utorak, 06.02.2007.

U Makarskoj i Porin i Hit ljeta i svašta nešto....

PRVA STVAR!
Hvala sick of it all-u na priči koju je o meni napravio na svom blogu.
Vratimo se mi centru svita i najvažnijoj sporednoj stvari na istoj lokaciji. Dakle, "Skala" i utakmica (vidi prethodni post). Svi su ozbiljno shvatili događaj koji će očito biti i medijski jako popraćen pa su se uhvatili priprema umjesto da banče u kafiću.

Image Hosted by ImageShack.us
(Zahvaljujem SUrom koji je ovo slikao budući da sam i ja na pripremama. Karantena!)

DRUGA STVAR!
Hej, ljudi, Porin je ipak u Makarskoj. Krajem travnja. I ne samo Porin. Krajem svibnja "Apfel" organizira "Pozdrav ljetu", a najvjerojatnije će nastupat Edo Maaajka i Severina (Seve još nije sigurna, jer vlasniku "Apfela" Miji se baš ne sviđa ta opcija). Mijo će možda provest anketu oko izvođača. Dajte glasajte za Let3, Hladno pivo ili takvo što. Tu nema greške. Ali Marina Marinović je u organizaciji pa se to još pregovara jer je vezano i za neke druge događaje. Tih dana, u istoj organizaciji, i Cro-a-porter. Viktor Drago bi trebao tu reviju preselit u Makarsku. Sve će bit 0d 25.-27. svibnja. Mislim da će tih dana i Marina Marinović, koja je i glavna karika u vraćanju Porina Makarskoj, imat svečano otvaranje svoje novoizgrađene kuće u Kotišini. To će bit nešto urnebesno sa otvaranjem mosta koji premošćuje jedan potočić u Kotišini, posebna koreografija Kreše Dolenčića, posebna skladba Ive Josipovića i poseban vatromet nepoznatog autora. I to 25.5., nekadašnji Dan mladosti. A važno je samo dobro se zajebavat, rekao bi moj prijatelj Švec sa 101-inice i to u eter.
I Hit ljeta će najvjerojatnije bit u Makarskoj. Hej, ljudi, probudite se iz zimskog sna. Ja nikako i ne spavam u očekivanju događaja. A tek kad počnu. Neki su se već počeli pripremati za susrete s poznatima. Tako je tamo neki Ibrica pitao Editu može li se slikat s njom i hoće li ga itko tući.

Image Hosted by ImageShack.us

Rekli smo mu da nam bodyguardi imaju slobodnu večer.

Image Hosted by ImageShack.us

TREĆA STVAR!

Image Hosted by ImageShack.us

"Važno je samo dobro se zajebavat"!


- 00:23 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.