, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Prva pobjeda - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

21.09.2007., petak

Prva pobjeda

Prije 5 dana,točnije u nedjelju 16.09.2007. na dan kada smo moja gospoja i ja slavili prvu godišnjicu braka, nogometaši Mladosti su došli do prve pobjede u ovome prvenstvu.

Pobijedili smo slabašnu momčad Voćina rezultatom 3:0.

Četiri kola su iza nas i zasad imamo 1 pobjedu, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 6:4. Sa tih 5 bodova smo još uvijek pri dnu tablice a za prvim mjestom na tablici zaostajemo 4 boda.

NK "Mladost" Čačinci- NK "Voćin" Voćin 3:0 (Podmanicki 2,Škulj)



Na utakmicu smo došli nekako letargični,neorganizirani i totalno bezvoljni. Neki zbog umora,neki zbog posla a neki zbog lošijih rezultata u prva dva kola.
Nije bilo navijanja,nije nas se nešto previše ni skupilo a i igra Mladosti u prvome poluvremenu je ličila na sve samo ne na igru momčadi koja želi biti prva. Nastavila se patnja i svađa s loptom iz prva dva kola.
Da ipak nebi svi zaspali i otišli kući,pokušavao se brinuti naš vrijedni Željko Mrus koji nas je na sve načine pokušao animirati na navijenje uključujući psovke,prijetnje i vrijeđanje.Čak je i rundu platio ali nije nas uspio slomiti.
Prvo smo se poluvreme patili nebi li došli do gola Voćina a kad bi tamo i stigli onda bi nešto mudrovali i izgubili loptu i otvarali gostima krasne kontranapade. A ovi ih nisu znali iskoristiti jer su stvarno loši do zla boga.
Pred sam kraj prvog poluvremena Podmanicki ipak uspjeva zatresti mrežu i na odmor se odlazi sa rezultatom 1:0 za nas.
I Protiv crnca smo vodili čak sa 2:0 pa smo uspjeli usrati na kraju.
Drugo poluvrijeme ništa bolje od prvog,ali smo imali sreću da Vočinćani nisu imali snage ni prdnit.Do kraja utakmice još jedan pogodak Podmanickog i jedan Škulja za konačnih 3:0.
Rezultat odličan,igra zabrinjavajuća. Previše je novih lica u momčadi i trebat će neko vrijeme da se uigraju,ali nebi trrebali biti toliko sebični,u momčadi ima 11 igrača i trebali bi si međusobno dodavati loptu.

Dvostruki strijelac Podmanicki:

Podmanicki

Prva pobjeda je tu.Idemo dalje,prvenstvo je dugo i nadamo se da ćemo odsad zaigrati kako spada i uključiti se u borbu za prvo mjesto.

I košarkaši su započeli pripreme za novu sezonu,i oni također najavljuju borbu za prvo mjesto.Sezona počinje za mjesec dana a neki dan smo izgubili doma od A2 ligaša Virovitice 85:92 u prijateljskoj utakmici.

Pozdrav svima!


P.S.Stigao mi je maloprije jedan paketić iz Baške Vode od KN Štakori!

Image Hosted by ImageShack.us

Hvala Štakorima,znat ćemo im se odužiti.


- 14:47 - Mudro mišljenje puka (8) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova