Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Uvjerljiva pobjeda i bod u gostima

Nakon prošlog vikenda kada smo upisali 2 poraza, ova nedjelja je bila uspješna.

Košarkaši Mladosti su upisali i drugu pobjedu u prvenstvu a nogometaši su donijeli bod sa gostovanja kod Pitomače a desetak pijanih Alkosa su se pobrinuli za atmosferu u slatinskoj dvorani. Skupili smo se navrat-nanos, ponijeli vinčine i udri brigu na veselje.

Bilo dobro,odlična zajebancija i nedostatak vina nakon poluvremena. Na tom problemu moramo poraditi jer nam se takve stvari NESMIJU događati!

Nedopustivo je i jako sam blizu da pojedince prijavim na disciplinsku komisiju. Ovaj put opraštam ali slijedeći puta će biti svega!

Počnimo sa košarkom.

Utakmica 5. kola A2 lige Istok donijela nam je laganog suparnika. Momčad KK "Strmac" iz Nove Gradiške još nema pobjedu a sudeći po prikazanom,vjerovatno je neće skoro ni imati. Radi se o izrazito mladoj momčadi kojoj nedostaje samo malo snage i iskustva.

Takvi kakvi jesu, nisu predstavljali problem razigranim Mladostašima koji su nošeni pjesmom desetak pripitih Alkosa lagano došli do uvjerljive pobjede pa je trener Mario Krmpotić (popularni Maka Trica-ljubimac publike) dao prigodu svim našim mlađim igračima (Lazar,Jerbić, Milosavljević, Erceg, Šimatović, A.Jukić). Utakmica lijepa za gledat a posebno zadnja četvrtina kada je na parketu bila petorka sastavljena od domačih igrača.

Krajnji rezultat je bio 114:59 a najviše koševa (25) dao je Kristof Gmajnički (ovoljetno pojačanje šristiglo iz Budimpešte). Riječ je o momku koji je dosad živio u Budimpešti s majkom gdje je i trenirao košarku a od ovog ljeta živi u Orahovici kod oca. Igra za nas,mlad je i visok i svakako bi trebao kroz koju godinu biti jedan od stožernih igrača Mladosti. Neću nabrajati ostale strijelce nego samo spomenuti mladosg Daniela Lazara koji je odlično iskoristio svoju priliku i zabio 18 koševa.




Alkosi su bili na utakmici, navijali i zajebavali se a najjačio dio dana je bilo čekanje utakmice kod slatinskog pijaca. Šteta što nas nije bilo malo više i što Lujza nije pokupio transparente iz bukse kako smo se i dogovorili.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nogometaši su gostovali u Pitomači i vratili se sa bodom. Bod koji nam nešto ipak znači u borbi za opstanak jer je smo tim bodom ostavili Pitomaču iza nas. Mi sada imamo 13 bodova i četvrti smo odozad. Prate nas Pitomača sa 10, kamen sa 9 i Ribar sa 8 bodova.
Evo vam i tablica

Jedini pogodak za Mladost postigao je Denis Kiris i to za vodstvo od 1:0 koje nažalost nismo uspjeli sačuvati do kraja.
Ostala su još 2 kola do kraja jesenskog djela prvenstva a u subotu gostujemo u Mikleušu koji ima bod više od nas. Eventualnom pobjedom bi ih preskočili i bili malo mirniji a porazom bi se opet usosili i u teškoj situaciji čekali proljeće.
U klubu ima jako puno problema i nezadovoljstva tako da se nezna kakva nam je sudbina i u kakvom ćemo sastavu dočekat proljeće.
Vidjet ćemo šta će bit a onda ćemo i mi dat neko svoje mišljenje o svemu.
Moram spomenuti i da je naš predstavnik izašao iz Upravnog Odbora nogometnog kluba (u kojeg smo ga poslali na inzistiranje načelnika općine iako nismo željeli sudjelovati u radu ove uprave).

To je to za sada, do slijedeće prigode ostajte mi lijepi,zdravi i debeli!

Post je objavljen 10.11.2009. u 12:28 sati.