Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Dinamo

U derbiju kola, jučer u Čačincima gostovao je vodeći NK Dinamo iz Kapela Dvora. Momčad koja je nakon 5 kola imala 12 bodova, jedan bod više od prvih pratitelja i 4 boda više od naše Mladosti. Momčad koja je i nakon 6. kola ostala na 12 bodova, vjerovatno pala na 2. ili 3. mjesto tablice,a to što Mladost nije prva smo si sami krivi. Jer da smo samo pobijedili Crnca doma (odigrali 3:3) sad bi bili vodeći. Jebiga.

NK "Mladost" Čačinci- NK "Dinamo" Kapela Dvor 4:1


Mladost je u derbiju kola došla da sigurne i uvjerljive pobjede rezultatom 4:1. Prvo poluvrijeme je završilo bez pogodaka i sve je mirisalo na remi,ali odmah početkom drugog poluvremena domaćini su odlučili pokazati tko je gazda i zaigrali su aktivnije, odlučnije,agresivnije i u prvim minutama nastavka Hrvoje Kraljik dovodi Mladost u vodstvo.

Nedugo nakon tgo pada i drugi pa i treći pogodak Mladosti. Svi u režiji ovoljetnih pojačanja iz Mikleuša (Kraljik,Podmanicki,Tresk).

Kod 3:0 gostujuća se igra totalno raspala i do kraja utakmice se na terenu vidjela samo lepršava igra naših momaka.Napokon su proigrali onako kako znaju i kako trebaju igrati,od noge do noge sa mnogo trke i borbenosti.Upravo ta borbenost i to srce nam je nedostajalo do sada.Stipe Bušljeta i Toca Perković su prednjačili u tome,odlično zatvorili sredinu terena,olakšali obrani i omogućili Tresku,Podmanickom,Samardžići i ostalima da se razigraju.

Do kraja utakmice smo zabili još jedan pogodak (Danijel Podmanicki),a mogli smo još,ali i primili smo jednoga i to u zadnjoj minuti utakmice.

S lijeva na desno:Ileš,Kraljik,Škulj,Tresk,Podmanicki:

Image Hosted by ImageShack.us

Sada ide kritika na Alkose. Opet je utakmice protekla bez organiziranog djelovanja a bio je derbi kola.Uvjerljiva pobjeda nije dostojna obilježena i proslavljena. Nesmije nam opravdanja biti to što je Kec bio odsutan,ja došao iz noćne,Mrus mora odrađivat bračne obveze po cijele dane,Ileš je umoran jer je počeo raditi..... Moramo napraviti sastanak i dogovoriti se za dalje. Ništa strašno,ali ako smo obečali momcima da ćemo ih bodriti dok god se oni bore za boje ovog kluba pošteno i svim srcem,onda se toga moramo i držati.

Slijedi nam još jedan derbi,teško gostovanje u Turanovcu i ako se otamo vratimo sa punim plijenom dalje će sve biti lakše i ljepše. Mladost je tu,prvi vrhu tablice,vodeći nam bježe bod-dva i nastavlja se borba za prvo mjesto.

Post je objavljen 01.10.2007. u 12:03 sati.