, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

24.10.2007., srijeda

Ajme zaostataka....

Ajme meni,alaj imamo zaostataka za odraditi. Zadnji post sam napisao dok je vani još bilo toplo i moglo se uživat u pivu na utakmici u Rupi. Pao je tada Dinamo i približili smo se vrhu tablice.

Od tada do danas su odigrana 3 kola u kojima smo ostvarili 2 pobjede i jedan poraz te zasjeli zajedno sa Zdencima na prvo mjesto tablice!

A počela je i košarkaška sezona,i tu ima novosti i raznih događaja,opet nam je tabla slomljena i tak.

Ajme lagano krenuti.

NOGOMET

7.kolo NK "Turanovac"-NK "Mladost" Čačinci 2:0


Odmah nakon pobjede u derbiju protiv Dinama,naši su nogometaši izgubili od Turanovca rezultatom 2:0. Kažu oni koji su išli na utakmicu da su naši stvarno loše igrali a da su se oni na tribini uglavnom dobro zajebavali pa čak i podjebavali igrače (burninmad) što se nekima nikako nije svidjelo.



Kako uvijek za poraze postoje krivci,tako su i tada dečki pronašli krivca u liku i djelu mog vjenčanog kuma Ive! On je spremno prihvatio krivnju na sebe i pozirao za našu arhivu.



8.kolo NK "Mladost" Čačinci-NK "Sokol" Milanovac 1:0


Prije dvije nedjelje smo upisali nova 3 boda. Teže nego što se očekivalo i pred jako malim brojem ljudi (kaže Dragan da je prodano samo 33 ulaznice). Zaboravio sam tko je dao taj gol za pobjedu,al mislim da je to bio Velimir Tresk.

9.kolo NK "Munja" Veliki Rastovac-NK "Mladost" Čačinci 1:5 (Tresk 2, Škulj 2,Petranović)


A prije 2 dana,u lokalnom derbiju na uvijek vručem terenu u Velikom Rastovcu, mladostaši su razmontirali domaćina i uvjerljivo slavili rezultatom 5:1! Mala ali vjerna skupina Alkosa je pohodila i ovaj događaj i svjedočila još jednom pretrpavanju Munjine mreže (podsjećam da smo im proljetos u Čačincima zabili 7 komada).
Bilo je kažu i razbijenih glava ali riječ je o slučajnom sudaru. Imamo i par slika a ja sam eto izabrao naše Alkose,jedan detalj s utakmice i na zadnjoj slici strijelac 5. pogotka za Mladost popularni Tutanj u zagrljaju sa predsjednikom Čačinačkih Alkosa. Tutanj je naše ovogodišnje pojačanje baš iz redova Munje i odlično se uklopio u ekipu i postao ljubimac navijača.I to uglavnom jer je spreman za zajebanciju i ima dobru zapreminu alkohola!Pije kao smuk!



To je to što se tiče nogometa, u nedjelju nam dolazi Korija koja je do ovog kola bila vodeća na tablici i mladostašima će trebati pomoć Alkosa da zadrže tu prvu poziciju.


KOŠARKA

Počela je i košarkaška sezona. Naši su momci odradili pripreme i prijavili se u natjecanje za Kup Krešimira Čosića. U prvom kolu u Čačince su došli Vinkovčani i na zagrijavanju potrgali tablu! Utakmica je odgođena tj. dogovoreno je da se igra u Vinkovcima no naši su zbog troškova odustali i dalje idu Vinkovčani.

A odmah zatim je startala i liga.

1.kolo. KK "Belišće"-KK "Mladost" Čačinci 93:80


U prvom kolu ambiciozni mladostaši su gostovali u Belišću i zasluženo upisali odmah i prvi poraz od mladih i poletnih domaćina. Nije baš dobar start za ekipu koja je opet najavila pohod na prvo mjesto.

Utakmica drugog kola koja je trebala biti odigrana u Čačincima između Mladosti i Škole Košarke iz Osijeka je odgođena jer još nije stigla nova tabla (treba biti namontirana ovaj tjedan) a u subotu nas čeka gostovanje u Donjem Miholjcu za kojeg nas vežu lijepa sjećanja. Miholjac je uvijek bio dobro i lijepo gostovanje gdje smo uvijek bili dobro prihvaćeni (jedino ona teta što čisti dvoranu ima neke zamjerka na nas). Valjalo bi se opet dogovoriti i otići i ove sezone u Miholjac. Sutra je sastanak Upravnog odbora pa ćemo vidjeti. Ako nekoga zanima kao smo se mi to porovodili u miholjcu neka pronađe u arhivi postova linkove i neka si pročita.

Nogomet se polake primiče kraju sezone a košarka je tek počela,treba ispratiti nogometaše na zimski odmor i odmah se prebaciti u dvorane. Bit će ovo ješ jedna lijepa i zanimljiva zima.



A sada nešto totalno nevezano uz Alkose. Samo bi vam htio skrenuti pažnju na jedan link (klikni na sliku)

Humanitarni Klub Navijača Hajduka

Riječ je o novoosnovanom Humanitarnom Klubu Navijača Hajduka "Bilo Srce" kojeg su osnovali navijači Hajduka sa ciljem da obraduju male navijače Hajduka koji nemaju mogućnosti otići na utakmice i slično, pa pošto ovdje nailazi svijet od svuda,a među njima ima i hajdukovaca,možda se netko zainteresira i priključi.Neću ovdje puno razglabati o tome,koga zanima neka si pogleda a ako tko ima kakvo pitanje neka mi se slobodno javi na mail (m.knezevic@inet.hr).

I na samom kraju da vas sve skupa izvjestim kako smo moja supruga Ana i ja trudni mjesec dana!! Imat ćemo bebu!!


- 17:56 - Mudro mišljenje puka (16) - Štampaj i urami - #

01.10.2007., ponedjeljak

Dinamo

U derbiju kola, jučer u Čačincima gostovao je vodeći NK Dinamo iz Kapela Dvora. Momčad koja je nakon 5 kola imala 12 bodova, jedan bod više od prvih pratitelja i 4 boda više od naše Mladosti. Momčad koja je i nakon 6. kola ostala na 12 bodova, vjerovatno pala na 2. ili 3. mjesto tablice,a to što Mladost nije prva smo si sami krivi. Jer da smo samo pobijedili Crnca doma (odigrali 3:3) sad bi bili vodeći. Jebiga.

NK "Mladost" Čačinci- NK "Dinamo" Kapela Dvor 4:1


Mladost je u derbiju kola došla da sigurne i uvjerljive pobjede rezultatom 4:1. Prvo poluvrijeme je završilo bez pogodaka i sve je mirisalo na remi,ali odmah početkom drugog poluvremena domaćini su odlučili pokazati tko je gazda i zaigrali su aktivnije, odlučnije,agresivnije i u prvim minutama nastavka Hrvoje Kraljik dovodi Mladost u vodstvo.

Nedugo nakon tgo pada i drugi pa i treći pogodak Mladosti. Svi u režiji ovoljetnih pojačanja iz Mikleuša (Kraljik,Podmanicki,Tresk).

Kod 3:0 gostujuća se igra totalno raspala i do kraja utakmice se na terenu vidjela samo lepršava igra naših momaka.Napokon su proigrali onako kako znaju i kako trebaju igrati,od noge do noge sa mnogo trke i borbenosti.Upravo ta borbenost i to srce nam je nedostajalo do sada.Stipe Bušljeta i Toca Perković su prednjačili u tome,odlično zatvorili sredinu terena,olakšali obrani i omogućili Tresku,Podmanickom,Samardžići i ostalima da se razigraju.

Do kraja utakmice smo zabili još jedan pogodak (Danijel Podmanicki),a mogli smo još,ali i primili smo jednoga i to u zadnjoj minuti utakmice.

S lijeva na desno:Ileš,Kraljik,Škulj,Tresk,Podmanicki:

Image Hosted by ImageShack.us

Sada ide kritika na Alkose. Opet je utakmice protekla bez organiziranog djelovanja a bio je derbi kola.Uvjerljiva pobjeda nije dostojna obilježena i proslavljena. Nesmije nam opravdanja biti to što je Kec bio odsutan,ja došao iz noćne,Mrus mora odrađivat bračne obveze po cijele dane,Ileš je umoran jer je počeo raditi..... Moramo napraviti sastanak i dogovoriti se za dalje. Ništa strašno,ali ako smo obečali momcima da ćemo ih bodriti dok god se oni bore za boje ovog kluba pošteno i svim srcem,onda se toga moramo i držati.

Slijedi nam još jedan derbi,teško gostovanje u Turanovcu i ako se otamo vratimo sa punim plijenom dalje će sve biti lakše i ljepše. Mladost je tu,prvi vrhu tablice,vodeći nam bježe bod-dva i nastavlja se borba za prvo mjesto.
- 12:03 - Mudro mišljenje puka (17) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova