nedjelja, 21.12.2008.

Brkovi u djevojaka

Kao 1. sve žene imaju brkove, bili oni mali veliki svjetle, neprimjetne boje ili gusti i crni... I kaj sad tu još reć... Svaka žena koja imalo drži do sebe i ima brčetine bi to trebala riješit, jer danas na svakom uglu postoji nešto što se zove KOZMETIČKI SALON! A u tom čudesnom svijetu postoji i nešto što se zove "trajno uklanjanje dlačica"... Najbolji prijatelj svake brkate žene- kozmetičarka sa trakom vrućeg voska u rukama... Dakle brkate crne žene pretrpite nešto za svoju vlastitu ljepotu i naravno za veselje vaše nadam se više dlakave polovice...

nedjelja, 07.12.2008.

PREVARA

Prevara,prevara,prevara sta rec o njoooj. Kao prvo to je loše i kao drugo nemojte to delat.Naravno govorim o prevarama u vezi. Opcenito je poznato da je bolje ono sta je zabranjeno međutim to i nemora biti istina. Šta ja znam mogu jedino rec iz svojeg iskustva.Jesam varao sam i to ne samo jednom.Varao sam i to ne zato jer sam bio pijan ili neznam sta sve ne.Jednostavno jesam. Bio sam po vezama al te veze nisu bile ono pravo i kada u takvoj situaciji covjek dode u priliku ha a normalno da ce iskoristit situaciju.To sta sam bio u vezi i sta to nie posteno prema drugoj osobi to stoji i zato kazem da je prevara nesto lose. Sad drugacije na to gledam ako ce doc do prevare a uvjeren sam da nece bolje je rec partneru jer je to najpostenije prema njemu,bolje mu je rec u lice i razic se.Jer cim nastupi prevara znaci da trenutacno stanje u vezi nije na razini na kojoj bi ono trebalo bit. Sta se tice onoga ko vise vara muškarci ili zene,ma mislim da smo podjednaki,možda su zene cak u prednosti. Kažem govorim iz osobnog iskustva i iskustva moih poznanika.A sta se tu ima tza rec meni je u vezi najvaznije povjerenje i maximalna iskrenost ma o kako losoj vjesti se radilo,takav sam. I vjerujem da je to u redu i da tako treba i biti.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Copyright © Kako ubiti dosadu... - Design touch by: Jaki je legenda, hosted by www.croBLOGeri.com

Komentari On/Off

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Svibanj 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (4)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
Nadasve prpošan
Free Counters
Free Counters

Mjesto radnje bloga; Zagreb


Koncept bloga
2 osobe pišu ovaj blog. Da vam bude jasnije- jedna osoba drugoj zadaje teme o kojoj se piše. Iznosit ćemo različita mišljenja jer ipak smo muškarac i žena. Sve sa dozom humora, molimo bez uvreda!

ON
*

ONA
* (Mislim da ipak izgledam malo bolje od ovoga, nezahvalni kolega!)