s glupostima da mi stvarno dođe da dignem ruke od svega i odem u sekciju rukotvorina heklat stolnjake i nedjeljom se šetat s djetetom po Čačincima

Stvarate velike probleme tamo gdje ih zapravo nema, a vjerujte mi, ima u ovom selu i većih problema nego što je odlazak članova uprave KK u Selce.

Tko je to platio? Vi gospodo niste pa se nemorate zbog toga sekirati.

Ovakvi i slični napadi uglavnom dolaze od onih koji rijetko daju svoju kunu ili imalo svog slobodnog vremena za išta u selu pa vas molim da se otkačite od mene.

Ako želite komentirati tko je kriv za gol u rupi, zašto Krešo nije dodao loptu Anđeliću i slično slobodno to i radite a ako mislite samo nekoga vrijeđati i od mene tražiti odgovore na nebuloze onda se barem potpišite jer sve to ispada kukavički.

Pusa svima!

P.S.Nogometaši su izgubili od Kalinovca 4:0 a košarkaši od Valpova 93:87.
Zanimljivo, nitko me nije pitao za te rezultate.


Post je objavljen 03.11.2009. u 18:11 sati.