Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Novi kućni pornić hrvatske zvijezde

He he, etto naslov za privlačenje posjetitelja na blog.nutnutnutnut

Otsanite do kraja ovog posta jer je riječ o svatovima našeg prvog predsjednika!

Naravno da nemamo takav uradak ali imamo neke druge. I nisu bezobrazni. Uglavnom su iz Ilešovih svatova.

Dugo ništa ne napisah a skupilo se materijala o našem nogometnom klubu koji je odigrao dvije prvenstvene i jednu kup utakmicu i zabilježio dva poraza i remi.

Borba za opstanak je grčavita, klub grca u problemima, uprava se raspada a Alkosi se vratili na utakmice.

O problemima kluba neću jer nisam najbolje upućen u te stvari i nezanimaju me jer znam da mi nismo ni doveli klub do problema a nemožemo ga ni isčupati iz istih. Ja ću sada da pišem malo o nama.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Krenimo redom.

Prošle nedjelje u goste su nam došli nogometaši iz Kloštra Podravskog. I oteli nam bod. Ustvari, dva boda.
A mi se skupili onak zbrda-zdola, pokupili gajbi iz defa i još od Jambre dobili dva kartona malog Osječkog i ošli malo navijat. Nije puno pomoglo ali smo se dobro zabavili.






Poveli su naši golom Velje Treska ali nažalost nisu izdržali do kraja. Bili su dobri, borili su se i to je nama najvažnije. Šteta, mogli smo ih dobiti i malo optimističnije gledati prema kraju prvenstva i borbi za ostanak u 4. ligi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A onda su nam u srijedu došli gosti iz Orahovice. Kup utakmica protiv velikog rivala koji je došao po prolaz dalje sa svojim navijačima Duhovima kojih je bilo između 20-30 po nekoj mojoj slobodnoj procjeni. Navijali su cijelo vrijeme i napravili bakljadu i dimnu zavjesu jer su imali razloga za to.

A ne kao mi, skupilo nas se malo (sad ću se ja vadti na rani dan, studente u Osijeku i Zagrebu...) i prvo poluvrijeme nije bilo navijanja.
U drugom smo navijali ali nekako kiselo jer su naši mladići gubili 0:2. A svi znamo kako nam teško pa da poraz od Orahovčana. Bili smo pokisli.



A i naši nogometaši su bili pokisli i probudili su se tek nakon što smo skurili jednu baklju tek toliko da se javimo i pokažemo.





I došli naši na 2:2 i kad se očekivao i treći gol naših, gutnili smo još dva komada i ode sve kudikurac. 2:4 za prolaz Papuka i slavlje Duhova u sred Čačinaca.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A u subotu su izgubili 3:0 u Slatini od Slatine.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OŽENIO SE SINIŠA ILEŠ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U subotu nam se oženio naš prvi predsjednik, Siniša Ileš Ile. I bili smo u svatovima. I bilo odlično. I bilo za jest, bilo za pit, bilo pijanih, bilo pospanih....



Okupili smo se kod Ileta u dvorištu oko 13 sati. I omah počeli pit i jest. I veselit se. Joža se odmah skompao sa sviračima i ubacio se u bend nadajuči se da će i on zaradit koju kunu...



...no napravio je više štete nego koristi jer je tamburašima potrgao žicu dok je htio naštimat tamburu. A onda je doneo drugu od kuće (naravno krivu) i onda i nju potrgao. Bravo Josipe! He he, šalim se ,bio je dobar.Još samo da nije žice trgao...

A onda smo otišli po kuma Tunu. Ispred kapije smo zapjevali onu našu staru "Nejdemo kod Tune,ooooooo!" ali nam je kod Tune bilo tako dobro da nismo htjeli otići od njega pa smo zapjevali "Njedemo od Tune,ooooo!"

U dobrom raspoloženju smo nastavli cijeli dan a našem Ilešu i njegovoj tj. našoj Beti (i ona je član Alkosa) smo pri izlasku iz crkvepriredili bakljadu.



Ma stvarno sve bilo odlično. I atmosfera i muzika a posebno hrana. Jedimo mi sad žao što nisam nosio digitalac pa da stavim malo Ilešovih slika jer su nam mladenci bili preslatki pa se ovim putem ispričavam Siniši i molim njega ili nekog drugog da pošalje na alkosi@gmail.com koju sliku da je objavim na blogu.
Hvala.

Umjesto slika, stavit ćemo još par filmića. Prvo kako Ileš skida podvezica, zatim kako je baca a Kiki je hvata i kako Kiki stavlja podvezicu djevojci iz Kenije koja je uhvatila buketu. Kakav par. Kiki i Afrikanka!!!







Etto, to je to. Ako netko pošalje koju sliku ja ću ih objavit.

A za kraj pogledajte kako se Terek bori sa snom



Nakon što ga je tata Darko došao zamoliti da ode kuć spavat, naš Denis je mene još umiljatije zamolio "Bobika, ajd odi reć mom starom da ja nebi išao kući."


Post je objavljen 04.05.2009. u 14:48 sati.