, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

29.05.2009., petak

Najslađa pobjeda

U ovoj našoj grčevitoj borbi za ostanak u 4. razredu HR nogometa, upisali smo nova vrlo vrijedna 3 boda. I to ne bilo gdje nego u Orahovici kod najvećeg rivala Papuka.

Sigurna,glatka i uvjerljiva pobjeda na njihovom terenu, u sred Orahovice.

Ali i pobjeda na tribinama nakon što su nas propisno posramili već dvaput ove sezone u Čačincima (kup i prvenstvo).

Nogometaši Mladosti su u završnici prvenstva podigli formu što je najviše zasluga često osporavanog,kritiziranog i pljuvanog trenera Steve Zavade. Stevo nas je odavno "kupio" i sad ga više nebi mijenjali ni za Avrama Granta.



Stevo,plati gajbu!

Čačinački Alkosi su se okupili u buksi oko pola 4 i krenuli sa vlaženjem glasnica. Nakon dogovora tko s kim kako i kada ide u Orahovicu,sjeli su u automobile i gas!




U Orahovicu se ponijelo još nešto cuge,tek toliko da se ima do kraja utakmice.Sva sreća pa nije bilo vruče,pa ih je umjesto tj. uz pivo hladila i odvratno dosadna netipično hladna ljetna kiša.



Zauzeli su mjesto na tribini i postavili transparente te na početku pobacali papirnate trake u teren dok su Duhovi zapalili nekoliko baklji. Rekao bih, početak izjednačen. A zbog papira,malo je i kasnila utakmica, ali samo malo. Ništa strašno.





Navijanje je bilo na nivou cijelu utakmicu a pomogli su im i naši igrači svojom sigurnom igrom i vodstvom pogotkom Marka Nemetha.Napokon je i svileni zabio.



A kiša je samo dodatno podigla raspoloženje i dozu skakanja jerbo je bilo prohladno.



Vrhunac na tribini je bilo pojavljivanje Alkosa sa transparentom Orahovačkih Duhova kojeg dečki nisu dobro čuvali pa je već nekih 2 tjedna kod nas i čekali smo ovu utakmicu da im ga pokažemo i s njime im odgovorimo na sve njihove porukice upućene nama. I kad se usporede njihove poruke i naš dolazak sa njihovim palim transparentom, mislim da je to naša uvjerljiva pobjeda jer svi znamo što u navijačkom svijetu navijačkoj skupini predstavlja transparent! Za njega se bori i on nesmije pasti!




Brojnost domaćih navijača je padala kako je odmicala utakmica i sad na vidjelo izlaze neke stvari zbog kojih su oni nas kritizirali a sad ih i sami rade. Poanta: Neka svatko gleda svoja posla i pusti druge da se ponašaju kako hoče,vjerovatno postoje valjani razlozi.

Do kraja utakmice još smo im zabili 2 gola, jednog Stipica Bušljeta i još jednom Marko Nemeth za sigurnu i uvjerljivu pobjedu 0:3!

Slavlje je počelo i prenijelo se u Čačince. Iako nije trajalo do dugo u noć,bilo je veselo. Ipak je bio radni dan.
Transparent smo im ostavili u Orahovici,nama više netreba.

Par video uradaka s utakmice:









Ovi su bolje kvalitete:









Papuk-Mladost 0:3- Duhovi-Alkosi 1:3


NAkon utakmice počele su kružiti priče kako je utakmica namještena i da nije normalno da Mladost koja je do nedavno u proljetnom prvenstvu osvojila 5 bodova u zadnje dvije utakmice osvoji 6 i još pobijedi Papuka u Orahovici!!!!

Odgovor je: Utakmica nije namještena, a Mladost je pobijedila jer je u boljoj formi.A i zašto bi bilo iznenađenje pobijedit Papuka koji je ovog proljeća uzeo samo 4 boda i to tako da su sa Hajdukom u Hercegovcu odigrali nerješeno i da su pobijedili Tomislav iz Drnja 10:1 nakon što se taj klub raspao poslije onog batinanja sudaca na utakmici s nama! Po čemu bi to Papuk trebao biti bolji da je čudno to što je Mladost pobijedila. Smiješno.

No, mi idemo dalje. Ostala su još dva kola do kraja. Igramo doma s Pitomačom i u gostima kod Čazme (konkurent za ostanak koji nas je doma dobio 3:0).

U SUBOTU SE IGRA U ČAČINCIMA U 17.30 I OVIM PUTEM OBAVJEŠTAVAM SVE ALKOSE DA JE OKUPLJANJE U 15.30 U BUKSI GDJE ĆEMO IMATI MALI SASTANAK U VEZI KIRVAJA I KRATKU RADNU AKCIJICU A NAKON TOGA IDEMO NA UTAKMICU POMOĆI IGRAČIMA MLADOSTI DA POBIJEDE PITOMAČU I PRIBLIŽE SE OSTANKU U LIGI!

Klikni ovdje za tablicu i rezultate

Živili mi i naših žena muževi!
- 19:02 - Mudro mišljenje puka (13) - Štampaj i urami - #

26.05.2009., utorak

NAPOKON

U nedjelju su naši prvotimci napokon došli do pobjede i 3 boda.
3 boda koja nas i dalje ostavljaju u igri za opstanak iako su do kraja još samo 3 kola i ne baš ugodan raspored.

U goste nam je došla momčad Sloge iz Koprivničkog Ivanca. I pobijedili smo 3:0. Dvostruki strijelac je bio mali Perić iz Voćina i još jednog je dodao Velimir Tresk.

Ovu utakmicu su naši odigrali jako jako dobro i da je prije u nekim utakmicama bilo malo sreće sada bi vjerovatno bili bezbrižni glede opstanka, ali tu smo gdje smo. Nadamo se da će se na kraju sezone (ma kako ona završila) napravit jedna ocjena sezone i tko je za što kriv a tko zaslužan. Nadamo se da će s realno pogledati stanje u klubu, ekipi i oko kluba te da će se od odgovornih tražiti neki odgovori. A i nadamo se ostanku u ovoj ligi.

A da bi ostali, valjalo bi uhvatiti još koji bod u preostale 3 utakmice.

Prva na redu je utakmica u Orahovici protiv Papuka koji je ovo proljeće jako neuvjerljiv.Ali isto tako,izbacio nas je iz kupa na našem terenu pobjedivši nas 4:2. A jesenas su nas dobili u Čačincima glatko 2;0 i nadamo se osveti i važnim bodovima. Nije nemoguće pogotovo ako ponovimo nedjeljnu igru.

Oni Alkosi koji su u Čačincima i koji nerade neka dođu u srijedu popodne u centar nešto ranije popodne da se na vrijeme organizira prijevoz i cuga i da kasnije nebi bilo "ja nisam znao".

Utakmica je u srijedu i svi zainteresirani neka dođu u centar.

Etto, još jednom sam ponovio za zaboravne.

E sad, neznam da li je to bila smišljenja provokacija i ubacivanje diverzanta u naše redove, ali svi skupa pogledajte što sam snimio u nedjelju na utakmici u Čačincima:



Malo mu je ponestalo snage i zraka ali i dalje je bio uporan:



I onda nas nazivaju provokatorima i pokvarenima.

- 11:40 - Mudro mišljenje puka (11) - Štampaj i urami - #

19.05.2009., utorak

Dolazi kirvaj

Dok nogometaši Mladosti i dalje, nažalost, nižu poraze Čačinački Alkosi se pripremaju za nadolazeći nam kirvaj.

Otkako smo zadnji puta nešto napisali na ovom blogu, naši su nogometaši upisali još nekoliko poraza. Prvo su izgubili u Slatini onog dana kad nam se ženio naš Siniša kojem još jednom čestitamo i želimo svu sreću u braku. trebat će mu.

Zatim smo imali dvije utakmice doma. Protiv Zdenke iz Velikih Zdenaca i protiv Mladosti iz Molvi. Od Zdenke smo izgubili 3:1 ali totalno nesretno i nespretno. Poveli gosti iz kontre, Veljo izjednačio iz slobodnjaka jednim prekrasnim pogotkom i onda mi stisli i napadali, stvarali pritisak na njihov gol i u jednom našem napadu Ivan Mužar ubaci loptu pred gol i ona se lagano kotrljala po samoj crti. Ma samo da je zapela golmanu u trenerku otišla bi u gol. Ali ne, ona ode dalje, ovi je izbiju van i odu u kontru i zabiju nam par minuta prije kraja gol za 2:1. I onda smo pukli i popušili još jednu kontru i odoše bodovi u Velike Zdence.

Zatim nam je došao imenjak iz Molvi. Dobra ekipa i veliki favorit. I odigramo mi prvo poluvreme 2:2 s njima (oni povedu-mi izjednačimo golovima Tonija Ramića i Srećka Jelena). I onda u drugom poluvremenu potop. Gutnemo mi u 5 minuta 3 glupa gola i moš se jebat. Završilo na kraju 3:6 mada je semafor pokazivao 3:5 jer nemamo šesticu!!!!

A ovog vikenda se išlo u Ždralove. Kod još jedne Mladosti (jebote, pola klubova u ligi se zove Mladost!). I odigramo prvo poluvreme 0:0. I opet u drugom poluvremenu gutnemo 4 komada i etto ti na vraga.

Predzadnji smo na tabeli i na najboljem putu smo da se vratimo u onu našu staru ligu iz koje smo jedva utekli. Imamo 18 bodova kao i posljednje Drnje i teško se možemo spasiti.

U nedjelju igramo doma i pozivam sve Alkose da dođu na utakmicu pa ćemo se opet skupiti pod našim čempresom, popit gajbu-dvije i malo urlikat pa ak pomogne-pomogne, ak ne-ne!


E sad, ono što zaokuplja najviše našeg slobodnog vremena je priprema za kirvaj.

U planu je organiziranje cijelodnevnog druženja u Rupi u šatoru uz muziku s mp3-a i hladan točeni PAN. Šator planiramo postaviti skroz dolje u čošak,pokraj kanala koji će nam ujedno služiti i za povraćanje.

Uz hladan PAN i sokove, planiramo prodavati neke suvenire sa logom Čačinačkih Alkosa pa dođite, zabavite se s nama, osvježite se i kupite neki od ponuđenih artikala koji su trenutno još uvijek u izradi.

A navećer će nas i vas kao i protekle 2 godine svojom svirkom zabavljati Mrtva Priroda. Svirka će početi negdje oko 21 sat.

Kako je bile lani i preklani na našim zabavam pročitajte OVDJE (lani) i OVDJE(preklani)

Pozivam i apelujem na sve koji još nisu uplatili članarinu da to učine prije kirvaja jer ćemo odmah poslije istog ići u nabavu novih majica za sve članove pa tko se do kirvaja učlani taj će dobiti majicu a još odlučujemo da li ćemo ponuditi članovima ove kirvajske artikle po nešto nižim cijenama.

Sad u petak 22.05.2009. ćemo napraviti sastanak upravnog odbora na kojeg će moći doći i ostlai članovi kao bi se što bolje organizirali i dogovorili zaduženja. Sastanke će biti u 19 sati pa dođite.

Ovo će nam biti 3. po redu zabava, nadamo se i najbolja.

Ako netko želi pomoći i sudjelovati u obliku sponzorstva (cuga, izrada suvenira sa reklamom sponzora) neka nam se svakako javi.

I još nešto, moramo sklepati nekakvu malu binu za naše svirače pa je svaka dobra ideja i svaka pomoč itekako dobrodošla.

Hvala i Bog Vas blagoslovio!
- 09:18 - Mudro mišljenje puka (15) - Štampaj i urami - #

07.05.2009., četvrtak

Oženio se Siniša Ileš Ile

Kao što već znate, oženio nam se naš prvi predsjednik Siniša Ileš Ile. Uzela nam ga lijepa Beta. Dobro,dobro, nije nam ga baš uzela,ali to se tak kaže.

Dobio sam ovih dana nešto slika iz svatova od nepoznatog počinitelja pa rekoh da ih podijelim sa svima vama, naravno, uz Sinišin blagoslov.



























Još jednom iskrene čestitke mladencima i sretno vam bilo u braku i da se dogodine i Siniša šeta po selu sa potomkom u kolicima.

- 14:42 - Mudro mišljenje puka (8) - Štampaj i urami - #

04.05.2009., ponedjeljak

Novi kućni pornić hrvatske zvijezde

He he, etto naslov za privlačenje posjetitelja na blog.nutnutnutnut

Otsanite do kraja ovog posta jer je riječ o svatovima našeg prvog predsjednika!

Naravno da nemamo takav uradak ali imamo neke druge. I nisu bezobrazni. Uglavnom su iz Ilešovih svatova.

Dugo ništa ne napisah a skupilo se materijala o našem nogometnom klubu koji je odigrao dvije prvenstvene i jednu kup utakmicu i zabilježio dva poraza i remi.

Borba za opstanak je grčavita, klub grca u problemima, uprava se raspada a Alkosi se vratili na utakmice.

O problemima kluba neću jer nisam najbolje upućen u te stvari i nezanimaju me jer znam da mi nismo ni doveli klub do problema a nemožemo ga ni isčupati iz istih. Ja ću sada da pišem malo o nama.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Krenimo redom.

Prošle nedjelje u goste su nam došli nogometaši iz Kloštra Podravskog. I oteli nam bod. Ustvari, dva boda.
A mi se skupili onak zbrda-zdola, pokupili gajbi iz defa i još od Jambre dobili dva kartona malog Osječkog i ošli malo navijat. Nije puno pomoglo ali smo se dobro zabavili.






Poveli su naši golom Velje Treska ali nažalost nisu izdržali do kraja. Bili su dobri, borili su se i to je nama najvažnije. Šteta, mogli smo ih dobiti i malo optimističnije gledati prema kraju prvenstva i borbi za ostanak u 4. ligi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A onda su nam u srijedu došli gosti iz Orahovice. Kup utakmica protiv velikog rivala koji je došao po prolaz dalje sa svojim navijačima Duhovima kojih je bilo između 20-30 po nekoj mojoj slobodnoj procjeni. Navijali su cijelo vrijeme i napravili bakljadu i dimnu zavjesu jer su imali razloga za to.

A ne kao mi, skupilo nas se malo (sad ću se ja vadti na rani dan, studente u Osijeku i Zagrebu...) i prvo poluvrijeme nije bilo navijanja.
U drugom smo navijali ali nekako kiselo jer su naši mladići gubili 0:2. A svi znamo kako nam teško pa da poraz od Orahovčana. Bili smo pokisli.



A i naši nogometaši su bili pokisli i probudili su se tek nakon što smo skurili jednu baklju tek toliko da se javimo i pokažemo.





I došli naši na 2:2 i kad se očekivao i treći gol naših, gutnili smo još dva komada i ode sve kudikurac. 2:4 za prolaz Papuka i slavlje Duhova u sred Čačinaca.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A u subotu su izgubili 3:0 u Slatini od Slatine.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OŽENIO SE SINIŠA ILEŠ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U subotu nam se oženio naš prvi predsjednik, Siniša Ileš Ile. I bili smo u svatovima. I bilo odlično. I bilo za jest, bilo za pit, bilo pijanih, bilo pospanih....



Okupili smo se kod Ileta u dvorištu oko 13 sati. I omah počeli pit i jest. I veselit se. Joža se odmah skompao sa sviračima i ubacio se u bend nadajuči se da će i on zaradit koju kunu...



...no napravio je više štete nego koristi jer je tamburašima potrgao žicu dok je htio naštimat tamburu. A onda je doneo drugu od kuće (naravno krivu) i onda i nju potrgao. Bravo Josipe! He he, šalim se ,bio je dobar.Još samo da nije žice trgao...

A onda smo otišli po kuma Tunu. Ispred kapije smo zapjevali onu našu staru "Nejdemo kod Tune,ooooooo!" ali nam je kod Tune bilo tako dobro da nismo htjeli otići od njega pa smo zapjevali "Njedemo od Tune,ooooo!"

U dobrom raspoloženju smo nastavli cijeli dan a našem Ilešu i njegovoj tj. našoj Beti (i ona je član Alkosa) smo pri izlasku iz crkvepriredili bakljadu.



Ma stvarno sve bilo odlično. I atmosfera i muzika a posebno hrana. Jedimo mi sad žao što nisam nosio digitalac pa da stavim malo Ilešovih slika jer su nam mladenci bili preslatki pa se ovim putem ispričavam Siniši i molim njega ili nekog drugog da pošalje na alkosi@gmail.com koju sliku da je objavim na blogu.
Hvala.

Umjesto slika, stavit ćemo još par filmića. Prvo kako Ileš skida podvezica, zatim kako je baca a Kiki je hvata i kako Kiki stavlja podvezicu djevojci iz Kenije koja je uhvatila buketu. Kakav par. Kiki i Afrikanka!!!







Etto, to je to. Ako netko pošalje koju sliku ja ću ih objavit.

A za kraj pogledajte kako se Terek bori sa snom



Nakon što ga je tata Darko došao zamoliti da ode kuć spavat, naš Denis je mene još umiljatije zamolio "Bobika, ajd odi reć mom starom da ja nebi išao kući."

- 14:48 - Mudro mišljenje puka (4) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova