petak, 26.09.2008.

Pornjava

Kakvog li naslova, znala sam da će do ovog doć jednog dana čim sam pristala na blog sa kolegom i zadavanjem tema, ali ne tako skoro... Dakle... Pornići su prije svega filmovi, filmovi za odrasle, sa scenama za odrasle. Postoje različite vrste pornića... I sve zavisi od osobe kome će pasat koji pornić i dal će pasat uopće... Uglavnom su muškarci oduševljenim takvim filmićima i sadržajima, ali ima i žena kojima to i više nego odgovara... Nemogu reć za ostale žene ali zato mogu reć u svoje ime da porniće osobno nevolim, nije mi gadno, mogu pogledat ali ništa posebno se ne dešava u mom organizmu tijekom. Dapače, mogu čak reć da mi je to sve precijenjeno i da neznam zašto to neke napaljuje jer zapravo nije ništa realno prikazano. I ako netko i u stvarnosti očekuje da će njegov/njezin sexualni život tako izgledat gadno se vara... A ako bi već morala birat rađe ću pogledat neki erotski nekih 5 min zapleta pa nastavit dalje sama s dragim bez filma, ali ni to nije potrebno... I hvala Bogu na tome. Sve u svemu, nemam ništa protiv pornjave, ko voli nek izvoli...

ponedjeljak, 22.09.2008.

K,KO,KOL,KOLE,KOLEG,KOLEGI,KOLEGICA

Paprena tema nema šta. A moram bit iskren a ako cu bit iskren neće mi vjerovat,ma nema veze ajmo bit iskreni. Ovak ja bi svoju kolegicu s bloga opisao kao jednu vrlo zabavnu osobu,nadarenu,nadasve inteligentnu,ona zna šta zeli od života. Prije svega želi bit samostalna osoba koja u tome može i uspjeti ako se dovoljno potrudi,a potrudiče se u to sam siguran jer da bi bili uspješni morate biti i vrlo tvrdoglavi,furat svoju žurku.Ona to naravno perfektno odrađuje pošto nisam vidijo tvrdoglaviju osobu osi mene možda al to je 9. priča. Da sve je to super međutim kolegica je prije svega jako iskrena i poštena osoba,osoba koja te nebi mogla zajebat(doro ovisi koga) vrlo je zarazna kao osoba,nemorate brinut ne širi nikake viruse jednostavno je osoba u kojemu društvu se osječate ležerno i opušteno i volite u takom okruženju provoditi vrijeme. Sve u svemu nemam zamjerke na nju svaki muškarac bi je poželio za partnericu(sjajno kuha hehe).Ja osobno nemam ništa loše šta bi o njoj reko niti joj vidim mane,doro žena je al i to ima svojih prednosti. Moj zaključak je da je ona vrlo kvalitetna osoba.Mogo bi se zaljubit čovječe prestat cu pisat. Do postanja.

petak, 19.09.2008.

Sponzoruše

Tema o kojoj nemam baš mnogo za napisat. Što reći o ovom svima najdražem sloju društva? Ništa dobro... Prezirem ljude koji trče za novcem, ništa drugo im na svijetu nije važno samo pare, pare i pare i onda opet mnogo para. Nije bitno što je potrebno napraviti za te novce, glavno da ih ima. To su obično osobe niskih moralnih vrijednosti. Ukratko- sramota za ljudski rod. Nema tih para za mene zbog kojih bi prešla preko nekih svojih standarda. Ljubav, prijateljstvo, ponos, čast, odanost su samo neke od stvari koje po meni jednostavno nisu na prodaju i nemaju cijenu, dakle neprocjenjive su. Za sve ostalo tu je mastercard.

četvrtak, 18.09.2008.

MOŽDA LJUBAV?

Hmm ova tema mi nekako ne sjeda bice tesko napisat nešto o njoj međutim uvijek se nađe koji redak koji želim ispričat. Ljubav heh kako čovijek može biti siguran da se zaljubio? Lako,to se jednostavno zna sretan si kad vidiš tu osobu,voliš bit u njezinom društvu itd. Kako znat da voliš? Eh meni je osobno i to lako,jednostavno znaš da nešto osječaš prema njoj,da bi dao sve za nju znaš da te i one male pa čak i velike mane uopce ne smetaju,možda si zasljepljen ljubavlju al eto to je tako i to je dobar filing. E da i sad mislite da je to TO, ako je to tako pa čemu onda možda ljubav? E možda ljubav je zato jer za pravu ljubav,ljubav koja ce se odrzat treba dvoje . Tek se tako nakon podužeg vremena može stvoriti ona prava zajednička ljubav. Ako toga nema onda sve završava litrom jegera u gubici i pjevanjem Dražena zeke Zečića:
Da sam znao kog sam ljubioo
Nikad nebi suzu pustioo
Nikad nebi na koljena paoo
da sam znao da sam znaoo
Da sam znao kog sam volioo
Za čiu sam srecu molioo
Nikada je nebi svojom zvaoo
Da sam znaoo da sam znao
I sve je to uredu možda baš i moramo proć određen recimo trnovit put,sjebat se par puta,vidjet kako je to kad se razočaraš,napit se zbog ljubavnih jada.Možda je to stvarno potrebno kako bismo na kraju postali bolja I ozbiljnija osoba,osoba koja je u stanju prepoznat ono pravo,osoba koja se netreba pitat da li je to “možda ljubav”.

nedjelja, 07.09.2008.

ROMANTIKA

Da se odma razjasnimo romantika je stvar o kojoj ja nikad nebi piso,al sam prisiljen napisat pokoji redak o tome. Zašto sam prisiljen? Ne zato jer mi je to kao temu zadala moja draga kolegica(iako je) nego me je jednostavno u jetru pogodila njezina izjava kako ja nisam čovjek koji ima one romantične iskrice u sebi. Ostadoh šokiran takvom izjavom,zar ja ovako naočit i vrlo rječit muškarac nisam romantičan?!? Ona se naime nemore sjetit ni jedne romantične stvarčice koje sam ja učinio negdje,bilogdje,kada,bilokada. Stoga sam odlučio stat u obranu te primjedbe koja naime ne drži vodu nego te natjera da ti u ruci držiš alkohol,zabuljiš se u strop i pitaš se-kakav sam ja to čovijek?.I nakon nekog vremena shvatiš da si ti u pravu i da ženska osoba,kao takva, romantiku doživljava drugačije od nas plemenitih muškaraca. Ona očekuje filmske scene, đorđa klunija,lionarda di kaprija ukratko traže agenta đejmsa oo7 koji ce doprijeti do njihovih malih srdašaca. Gdje su nestali oni dani kad dječak stavi djevojci cvjetak na uho a ona ko da je dobila na lutriji pohita njemu u zagrljaj,kamu su nestali oni dobri stari filmovi kada muškarac po svoju odabranicu dođe s biciklom i oni sretni odlepršaju u daljinu. Danas je cvjetak zamijenila skupa ogrlica,a bicikl je zamijenio nabrijani auto s još nabrijanijim majmunom koji ga vozi.I to je današnja romantika,ne gleda i ne primječuju se više male stvari,stvari koje muškarac čini svakodnevno,stvari koje možda ne izgledaju teško i koje nisu skupe,ali stvari koje su trenutačno maximum tog momka.Jer trebalo bi se cjenit onoga koji daje malo,al daje sve od sebe ,a ne onoga koji daje više a to nije ni približno što bi mogao(seljački rečeno ima bogatog taticu).

Mr. Right

Kako prepoznati gospodina pravog iliti onog savršenog muškarca, to se pita svaka žena, a ja eto dobila čast pisat post o tome... Lukavi kolega... Na zahtjev pišem ozbiljan post i bez zajebancije. Pa da počnem... Prije svega, prepoznavanje takvog u današnje vrijeme nekima čak nezamislivog ili nepostojećeg gospodina je vrlo individualno. Tako da praktički mogu iznjet samo svoje skromno mišljenje, na što je kolega vjerovatno i ciljao... Neke od osobina koje bi krasile mog savršenog su; vedra osoba sa smislom za humor u svakoj situaciji bila ona dobra ili loša, tako da i mene može oraspoložit ako je to potrebno, pružanje podrške meni u svemu, moj oslonac, pažljiv, pouzdan, točan, od riječi, iskren, snalažljiv, odlučan, strpljiv, debelih živaca koji su za mene itekako potrebni, i sve to sa visokim koeficjentom inteligencije. To bi bilo par najvažnijih odlika karaktera, a da ne lažem nemogu reć da mi izgled nije bitan. Bitan je naravno, a svatko tko kaže da nije- laže. Ako te netko ne privuče prvo fizički onda ništa od toga. Nemožeš imat nešto više od prijateljstva sa nekim tko te ne privlači fizički. To je savršenstvo za mene ukratko, a nekima fali samo korak do toga. Pusa najveća...

četvrtak, 04.09.2008.

Je li veličina bitna?!?

Kao i svaka druga normalna žena smatram da je veličina i opremljenost kuhinje nadasve bitna. Kuhinja- mjesto gdje žene provode najviše vremena? Da, ziher. Možda nekad davno. Svaka čast iznimkama, ali to je u današnje vrijeme rijetkost. Dakle kuhinje same po sebi trebaju biti poprilična kvadratura stana/kuće. To je mjesto gdje se upuštamo u čaroban svijet kuhanja ili možda nečeg drugog... Mora biti opremljena moderno što znači puno prostora za prolaz, sa štednjakom, zamrzivačem i hladnjakom a sve okruženo bojom usklađenim elementima za pripremu hrane. Meni je osobno kuhinja jedna od najdražih prostorija u stanu. Volim hranu i volim kuhat, a vi ako trebate dodatni savjet o opremanju ili usklađivanju vaše kuhinje slobodno se obratite mom kolegi s ovog bloga. Koji se kao budući dizajner interijera namjerava posebno posvetiti kuhinjama na moj ili vaš zahtjev. Nadam se da je kolega dobio odgovor na pitanje je li veličina bitna... Do sljedećeg posta puno pozdrava.

ŽENE

Ovak da se odma razumijemo ovaj blog neće biti nimalo šoviništički,ovaj blog će baš naprotiv stati u obranu ovoga preljepog i nadasve gracioznog objekta zvanog žena (objekt=rečenični dio koji nije nužan, ali je proširuje kao predmet radnje,radnja direktno prelazi na njega). Svi mi znamo onu staru-žena je ukras oko pič.e međutim sagledajmo realno situaciju ,ona kao takva ima puno više za ponudit. Osim slasne,rajske šupljine žena ima za ponudit još dve rajske šupljine. Zamislite samo mogučnosti,poze,radnje,okretaje,kutove,dijagonale,smjerove koje možete postiči sa te tri veličanstvene udubine,udubine za koje slobodno mogu konstatirati da život znače. Tri opcije ljudi moji,tri brzine,tri načina. Žena me zapravo podsječa na slavne reklame top šopa :Kupite prvu dabijete drugu,a ako dobijete drugu samo je pitanje vremena kada će i treča biti vaša. Ako nazovete u roku od 5 minuta dobičete uz te tri rupe nešto potpuno novo,dabijate dva prekrasna anatomska jastuka s više opcija:možete zaspat na njima,možete se igrat s njima,jest sa njih,lizat,mazit ma bezbroj je mogučnosti.Nazovite odma i anatomski jastuci,sisko jastuci,biče vaši! Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena koja ga još uspješnije rješava svake napetosti i vi je možete imat u svome domu i postat uspješni. Ono što zapravo cijelo vrijeme želim objasnit i dokazat je to da žene zapravo nisu samo ukras oko pič.e, da to nije jedina stvar koju žena može ponudit. Žena je univerzalna i zato je kao takvu moramo cjenit. Ona nam kao takva treba i moramo bit zahvalni što je imamo i što je možemo imat-naravno na više načina. Žene hvala vam puno šta nama muškarcima pružate takvo zadovoljstvo svojim prisustvom. Hvala vam!

Les Demoiselles d'Avignon, Paris, June-July 1907
Oil on canvas, 8' x 7' 8"
Pablo Picasso (Spanish, 1881-1973)

ponedjeljak, 01.09.2008.

van tu van tu ček ček

proba van tu van tu

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Copyright © Kako ubiti dosadu... - Design touch by: Jaki je legenda, hosted by www.croBLOGeri.com

Komentari On/Off

  rujan, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Svibanj 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (4)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
Nadasve prpošan
Free Counters
Free Counters

Mjesto radnje bloga; Zagreb


Koncept bloga
2 osobe pišu ovaj blog. Da vam bude jasnije- jedna osoba drugoj zadaje teme o kojoj se piše. Iznosit ćemo različita mišljenja jer ipak smo muškarac i žena. Sve sa dozom humora, molimo bez uvreda!

ON
*

ONA
* (Mislim da ipak izgledam malo bolje od ovoga, nezahvalni kolega!)