Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Najslađa pobjeda

U ovoj našoj grčevitoj borbi za ostanak u 4. razredu HR nogometa, upisali smo nova vrlo vrijedna 3 boda. I to ne bilo gdje nego u Orahovici kod najvećeg rivala Papuka.

Sigurna,glatka i uvjerljiva pobjeda na njihovom terenu, u sred Orahovice.

Ali i pobjeda na tribinama nakon što su nas propisno posramili već dvaput ove sezone u Čačincima (kup i prvenstvo).

Nogometaši Mladosti su u završnici prvenstva podigli formu što je najviše zasluga često osporavanog,kritiziranog i pljuvanog trenera Steve Zavade. Stevo nas je odavno "kupio" i sad ga više nebi mijenjali ni za Avrama Granta.



Stevo,plati gajbu!

Čačinački Alkosi su se okupili u buksi oko pola 4 i krenuli sa vlaženjem glasnica. Nakon dogovora tko s kim kako i kada ide u Orahovicu,sjeli su u automobile i gas!




U Orahovicu se ponijelo još nešto cuge,tek toliko da se ima do kraja utakmice.Sva sreća pa nije bilo vruče,pa ih je umjesto tj. uz pivo hladila i odvratno dosadna netipično hladna ljetna kiša.



Zauzeli su mjesto na tribini i postavili transparente te na početku pobacali papirnate trake u teren dok su Duhovi zapalili nekoliko baklji. Rekao bih, početak izjednačen. A zbog papira,malo je i kasnila utakmica, ali samo malo. Ništa strašno.





Navijanje je bilo na nivou cijelu utakmicu a pomogli su im i naši igrači svojom sigurnom igrom i vodstvom pogotkom Marka Nemetha.Napokon je i svileni zabio.



A kiša je samo dodatno podigla raspoloženje i dozu skakanja jerbo je bilo prohladno.



Vrhunac na tribini je bilo pojavljivanje Alkosa sa transparentom Orahovačkih Duhova kojeg dečki nisu dobro čuvali pa je već nekih 2 tjedna kod nas i čekali smo ovu utakmicu da im ga pokažemo i s njime im odgovorimo na sve njihove porukice upućene nama. I kad se usporede njihove poruke i naš dolazak sa njihovim palim transparentom, mislim da je to naša uvjerljiva pobjeda jer svi znamo što u navijačkom svijetu navijačkoj skupini predstavlja transparent! Za njega se bori i on nesmije pasti!




Brojnost domaćih navijača je padala kako je odmicala utakmica i sad na vidjelo izlaze neke stvari zbog kojih su oni nas kritizirali a sad ih i sami rade. Poanta: Neka svatko gleda svoja posla i pusti druge da se ponašaju kako hoče,vjerovatno postoje valjani razlozi.

Do kraja utakmice još smo im zabili 2 gola, jednog Stipica Bušljeta i još jednom Marko Nemeth za sigurnu i uvjerljivu pobjedu 0:3!

Slavlje je počelo i prenijelo se u Čačince. Iako nije trajalo do dugo u noć,bilo je veselo. Ipak je bio radni dan.
Transparent smo im ostavili u Orahovici,nama više netreba.

Par video uradaka s utakmice:









Ovi su bolje kvalitete:









Papuk-Mladost 0:3- Duhovi-Alkosi 1:3


NAkon utakmice počele su kružiti priče kako je utakmica namještena i da nije normalno da Mladost koja je do nedavno u proljetnom prvenstvu osvojila 5 bodova u zadnje dvije utakmice osvoji 6 i još pobijedi Papuka u Orahovici!!!!

Odgovor je: Utakmica nije namještena, a Mladost je pobijedila jer je u boljoj formi.A i zašto bi bilo iznenađenje pobijedit Papuka koji je ovog proljeća uzeo samo 4 boda i to tako da su sa Hajdukom u Hercegovcu odigrali nerješeno i da su pobijedili Tomislav iz Drnja 10:1 nakon što se taj klub raspao poslije onog batinanja sudaca na utakmici s nama! Po čemu bi to Papuk trebao biti bolji da je čudno to što je Mladost pobijedila. Smiješno.

No, mi idemo dalje. Ostala su još dva kola do kraja. Igramo doma s Pitomačom i u gostima kod Čazme (konkurent za ostanak koji nas je doma dobio 3:0).

U SUBOTU SE IGRA U ČAČINCIMA U 17.30 I OVIM PUTEM OBAVJEŠTAVAM SVE ALKOSE DA JE OKUPLJANJE U 15.30 U BUKSI GDJE ĆEMO IMATI MALI SASTANAK U VEZI KIRVAJA I KRATKU RADNU AKCIJICU A NAKON TOGA IDEMO NA UTAKMICU POMOĆI IGRAČIMA MLADOSTI DA POBIJEDE PITOMAČU I PRIBLIŽE SE OSTANKU U LIGI!

Klikni ovdje za tablicu i rezultate

Živili mi i naših žena muževi!

Post je objavljen 29.05.2009. u 19:02 sati.