, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Dolazi kirvaj - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

19.05.2009., utorak

Dolazi kirvaj

Dok nogometaši Mladosti i dalje, nažalost, nižu poraze Čačinački Alkosi se pripremaju za nadolazeći nam kirvaj.

Otkako smo zadnji puta nešto napisali na ovom blogu, naši su nogometaši upisali još nekoliko poraza. Prvo su izgubili u Slatini onog dana kad nam se ženio naš Siniša kojem još jednom čestitamo i želimo svu sreću u braku. trebat će mu.

Zatim smo imali dvije utakmice doma. Protiv Zdenke iz Velikih Zdenaca i protiv Mladosti iz Molvi. Od Zdenke smo izgubili 3:1 ali totalno nesretno i nespretno. Poveli gosti iz kontre, Veljo izjednačio iz slobodnjaka jednim prekrasnim pogotkom i onda mi stisli i napadali, stvarali pritisak na njihov gol i u jednom našem napadu Ivan Mužar ubaci loptu pred gol i ona se lagano kotrljala po samoj crti. Ma samo da je zapela golmanu u trenerku otišla bi u gol. Ali ne, ona ode dalje, ovi je izbiju van i odu u kontru i zabiju nam par minuta prije kraja gol za 2:1. I onda smo pukli i popušili još jednu kontru i odoše bodovi u Velike Zdence.

Zatim nam je došao imenjak iz Molvi. Dobra ekipa i veliki favorit. I odigramo mi prvo poluvreme 2:2 s njima (oni povedu-mi izjednačimo golovima Tonija Ramića i Srećka Jelena). I onda u drugom poluvremenu potop. Gutnemo mi u 5 minuta 3 glupa gola i moš se jebat. Završilo na kraju 3:6 mada je semafor pokazivao 3:5 jer nemamo šesticu!!!!

A ovog vikenda se išlo u Ždralove. Kod još jedne Mladosti (jebote, pola klubova u ligi se zove Mladost!). I odigramo prvo poluvreme 0:0. I opet u drugom poluvremenu gutnemo 4 komada i etto ti na vraga.

Predzadnji smo na tabeli i na najboljem putu smo da se vratimo u onu našu staru ligu iz koje smo jedva utekli. Imamo 18 bodova kao i posljednje Drnje i teško se možemo spasiti.

U nedjelju igramo doma i pozivam sve Alkose da dođu na utakmicu pa ćemo se opet skupiti pod našim čempresom, popit gajbu-dvije i malo urlikat pa ak pomogne-pomogne, ak ne-ne!


E sad, ono što zaokuplja najviše našeg slobodnog vremena je priprema za kirvaj.

U planu je organiziranje cijelodnevnog druženja u Rupi u šatoru uz muziku s mp3-a i hladan točeni PAN. Šator planiramo postaviti skroz dolje u čošak,pokraj kanala koji će nam ujedno služiti i za povraćanje.

Uz hladan PAN i sokove, planiramo prodavati neke suvenire sa logom Čačinačkih Alkosa pa dođite, zabavite se s nama, osvježite se i kupite neki od ponuđenih artikala koji su trenutno još uvijek u izradi.

A navećer će nas i vas kao i protekle 2 godine svojom svirkom zabavljati Mrtva Priroda. Svirka će početi negdje oko 21 sat.

Kako je bile lani i preklani na našim zabavam pročitajte OVDJE (lani) i OVDJE(preklani)

Pozivam i apelujem na sve koji još nisu uplatili članarinu da to učine prije kirvaja jer ćemo odmah poslije istog ići u nabavu novih majica za sve članove pa tko se do kirvaja učlani taj će dobiti majicu a još odlučujemo da li ćemo ponuditi članovima ove kirvajske artikle po nešto nižim cijenama.

Sad u petak 22.05.2009. ćemo napraviti sastanak upravnog odbora na kojeg će moći doći i ostlai članovi kao bi se što bolje organizirali i dogovorili zaduženja. Sastanke će biti u 19 sati pa dođite.

Ovo će nam biti 3. po redu zabava, nadamo se i najbolja.

Ako netko želi pomoći i sudjelovati u obliku sponzorstva (cuga, izrada suvenira sa reklamom sponzora) neka nam se svakako javi.

I još nešto, moramo sklepati nekakvu malu binu za naše svirače pa je svaka dobra ideja i svaka pomoč itekako dobrodošla.

Hvala i Bog Vas blagoslovio!
- 09:18 - Mudro mišljenje puka (15) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova