24.02.2007. / subota

Zagorčavanje života frikovima iz ministarstva 1. dio

Bilo je oko 2 u noći, ja nisam mogla spavati, ispiti za OČI su uskoro, a ja ne stignem učiti. Možda da si dočaram vremokret i vratim vrijeme unazad kako bi učila? Ustala sam iz kreveta i obukla ogrtač, te krenula u društvenu prostoriju. Sjest ću u naslonjač kod kamina i dočarat si piće. Krenula sam do svog omiljenog naslonjača uz kamin kad sam svatila da tamo već netko sijedi. Bila je to Elisabeth Catherine Brown, Slytherinka s pete godine, znala sam je viđati tu i tamo po hodnicima. Sijela sam u naslonjač do nje.
"Ni ti nemožeš spavati?"- upitala sam je.
"Ne, nervozna sam zbog ČAS-ova."- odgovorila mi je.
"Ja zbog OČI-ju."- rekla sam i dočarala si vruću čokoladu.
"Hoćeš li i ti vruće čokolade?"- upitala sam je.
"Može, hvala."- odgovorila mi ja, a ja sam dočarala još jednu šalicu vruće čokolade.
Do zore sam joj davala savijete i vježbala s njom čarolije za ČAS-ove (mogu se pohvaliti znatno većim znanjm, ipak sam ja sedma godina).
"Mislim da je sad stvarno vrijeme za krpe."- rekla sam u zoru.
"Da, laku noć."- pozdravila me i otišla do spavaoniće petog razreda.
"Noć."- odzdravila sam joj i krenula u svoju spavaonicu.

Probudila sam se za 2-3 sata i krenula na doručak, a poslije doručka na sat (obrana od mračnih sila, ko da to meni treba). Satovi su brzo prošli i sad sam u društvenoj prostoriji i promatram kako mi moje pero samo piše zadaće (obožavam ovu čaroliju). Kasnije uvečer ću se naći s Gospodarom, smrtonoše će malo zapapriti kraj dana frikovima iz ministarstva. Ja sam još uvijek nova članica smrtonoša i još moram upoznati sve svoje kolege u zločinu. Pola osam, vrijeme za pokret, našla sam se s Spikeom u društvenoj prostoriji i s njim otišla po Petru i Draca (odkako je inferius živi s Petrom). Nije bilo nikakvih problema, otišli smo do vanjskog ruba šume (Petra, Spike, Draco i ja) i aparatirali se na unaprijed dogovorenom mjestu kako bi se sastali s ostaim smrtonošama. Tamo su već bili: Moj ujko (Snape), Narcisa, Lucius, Bellatrix i njezin muž, Amber, neki smrtonoše koje nisam znala i neka djevojka s Gospodarove desne strane. Krenula sam upoznati djevojku (zanimalo me zašto stoji s Gospodareve desne strane, mora biti važna).
"Zdravo."- pozdravila sam je.
"Ja sam Michelle Snape, a ti si?"- predstavila sam se i upitala je.
"Ja sam Avril Revenge Death Mourx, da ti nisi možda u rodu s onim Severusom Snapeom?"- odgovorila mi je.
"Jesam, zanimljivo ime, Revenge Death (Osveta Smrt)"- rekla sam.
"Da, Voldy (Voldemort) mi tetak."- rekla je i nasmijala se.
Posveda su se aparatirali vještice i čarobnjaci
"Vrijeme je za pokret."- rekao je Gospodar.

NASTAVLJA SE

24.02.2007. ...09:40 Komentari (47) Isprintaj #

23.02.2007. / petak

Bla bla bla

Iako imate cbox morate i komentirat. Samo vi komentirajte. Ja volim kad dođem na blog vidjeti puuuuno vaših komentara yes. Idem ja sad bokić wave!


Get your own Chat Box! Go Large!


23.02.2007. ...09:10 Komentari (5) Isprintaj #

19.02.2007. / ponedjeljak

Napokon se vračam nakon duge šutnje

Došla sam do ruba šume, legla sam pod jedno stablo i čekala. Nakon 3 minute čula sam nešto kao puk i svatila da se to Gospodar tame aparatirao malo izvan šume (unutar šume se ne može aparatirati jer ima neku čarobnu zaštitu), došetao je do stabla ispred mene. Ponašala sam se kao vuk u snu, ali mislim da me je ipak prokužio.
Došao je do mene i rekao: "Znao sam, Michelle, da ćeš doći.".
U tren oka sam se opet pretvorila u čovijeka, "Kako ste znali da sam to ja?"- upitala sam ga.
"Koliko ja znam niti jedan vuk ne putuje uokolo sam bez čopora."- odgovorio mi je.
"To je istina."- nadodala sam.
Krenuli smo skupa pješke do Petrine kuće i usput pričali. Ispričala sam mu detaljno kako smo ubili "famoznu trojku" i kako je Draco umro, na nekim djelima bi se nasmijao, poslije toga neko smo vrijeme šetali u tišini.
Onda je on rekao: "Čuo sam da je Petra iz Azkabana oslobodila neke moje stare pristaše."
"Da"- odgovorila sam.
"Dovela je i Luciusa da ostane kod nas da vidi svog sina kad oživi."- rekla sam.
"Potrudit ću se da što više bude kao stari Draco."- rekao mi je.
"Samo se nadam da ćemo ga moći vidjeti zbog snijega."- pokušala sam se našaliti.
"Ne znam baš ja bih više rekao da ćemo vidjeti kako odjeća i njegova plava kosa lete u zraku."-odgovorio je on na moju šalu i malo se nasmijao. Sad smo bili kod onog proplanka na sredini šume kad smo čuli topot kopita, stali smo na mjestu i osluškivali, za par sekundi pred nama se stvorio Luniel (od kako sam postala smrtonoša vrlo sam ga rijetko posiječivala, pa je on došao kad mi je čuo glas)
"Luniel, prepao si me mislila sam da je netko drugi!"- podviknula sam, a on je samo spustio svoju pametnu glavu i zahrzao kao da mi se ispričava.
"To je tvoj jednorog?"- upitao me gospodar.
"Da, našla sam ga u šumi na 2. godini dok je još bio ždrijebe."- odgovorila sam.
"A tako dakle."- rekao je on i nekako čeznutljivo pogledao njegova sijajna leđa (već je On dosta star i reklo bi se da mu je dosadilo hodanje, ove mu je godine 71. rođendan!).
"Sad možemo odjahati dalje."- rekla sam pokazujući mu rukom da se popne,sjeo je Lunielu na leđa, a ja ispred njega i podbola Luniela petama, prije sam ga često jahala po šumi. Malo sam se pravila važna dok sam vješto upravljala Lunielom kroz gusto drveče, opet sam ga malo podbola kako bi krenuo u kas.

Do Petrine kuće smo stigli za nekih pola sata, spuznuli smo Lunielu s leđa i on se vratio u šumu. Došli smo do Dracova groba gdje su nas već čekali Petra, Lucius i Narcisa. Gospodar tame je napravio gotovo lijen trzaj štapićem i Draco se digao iz groba i progovorio pomalo promuklim glasom koji kao da je odavno zaboravio govoriti: "Mama? Tata?". Lucius i Narcisa su ispružili ruke da zagrle svog neobično blijedog sina koji im pohrli u susret. Pogledala sam Gospodara, a on je napravio grimasu kao da mu se to gadi. Zatim smo otišli večerati, dočarala sam meso, saft, rižu i juhu od rajčice (moja omiljena juha).
Sve smo pojeli, a onda sam ja ispratila Gospodara koji je ostao s nama na večeri, oprostili smo se s njim na vratima.
Petra je rekla: "Navratite koji put.", pa je on otišao. Potom smo Petra, nanovo rođeni Draco i ja ispratili i Dracove roditelje. Pozdravila sam se s prijateljima i krenula prema dvorcu (ja sam još uvijek spavala u spavaonici u Slytherinskoj "tamnici").


P.S. Sorry svima što se nisam dugo javljala. Banner za Michelle A.S. je u desnom box-u ispod pijesme, nadam se da je dobar. Sve vas srdačno pozdravljam i ostavite mi PUNO KOMENTARA!!!!

19.02.2007. ...12:17 Komentari (37) Isprintaj #

14.02.2007. / srijeda

Valentinovo

Valentinovo je! Želim svima puno sreće i ljubavnih poruka!

Evo malo slika za valentinovo



Photobucket - Video and Image Hosting



Photobucket - Video and Image Hosting



Photobucket - Video and Image Hosting



Photobucket - Video and Image Hosting



Photobucket - Video and Image Hosting

Svima jedan veliki kissek!!!

14.02.2007. ...00:00 Komentari (6) Isprintaj #

08.02.2007. / četvrtak

Mala noćna avantura u šumi

Petra je rekla da će Gospodar tame doći sutra u zoru da Draca pretvori u inferiusa, pa sam ja kako sam bila nestrpljiva navečer otišla u obličju vuka u šumu malo pronjuškati. Sve je išlo kao i kod mojih ostalih posjeta šumi (Gospodar tame se najavio da će doći na rub šume) obišla sam cijelu šumu i onda se vratila na čistinu negdje u sredini šume i legla pored jednog visokog bora, pošto je još bilo snijega uopče se nisam vidjela, pošto sam bila sive boje izgledala sam kao tlo pod sjajem mjesečine. Tako sam ležala neko vrijeme, kad sam začula kako neki vučić cvili (već sam jako dobro znala raspoznati zvukove jer sam često bila u šumi, a i njuh mi je pomogao) ustala sam i pratila zvuk, to je uistinu bio vučić koji je tužno cvilio pored tijela svoje majke koja je ležala malo dalje s veilkim ugrizom na vratu, vjerojatno je naišla na čopor vukova koji nije bio njezin, pa su je zaklali. Nisam mogla to gledati (pravo čudo za mene) vučić je došao do meni i između mojih prednjih šapa potražio utoćište, nisam ga mogla ostaviti samog, povela sam ga sa sobom do onog bora ispod kojeg sam prije ležala. Ponovo sam se legla, a on do mene, bio je svijetlo smeđe boje i poprilično malen, jedva da je imao četiri mjeseca izgledao je jako gladan. Zarežala sam da ostane ovdje i da ja idem nešto uloviti kako bi jeli. Nisam dugo tražila pljen, primjetila sam jedno lane u društvu majke bio je malen i lagan plijen, prišuljala sam se i kad sam bila dovoljno blizu iskoćila iz grmlja i krenula u trk, lanetova majka je spretno pobjegla, a ja sam zgrabila lane za vrat i zaustavila mu dotok disanja i pojačala stisak, za 30 sekundi je bilo mrtvo. Odnijela sam ga nazad pod bor gdje je vučić veselo potrčao kad je vidio da sam donijela hranu, cijelog sam mu ga dala, ja ne jedem sirovo meso. Za dva sata pojeo je pola laneta, ja sam ga zakopala kako ga drugi vukovi ne bi nanjušili, krenuli smo spavati. Za jedno četiri sata probudilo me režanje, čopor vukova ipak je nanjušio moj zakopani ulov. Ja sam spustila glavu i podvila rep što kod vukova znači poniznost, maleni mi se motao oko nogu, vođa čopora (veliki crni vuk) mi se približio i ponjušio malog, dok je on to radio ja sam osijetila da mu je miris gotovo identičan mirisu malog vučića, iz toga sam zaključila da mu je otac, malo sam se udaljila on je to primijetio i počeo režati i pitati me gdje sam našla njegova sina, ja sam mu odgovorila da nekih stotinjak metara od nas leži mrtvo tijelo njegove majke i da sam vučića uzela k sebi i nahranila. On je rekao to jest zalajao da mi je zahvalan zbog toga i da mi to neče biti zaboravljeno, nakon toga se sa svojim čoporom udaljio odvodivši malog sa sobom. Već je svitalo i ja sam otišla na rub šume sastati se s Gospodarom tame.

P.S. Moju malu avanturu možete pratiti u slidu

08.02.2007. ...08:21 Komentari (43) Isprintaj #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Svibanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (6)
Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (14)
Prosinac 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Blog za one koji vole ispravno (nepravda)!!!!!
    Bezjacima koji oće vrijeđati moju priču je ulaz ZABRANJEN!!!!!
    Svima onima čarobnjačkog sloja želim dobrodošlicu

    I NE UBACUJEM VIŠE LIKOVE U PRIČU IMAM IH DOVOLJNO!!!!
    Osim ako možda izmolite svoje mjesto u mojoj priči inače NE!!!


    Dame i gospodo, ja sam ponosna Slytherinka!!!!
    i'm in slytherin!

    be sorted @ nimbo.net

    Evo moj banner!





    Slobodno ga stavljajte na svoje blogove!

    Koliko vas je posjetilo ovaj blog
    Free Website Counter
    Free Website Counter

Linkovi

  • Amanda Harrison
    Anna Potter



    Image Hosted by ImageShack.us


    Zivot po noci


    JUNACI MOJE PRIČE


    Slytherini (i oni koji su to nekad bili)

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Michelle Snape

    Imam dugu plavu kosu i zelene oči, pofesorica ooms-a i PROUD TO BE njihova predstojnica, najdraži predmeti su mi bili skrb za magična stvorenja i čarobni napitci. Ujko mi je Severus Snape. Smrtonoša sam, parsel-ust i animagus (pretvaram se u vuka), imam ljubimca crnog jednogoga Luniela, zmiju Fleku i sovu Eola, najbolja mi je frendica Petra.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Draco Malfoy

    Ima plavu, zalizanu kosu i sive, vodenaste oči, umro i sad je inferius, najdraži predmet su mu bili čarobni napitci. Smrtonoša, u rodu je s Petrom.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Spike Dark

    Petrin brat, šesta godina, Slytherin.

    Nera Moon

    Slytherinka s 1. godine, uočila sam je na svom prvom satu, nadarena vještica, bit će nešto od nje. Duga smeđa kosa i zelene oči.


    Griffindori (i oni mrtvi)

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Harry Potter

    Ima crnu kosu i zelene oči, vjerujem da ga svi već poznaju, zbog onog munjevitog ožiljka (gospodar tame mu ga je osobno nanio). Ne slažemo se (mi smo kao moj ujko i Harryjev otac). Tragač u metlobojskoj ekipi Griffindora. Ubijen.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Hermiona Granger

    Ima kovrčavu smeđu kosu i smeđe oči, mutnjakuša (premda je vrlo talentirana). Uvijek je s Harryjem i Ronom. Prefektica. Ubijena.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Ronald Weasley

    Ima crvenu kosu, kao svi u njegovoj obitelji, uvijek u otrcanoj odjeći (ima petero starije brače, pa od njh sve naslijeđuje,ima i mlađu sestru Ginny). Živi u "JAZBINI", u tu kuču njegova obitelj jedva stane. Prefekt. Ubijen.


    Za našu priču važne smrtonoše

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Severus Snape (moj ujko)

    Dobar glumac (prevarant, to mu je specijalnost), ova slikica (gore) je mala zezancija na njegov račun, žućkasta put, masna kosa i kukast nos (nemožete ga promašiti). Doselio se u moju obiteljsku kuću i tamo živi skupa s mojom majkom.

    Petra Dark

    U rodu s Dracom (premda se to po izgledu ne bi reklo), moja najbolja prijateljica. Ima crnu kosu i smeđe oči, zbog nje sam i ja postala smrtonoša. Nedavno je postala animagus, pretvara se u rotvailera.

    Lord Voldemort

    Gospodar tame, tako je ružan da bi se zbljuvali kad bih stavila njegovu fotku, mislim da o njemu ne treba pisat jer ga svi već znaju.


    Dečki

    David Grey

    Petrin dečko, pojma nemam, ubiti se jedva vidimo, crna kosa i zelene oči.

    Michael Bone

    MOJE!!!!!!!!!! Sadašnji kućepazitelj, pažljiv, romantičan, sve bi učinio da me zaštiti (ako je to potrebno), registrirani animagus, crno-sivi vuk. Tamno smeđa kosa i VELIKE smeđe oči od kojih se osječam sigurnom od svega.

    Profke (ja ovdje nisam, već sam gore kod Slytherina)

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Gabriella Brown

    Profka preobrazbe i nova predstojnica Griffindora, popularnija od mene (nije fer), svi vole njezine satove. Lijepo pjeva,a i dečki je vole, ijako je već našla dečka uvijek je prate u stopu (ostali dečki, osim naravno, mog), ali ona ih sve lijepo i pristojno otkanta, voli svoj posao i najbolja je u preobrazbi koju predaje...opčenito ja najbolja u onom što radi. Moje je godište.

    Anna Potter

    Profka Napitaka, jako simpa cura, premda je povučenija od ostalih profka (mislim na one mlađe), kad se ona raspriča.....nema joj ravne, popriličan optimist, premda i ona ima mračnih razdoblja. Dobra je u onom što radi i svi su sretni i zadovoljni što je imaju. Animagus je i pretvara se u panteru, voli zafrkavati ljude oko sebe. Također godište ko ja.