, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

28.09.2007., petak

Nova pobjeda

Lipi moji, nisam zapostavio blog nego sam u zadnje vrijeme u velikoj strci,zbrci i gužvi pa ću ovoga puta biti kratak.
U nedjelju su nogometaši Mladosti iz Čačinaca stigli do druge pobjede u prvenstvu. Pobjedili smo NK Podgorje u gostima rezultatom 3:1. Dvostruki strijelac je bio Miro Škulj a jednog je dao Danijel Podmanicki. Svojim realizatorskim postignućima,ova dvojica se zasad pokazuju kao prava pojačanja Mladosti iako ima zamjerki na njihov odnos prema samoj igri tj. premalo suradnje sa suigračima.

Nakon 5 kola imamo 2 pobjede,2 remija i 1 poraz i nalazimo se na 5. mjestu sa 8 bodova.

Prvi je NK "Dinamo" iz Kapela Dvora koji ima 12 bodova. Upravo taj Dinamo je naš slijedeći protivnik na našem terenu i pobjedom bismo se sasvim prbližili vrhu tablice,tamo gdje nam i je mjesto. Dođite u nedjelju u 16 sati u Rupu i podržite mladostaše.

Imamo jaku momčad,dovedena su pojačanja,ali postoji malo nezadovoljstvo jer su nauštrb tih pojačanja neki naši domaći dečki bačeni u drugi plan.Po našem mišljenju nepošteno,no vrijeme i rezultat će pokazati svoje.

Idemo mi oprat Dinama pa jurišat dalje na prvo mjesto.


- 12:14 - Mudro mišljenje puka (3) - Štampaj i urami - #

21.09.2007., petak

Prva pobjeda

Prije 5 dana,točnije u nedjelju 16.09.2007. na dan kada smo moja gospoja i ja slavili prvu godišnjicu braka, nogometaši Mladosti su došli do prve pobjede u ovome prvenstvu.

Pobijedili smo slabašnu momčad Voćina rezultatom 3:0.

Četiri kola su iza nas i zasad imamo 1 pobjedu, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 6:4. Sa tih 5 bodova smo još uvijek pri dnu tablice a za prvim mjestom na tablici zaostajemo 4 boda.

NK "Mladost" Čačinci- NK "Voćin" Voćin 3:0 (Podmanicki 2,Škulj)



Na utakmicu smo došli nekako letargični,neorganizirani i totalno bezvoljni. Neki zbog umora,neki zbog posla a neki zbog lošijih rezultata u prva dva kola.
Nije bilo navijanja,nije nas se nešto previše ni skupilo a i igra Mladosti u prvome poluvremenu je ličila na sve samo ne na igru momčadi koja želi biti prva. Nastavila se patnja i svađa s loptom iz prva dva kola.
Da ipak nebi svi zaspali i otišli kući,pokušavao se brinuti naš vrijedni Željko Mrus koji nas je na sve načine pokušao animirati na navijenje uključujući psovke,prijetnje i vrijeđanje.Čak je i rundu platio ali nije nas uspio slomiti.
Prvo smo se poluvreme patili nebi li došli do gola Voćina a kad bi tamo i stigli onda bi nešto mudrovali i izgubili loptu i otvarali gostima krasne kontranapade. A ovi ih nisu znali iskoristiti jer su stvarno loši do zla boga.
Pred sam kraj prvog poluvremena Podmanicki ipak uspjeva zatresti mrežu i na odmor se odlazi sa rezultatom 1:0 za nas.
I Protiv crnca smo vodili čak sa 2:0 pa smo uspjeli usrati na kraju.
Drugo poluvrijeme ništa bolje od prvog,ali smo imali sreću da Vočinćani nisu imali snage ni prdnit.Do kraja utakmice još jedan pogodak Podmanickog i jedan Škulja za konačnih 3:0.
Rezultat odličan,igra zabrinjavajuća. Previše je novih lica u momčadi i trebat će neko vrijeme da se uigraju,ali nebi trrebali biti toliko sebični,u momčadi ima 11 igrača i trebali bi si međusobno dodavati loptu.

Dvostruki strijelac Podmanicki:

Podmanicki

Prva pobjeda je tu.Idemo dalje,prvenstvo je dugo i nadamo se da ćemo odsad zaigrati kako spada i uključiti se u borbu za prvo mjesto.

I košarkaši su započeli pripreme za novu sezonu,i oni također najavljuju borbu za prvo mjesto.Sezona počinje za mjesec dana a neki dan smo izgubili doma od A2 ligaša Virovitice 85:92 u prijateljskoj utakmici.

Pozdrav svima!


P.S.Stigao mi je maloprije jedan paketić iz Baške Vode od KN Štakori!

Image Hosted by ImageShack.us

Hvala Štakorima,znat ćemo im se odužiti.


- 14:47 - Mudro mišljenje puka (8) - Štampaj i urami - #

17.09.2007., ponedjeljak

Godišnjica braka

Još jedan osobni post. Bit ću kratak i samo ću reći kako je jučer 16.09. meni i mojoj gospođi bila prva godišnjica braka.

Obilježili smo je skromno,lagana večerica,ali smo je ipak obilježili.kiss

Poklonio sam supruzi nove naušnice što ju je posebno obradovalo i iznenadilo jer sam joj rekao da joj više neikad u životu neću kupiti naušnice pošto je one što sam joj prije kupio negdje "spremila" i nema ih kao da ih nikada nije bilo. Reako sam da neću,ali ipak sam kupio nove. Papučar!
Kupila je i ona meni 2 CD-a klapske muzike,kappa majicu sa kapuljačom i par sitnica. Odlično!

I tako,prva je godina protekla,još stotinjak je pred nama pjeva . Bilo je tu i malo trzavica i nesporazuma i svađica i šutnje i ......ali se i dalje jednako jako volimo kao i prije braka.

A da sam znao da će mi u braku biti lijepo ovako kako je i prije bi se ženio. Odkad sam u braku promijenilo se u biti jako malo stvari a dobio sam mnogo. Ovih dana krećemo i sa gradnjom kuće (tko ima lopatu i malo volje za rad neka slobodno dođe-neće smetati).Jedva čekam da nam se proširi obitelj malim Bobikom ili malom Bobikicom i onda ću imati SVE!

Svi vi koji niste čitali post o svatovima i svi vi koji jeste a htjeli bi se podsjetiti, svakako ga pročitajte "kliknuvši ovdje" jer ima puno puno puno slika a i tekst je kažu dobar.

Puno pozdrava svima! Uskoro:Kako smo došli do prve pobjede.


- 15:52 - Mudro mišljenje puka (4) - Štampaj i urami - #

11.09.2007., utorak

Hrvatska-Estonija

Čačinački Alkosi
Poštovani,prije svega veliki pozdrav svima.
Ide još jedan post o putu Čačinačkih Alkosa u Zagreb na utakmicu HR nogometne reprezentacije.

Same pripreme su započele prije mjesec dana.Trebalo se dogovoriti tko ide,kako nabaviti ulaznice i srediti prijevoz. Nisu momci htjeli da nam se ponovi utakmica s Rusima za koju nismo imali karte pa smo kontaktirali HNS ali nam se guba nije javila ni odgovorila na naš fax ni na naše e-mail poruke ni na naš dopis poslan poštom. Ni traga ni glasa. Gospodo iz saveza,nismo tražili da nam date ulaznice besplatno ali ste se mogli udostojiti i odgovoriti. Marković-odlazi!!!! I Srebrić!!!

Uglavnom,skupila se osmorica momaka, tj. sedam momaka i Babili.Čovijek u srednjim godinama.Veteran u redovima Alkosa. Ja ovoga puta nisam putovao jer nisam mogao dobiti godišnji a i žena mi je rekla da sam ispucao svoje utakmice za ovu godinu. Mislim da je ovo drugo presudilo. Papučar.

I tako,odredili smo Bucu da kupi ulaznice i da dočeka momke u Zagrebu. I bi tako. A li prije susreta sa Bucom,momci su se okupili u DEFU,popili nešto,pripremili sve potrebno za put,slikali se za uspomenu i krenuli put metropole.




Na putu su naletjeli na saobračajku i stali da vide jel potrebna pomoć,no pomoć nije bila potrebna a usput su dobili i "srednjak" od djevojke koja je stajala kraj prevrnutog auta.Izgleda da se nevoli slikati.



Put je valjda protekao uredu.Stigli su u Zagreb i zajebancija je mogla početi.Opet slikavanje (a što se mi volimo slikati...) pa lagana šetnja glavnim gradom svih Hrvata i potraga za Bucom i ulaznicama.Nakon što su ga pronašli,dobro su provjerili da im Buco nije podvalio kakve krivotvorine i nastavili se zabavljati.Tako su uletjeli među gužvu HR navijača i slikali najzanimljivije.A to su svakako Ekipa Ludara, pa recimo lik prekriven sa mnoštvom rekvizita i slični.








Najzanimljiviji je bio susret sa rodbinom novopečenog reprezentativca Ivana Rakitića čiji stric je Kecu poklonio Ivanovu autogram kartu.



Oko 19 sati odlaze na stadion i prilikom ulaska na istočnu tribinu među redarima susreću našeg Čačinčana Stanka (naravno da su i njega slikali).Stvarno nas ima svuda jebote!!! Potom su objesili transparent na ogradu i zauzeli pozičije čekajući početak utakmice. Transparent se jako lijepo vidio na TV-u u nekoliko navrata tokom utakmice,posebno na samom početku i na kraju.Čak sam i ja doma dobio nekoliko poziva i poruka s pitanjem da li sam tamo.






Utakmicu ste večina vas gledali pa nema potrebe o njoj.Bila je to jedna sigurna i rutinska pobjeda naše reprezentacije i potvrda da je Eduardo trenutno među vodećim napadačima Europe.Svaka čast Eduardu ali i ostalima.Šteta penala.

Kažu mi moci da su se super zabavljali i da je bilo odlično.Ni nesumnjam. Mora tako biti kad ideš s pravom ekipom.Čak su rekli i da smo im nedostajali Toca i ja.
Poslije utakmice su sreli Branka Ivankovića koji je drage volje pristao uslikati se s momcima za uspomenu. Sad već postaje tradicija da se svaki puta slikamo sa nekim poznatim imenom HR nogometa. Slijedeći puta pucamo na neko još veće ime.



Povratak doma je bio standardan,svi su pozaspali u kombiju i crkavali do Čačinaca u koje su stigli u rane jutarnje sate.




To je to o putu u Zagreb. Molim Keca,Ileša,Zokija i ostale da napišu još pokoju riječ o ovoj temi pošto ja nisam bio s njima i vjerovatno sam ponešto zaboravio od onoga što su mi rekli.


NK "Mikleuš" Mikleuš-NK "Mladost" Čačinci 1:0


A dok su se oni zabavljali po Zagrebu, nogometaši Čačinačke Mladosti su gostovali u obližnjem Mikleušu i u 3. kolu upisali i prvi poraz. Izgubili su 1:0 od istoimenog domaćina i tako nakon 3 kola imamo mršava 2 boda a najavljivali smo velike stvari. No,prvenstvo je tek počelo i ima se još puno igrati tako da se nadamo da Mladost će Mladost proigrati i početi pobijeđivati sve redom.Kvalitetu imaju,ali zasad šteka rezultat (podsjeća me to na još jedan klub za kojeg navijam). A toca je izgubio okladu od Mile Babca.Kladio se Toca da ćmo zabiti gol na svakoj utakmici u prvenstvu.Suosjećamo sa Tocom a gajbu ćemo već nekako popiti.

Živjeli!!!!!!!

P.S.Pogledajte našeg Željka u akciji. Nema šta, Bečka škola - Čačinački smjer!

A kulture...




- 09:32 - Mudro mišljenje puka (12) - Štampaj i urami - #

06.09.2007., četvrtak

Bod kod kuće

Dragi naši, prošle nedjelje smo igrali utakmicu 2. kola damo sa "crncima" tj. NK "Crnac" iz Crnca.
Očekivala se naša recimo uvjerljiva pobjeda,ali.....
Uvijek neugodan gost iz Crnca je i ovoga puta napravio iznenađenje te se iz Čačinaca doma vratio sa bodom.
Iako su naši momci poveli sa 2:0, nisu znali ni uspjeli sačuvati prednost i privesti utakmicu kraju nego su dopustili crnčanima da se vrate u utakmicu i izjednače na 2:2.
Još smo jednom poveli 3:2 i ni tu prednost nismo sačuvali. Završilo je 3:3. Svakome po bod. Njima puno nama malo. Ako mislimo ići na prvo mjesto nesmijemo si dopuštati da nam se istope ovakve prednosti.

Pošto nisam bio na utakmici-nema slika a neznam ni strijelce, mislim da su za nas zabila tri ovoljetna pojačanja-Škulj,Tresk i Podmanicki svaki po jednoga.
To je to o utakmici.Nema veze-idemo dalje. Već u nedjelju nas čeka novi lokalni derbi protiv povratnika u ligu-NK "Mikleuš".


A u subotu 08.09.2007. na put za Zagreb kreće odabrana ekipa od 8 članova Čačinačkih Alkosa na utakmicu Hrvatska-Estonija.

Pa ako je tko zainteresiran da plati pijaču neka se javi radi dogovora. Ja neidem ali idu Kec,Ileš,Terek,Lujza.......

To je sve za danas,čujemo se iza nedjelje.

Veliki pozdrav svima.

P.S.Gabrijela Behin-Kecova kćerka je proslavila svoj prvi rođendan i isti dan prohodala. Čestitamo!



.


- 17:35 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

03.09.2007., ponedjeljak

Blanka Vlašić

KLUB NAVIJAČA MLADOSTI "ČAČINAČKI ALKOSI" ČESTITAJU BLANKI VLAŠIĆ NA NASLOVU SVJETSKOG PRVAKA U SKOKU U VIS. ČESTITAMO I NJENOM TRENERU BOJANU MARINOVIĆU I NJENOM OCU JOŠKU VLAŠIĆU.

Bravi Blanka,hvala ti za za ovo veselje u danima tuge u svojoj,našoj domovini.Svaka čast,napravila si što si trebala,što si željela i što je ovaj narod od tebe očekivao. Nastavli si ovosezonsku dominaciju i pomela konkurenciju,a za rekord još ima vremena. Hvala ti za sve i čestitamo.



Danas je u domovini dan žalosti u čast poginulim vatrogascima pa vas molim sve skupa da im na bilo kakav način odate počast pošto sam ja,a i dosta momaka iz Alkosa član DVD-a Čačinci. Neka im je laka Hrvatska zemlja i neponovilo se!
Ispred našeg doma je zapaljeno 7 lampiona poginulima u čast,nadam se da se taj broj neće povećavati. Slava im!

P.S. Svi možemo pomoći njihovim obiteljima uplatom na žiro-račun 2484008-1500154167 kod RBA.
- 10:54 - Mudro mišljenje puka (7) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova