30.01.2007. / utorak

PETRA & co. NAKON SPROVODA

Nakon što sam uspjela pobjeći njuškalima,pitala sam Luciusa želi li svratiti do mene.Pristao je,ali nas je dočekalo malo iznenađenje.Naime,Michelle je pokopala Draca ispred moje kuće,ali smo zakasnili na sprovod.Ostali su samo:Spike,Michelle i Narcissa.Narcissa i Lucius su se samo tužno zagrlili,a ja sam pogledala nadgrobni spomenik,na kojem je pisalo:''DRACO MALFOY;1990-2007''Nije li užasno kad netko umre sa 17 godina?!!Prišla sam Spikeu,koji je također bio tužan (čudno).Na Dracovom grobu bio je bijeli križ i puno crnih ruža.Doista tužan prizor!Svi su plakali,a za 5 minuta je došla i Bellatrix.A kad sam pomislila da joj je stalo,ona je razvukla neki odvratan osmijeh (da se zbljuvaš) i povikala:''Tako mu i treba kad nije bio sposoban ubiti neku mutnjakušu!!''Meni je puk'o film i opalila sam joj šamarčinu! Odvratila sam joj:''Kravetino glupa,kako možeš?To ti je NEĆAK!!''Ova je otišla,a Spike je vikao:''JOŠ!JOŠ!HOĆEMO JOŠ!''Bilo mi je lakše,priznajem.Michelle mi je rekla da je trupla poslala Hagridu,a ja sam se,vjerovali ili ne,nasmiješila!Pala mi je na pamet jedna ideja,ali nisam bila sigurna da li da je provedem u djelo.Napokon,nekima je to puno gore nego umrijeti...

Prišla sam Gospodaru,koji nije izgledao previše žalosno.Kleknula sam i rekla mu:''Gospodaru,hoćete li Draca pretvoriti u inferiusa?''On se zaprepastio,ali kad se iza mene stvorio Lucius (bio je na doživotnom),on je skoro crk'o od sreće.''Naravno,moja najodanija miljenice!''uskliknuo je.Da je bar ovo čula Bellatrix! wave

30.01.2007. ...20:13 Komentari (4) Isprintaj #

29.01.2007. / ponedjeljak

Sprovod

Javljm vam se uživo s Dracova sprovoda. Na njemu su redom moj ujko, Crabe, Goyle, Narcisa, Spike (premda ne izgleda previše tužno) i naravno Ja. Crabe i Goyle su došli u ženskim pelerinama i pod izliskom da ih je prodavačica nasanjkala, ja sam izgledala ko udovica. Bili su došli i neki Griffindori s natpisima BOK, STARI I UGODAN BORAVAK U PAKLU, ali smo ih odmah sve poubijali. Potteru sam odrubila glavu i spremila je, poslati ću je Hagridu za gođendan. Grangerici sam na čelu istetovirala velikim masnim slivima mutnjakuša i štreberica, nju ću poslati Hagridu za uskrs, hehehe. Pokopali smo ga i svi su otišli, samo je moj ujko ostao samnom. Cijelo vrijeme sprovoda i poslje sam zvučala kao vila narikača, ne samo zbog Draca nego i zbog Petre koja je u zatvoru. Rekla je (kad su je odvodili) da će se brzo vratiti i da je samo trebam pričekati.

P.S. toliko za sada od mene, uskoro ću vam opet pisati wave

29.01.2007. ...12:18 Komentari (5) Isprintaj #

28.01.2007. / nedjelja

Tuga i jad

Petra je u zatvoru, Draco je mrtav, jedino mi je Spike ostao, a njega jedva poznajem. Petra mi je rekla da se ne brinem i uključim Spikea u smrtonoše. Pokopat ću Draca u blizini Petrine kuće. Prvi put sam vidjela Petru u plačnom izdanju, a govorila mi je kako ne smijem plakati u javnosti no. Ali sad ću samo padati u depru i plakati nad umivaonikom.

P.S. prije ovog posta morate pročitati onu obavijest

P.P.S. prije ovog posta morate pročitati postove U školi pa nadalje, hvala

28.01.2007. ...19:12 Komentari (0) Isprintaj #

Obavijest

Sljedeći postovi nisu za one slabog srca i želuca,upozoravamo ih da se odmaknu od computera.
U suprotnom,završit ćete ovako:bang

...19:08 Komentari (0) Isprintaj #

JOŠ NIJE GOTOVO...

Nisam se odupirala,ali kad su htjeli uhititi i Spikea,rekla sam:''Nije on ništa učinio,pustite ga!''Lagala sam,ali nisam htjela da završi kao ja.Odveli su me u Askaban,gdje sam srela Luciusa.Pitao me o svemu,a kad sam mu rekla istinu,i on je zaplakao,i rekao mi:''Hvala ti što si osvetila mog sina,Petra.''Kad se malo pribrao,rekla sam mu kako namjeravam osloboditi sve Smrtonoše,još danas.
Navečer sam se pretvorila u rotweillera i izašla iz ćelije.Iglicom koju sam stavila u kosu otključala sam ostale ćelije,a naposlijetku sam s ekipom izašla iz zatvora.One koji su izgubili razum,nosili su jači.JA sam bila mozak,bijesna što Severus nije barem MALO pomogao...burninmad

...18:50 Komentari (0) Isprintaj #

2. I 3. ŽRTRVA I DRACOVA SMRT

Čestitala sam Michelle na dobro obavljenu poslu,ali sam napomenula da smo tek počeli.Još smo morali ubiti dvoje - Pottera i Grangericu.Kad smo ih našli,Draco je krenuo ubiti Mutnjakušu.Ispalio je Avadu Kedavru,ali se kravetina izmaknula,i ona ispalila istu na njega.On se nije uspio izmaknuti,i pao je MRTAV! ''NEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!''vrisnula sam i počela plakati.''Iskreno,nisam znao da i Petra Dark zna plakati. Ah,izgledaš kao i kad je Malfoy prošle godine plakao u zahodu zato...'',rekao je Potter,ali mu mu nisam dozvolila da dovrši rečenicu.Odgovorila sam mu:''ZAVEŽI!!Nemaš POJMA kako je to biti Smrtonoša u tinejdžerskoj dobi!I to prisiljen kao i Draco!Ali,Gospodar tame ti poručuje kako ti je mama bila dobra u krevetu!!''Potter je izvadio štapić,ali ja sam bila brža i povikala sam:''IMPERIUS!!''Potter se odmah ukopao,a ja sam mu naredila da odjeven u gaće sa crvenim srcima trči po školi i viče:''JA SAM PEDER!'' Usput,obojala sam mu kosu u crveno-ljubičasto sa žutim točkicama.U nekoj drugoj prilici možda bi mi to i bilo smiješno,ali ne i sad.Mutnjakušu je ubio Spike,nakon što sam joj spalila SVE knjige i ošišala je na ćelavo.Kad smo se odlučili vratiti,stigli su dementori i aurori po mene.Michelle je pobjegla,ali ja imam još stvari za obaviti - u Azkabanu.

...18:19 Komentari (0) Isprintaj #

Prva žrtva

Krenuli smo ubijati Griffindore(Spike,Petra Draco i ja),naišli smo na grupicu to jest "famoznu trojku"(Harry,Ron i Hermiona), odlučili smo ih napasti.Krenula sam ubiti Rona. Prvo Sam ga pretvorila u riđovku bez zuba, ali ostavila sam mu crveni čuperkom na glavi, i zakvačila ga za panj da istrune. Po njega sam se vratila za tri dana kad je crknuo i poslala ga Hagridu (jecat će tjednima,mjesecima,godinama) u kutiji za cipele.

P.S. Harry,Ron i Hermiona će se opet sastati kod Hagrida ''na kavi''. Da kad budu mrtvi,HEHEHE.....!

...18:01 Komentari (0) Isprintaj #

IZ SPIKEOVE PERSPEKTIVE

Moja sestra Petra & co. stigli u školu ubijati.Ispalila je blizu mene ali ja sam se izmaknuo.Ja sam je pitao šta radiš.No,ona je rekla:''Sorry.''S njom je bio i onaj naš glupi rođak Draco i neka sisata plavuša po imenu Michelle.Krenuo sam s njima ubijati...





...17:42 Komentari (0) Isprintaj #

U ŠKOLI

Ušli smo bez problema.Pomislila sam da će tako biti i dalje,ali sve što je lijepo kratko traje.Kad sam krenula do ''neprijateljske baze'',neki je lik dotrčao do mene.Izvukla sam štapić da ga ubijem (refleks),ali sam se na vrijeme zaustavila.Naime,to je bio moj mlađi buraz!!!Ima 15 godina i u Slytherinu je,ali ja ga nisam vidjela 2 godine.Rekao je:''Ne prilazi luzerima,napast će te!'' ''Gospodar mi je rekao da moram ubiti Elektru,Spike!'',odgovorila sam mu,a on je pogledao Draca kao da mu želi izvrnuti utrobu.Michelle je mislila da je špijun,pa ga je htjela mučiti.''Ako išta učiniš MOM bratu,udarit ću te tako da će ti i unuci cviliti od boli!!!!!''proderala sam se iz svega glasa.Čak se i Draco 'usrao' od straha.

...17:14 Komentari (0) Isprintaj #

25.01.2007. / četvrtak

POČETAK MASOVNOG UBIJANJA

Krenula sam .Imala sam tremu (prvi put u karijeri),a Draco i Michelle su spavali.Probudila sam ih i rekla im da se požure.JA sam cijelu noć smišljala planove (naravno,što bi oni bez mene) jer bi inače svi pokrepavali.Krenuli smo na zadatak odjeveni u frikove iz ministarstva (nismo imali izbora).Bez ikakvih problema smo ušli u školu.

25.01.2007. ...19:29 Komentari (5) Isprintaj #

20.01.2007. / subota

Sinulo mi je

Bila sam u svojoj spavaonici. Razmišljala sam kako doskočiti "famoznoj trojki" osim iskakanja iz zahoda, razmišljala sam još i o nećem drugom, ali više o tome kasnije. Fleka mi je dopuzala u krilo držeći u ustima velikog štakora. "Gdje si to ulovila?", prosiktala sam. "U kanalizaciji.", odgovorila mi je. Tada mi je sinulo, kako bi bilo da pošaljem Fleku da prati "famoznu trojku", ona je dovoljno tanka i dovoljno lukava da se dobro sakrije, možda čak i u Griffindorskoj društvenoj prostoriji. "Fleka", obratila sam joj se, "hoću da otiđeš pratiti Harryja Pottera, to ti je visoki crnokosi frik s naočalama u crnoj pelerini i crveno-žutoj kravati.", "dobro, samo da pojedem ovog štakora", odgovorila mi je. "I Fleka, nemoj da te primjeti i nemoj ništa govoriti dok ga pratiš jer te i on može ćuti kao ja.", nadodala sam dok je Fleka puzala do mog kreveta ( ona ispod kreveta guta svoj pljen jer ne voli da je netko gleda dok jede ). Ja sam ustala i obula cipele koje sam dobila od Draca za rođendan, te krenula da vidim gdje se trenutno nalazi "famozna trojka". Našla sam ih nakon pola sata u knjižnici gdje su pisali zadaću iz povijesti magije, sakrila sam se iza reda knjiga koji je sakrivao njihov stol, da mogu ćuti što govore. Izgleda da su planirali mali posjet Hagridu, to vam je poludiv koji nam predaje skrb za magična stvorenja. Fleka će ih pratiti na tom posjetu i poslije mi ispričati što je čula.

P.S. Toliko zasada od mene, uskoro ću vam se opet javiti.

20.01.2007. ...14:46 Komentari (4) Isprintaj #

13.01.2007. / subota

Rođendan mi je

Probudila sam se negdje oko jedanaest sati, subota je i danas MI JE ROĐENDAN! Danas ne ću pratiti "famoznu trojku", uživati ću cijeli cijelcati dan sa svojim društvom ( Petrom i Dracom ), posijetiti ujka i pootvarati poklone koje ću dobiti. Prvi dar mi je stigao oko dvanaest sati, to je bila siva sova s pismom mojih roditelja u kojem je pisalo da je ta sova moja, nazvala sam je Eol i poslala u sovinjak. Petra mi je poklonila veliku kutiju stvarčica iz Weaslyevih čarozeza, Draco mi je poklonio cipele koje se nečuju kada hodaš u njima ( savršene za vrebanje ). Potom smo ( Petra, Draco i ja ) išli posijetiti mog ujka Severusa, kod njega smo neko vrijeme pričali, a onda mi je on uručio njegov poklon meni za rođendan i rekao da ga otvaram tek kada stignem u dvorac. Tako smo otišli u moju spavaonicu i tamo sam odmotala svoj poklon, a unutra je bila lijepa zelena šumska zmija, takvu sam uvijek htijela. Pošto sam parsel-ust čekala sam da mi nešto kaže, ona ( zmija ) me je nekoliko puta obišla i zaustavila se kod moje lijeve noge i rekla: "fleka". Na nozi sam imala veliku mrlju od ptičjeg izmeta ( izgleda da je Eol za to kriv ). Odlučila sam je nazvati Fleka jer joj je to bila prva riječ koje je izgovorila u mom prisutstvu. Fleka nije bila velika, bila je dugačka jedan metar i široka oko pet centimetara. Kako će ona rast "presvlačiti" će se, a tu njezinu odbačenu kožu moči koristiti u pripravi napitaka.
Evo jedne Flekine slike

Photobucket - Video and Image Hosting

P.S. Nemojte se brinuti, uskoro ću nastaviti pratiti "famoznu trojku".

13.01.2007. ...11:41 Komentari (7) Isprintaj #

02.01.2007. / utorak

Pripomoć

Gospodar tame nam (Petri, Dracu i meni) je poslao malu pomoć (kao da ne možemo sami), Amber Scott Slytherinku s četvrte godine (tako mlada), On misli da je sposobna, ali ja mislim da ću joj se obratiti samo u krajnjoj nuždi (ponižavajuče je tražiti pomoć od nekog mlađeg od sebe). Nemogu vjarovati, zar to "dijete" može biti bolji ubojica od Petre i mene? Od Draca je vjerojatno sposobnija, jer je on previše kukavica na bi ubio nekoga sebi ravnog (bilo koga, osim možda prvašića).

P.S. Ovaj post je namjenjen čuđenju zbog nove članice "društva za ubijanje" i zbog toga je ovako kratak.

02.01.2007. ...17:53 Komentari (15) Isprintaj #

01.01.2007. / ponedjeljak

Na zadatku

Draco, Petra i ja smo pratili Harryja, Hermionu i Rona (ja sam samo promatrala). Petra je morala ubiti Harryja, Draco Hermionu, a ja ću vjerojatno morati ubiti Rona jer je stalno s njima. Sva sreća što Slytherini i Griffindori slušaju mnoge predmete zajedno, pa ja mogu nezamječeno pratiti svoju žrtvu (Rona). Jedini je problem što oni svugdje idu zajedno, najpraktičniji pristup je da ih pojedinačno zaskočemo po zahodima (kako nisko). Moramo ih "vrebati" dok ne dođe pravi trenutak (to će potrajati). Mrzim viriti kroz grmlje, ali ima tu i dobrih strana npr. možeš isprepadati prvašiće ili drugašiće da padnu u nesvijest od straha, govoriti tiho tako da prolaznik misli na je poludio i da čuje glasove u svojoj glavi (joj kako je to zabavno, no ako se prevše zabavljate izgubiti ćete metu), ali najbolje od svega je što možete čuti nečije tajne, to je ponekad prilično zanimljivo. Tako dok sam jednom pratila Harryja, Rona i Hermionu čula sam kako Hemiona govori Ronu: "Zaboravila sam reči ... da te volim.". FUUUUUUUUJJJJJ, odvratno (otrčala sam u zahod da se zbljujem, nastaviti ću ih pratiti sutra).

P.S. Svi Slyterini misle da su Weaslyevi sramota za čarobnjački svijet (pogotovo Ron, zbog reakcije njegova glasa u kriznim situacijama-pištanje)

P.P.S. Među Weaslyevima ja jedino cijenim blizance Freda i Georgea-Weaslyevi čarozezi SU ZAKON!!!

01.01.2007. ...15:06 Komentari (11) Isprintaj #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Svibanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (6)
Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (14)
Prosinac 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Blog za one koji vole ispravno (nepravda)!!!!!
    Bezjacima koji oće vrijeđati moju priču je ulaz ZABRANJEN!!!!!
    Svima onima čarobnjačkog sloja želim dobrodošlicu

    I NE UBACUJEM VIŠE LIKOVE U PRIČU IMAM IH DOVOLJNO!!!!
    Osim ako možda izmolite svoje mjesto u mojoj priči inače NE!!!


    Dame i gospodo, ja sam ponosna Slytherinka!!!!
    i'm in slytherin!

    be sorted @ nimbo.net

    Evo moj banner!





    Slobodno ga stavljajte na svoje blogove!

    Koliko vas je posjetilo ovaj blog
    Free Website Counter
    Free Website Counter

Linkovi

  • Amanda Harrison
    Anna Potter



    Image Hosted by ImageShack.us


    Zivot po noci


    JUNACI MOJE PRIČE


    Slytherini (i oni koji su to nekad bili)

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Michelle Snape

    Imam dugu plavu kosu i zelene oči, pofesorica ooms-a i PROUD TO BE njihova predstojnica, najdraži predmeti su mi bili skrb za magična stvorenja i čarobni napitci. Ujko mi je Severus Snape. Smrtonoša sam, parsel-ust i animagus (pretvaram se u vuka), imam ljubimca crnog jednogoga Luniela, zmiju Fleku i sovu Eola, najbolja mi je frendica Petra.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Draco Malfoy

    Ima plavu, zalizanu kosu i sive, vodenaste oči, umro i sad je inferius, najdraži predmet su mu bili čarobni napitci. Smrtonoša, u rodu je s Petrom.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Spike Dark

    Petrin brat, šesta godina, Slytherin.

    Nera Moon

    Slytherinka s 1. godine, uočila sam je na svom prvom satu, nadarena vještica, bit će nešto od nje. Duga smeđa kosa i zelene oči.


    Griffindori (i oni mrtvi)

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Harry Potter

    Ima crnu kosu i zelene oči, vjerujem da ga svi već poznaju, zbog onog munjevitog ožiljka (gospodar tame mu ga je osobno nanio). Ne slažemo se (mi smo kao moj ujko i Harryjev otac). Tragač u metlobojskoj ekipi Griffindora. Ubijen.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Hermiona Granger

    Ima kovrčavu smeđu kosu i smeđe oči, mutnjakuša (premda je vrlo talentirana). Uvijek je s Harryjem i Ronom. Prefektica. Ubijena.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Ronald Weasley

    Ima crvenu kosu, kao svi u njegovoj obitelji, uvijek u otrcanoj odjeći (ima petero starije brače, pa od njh sve naslijeđuje,ima i mlađu sestru Ginny). Živi u "JAZBINI", u tu kuču njegova obitelj jedva stane. Prefekt. Ubijen.


    Za našu priču važne smrtonoše

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Severus Snape (moj ujko)

    Dobar glumac (prevarant, to mu je specijalnost), ova slikica (gore) je mala zezancija na njegov račun, žućkasta put, masna kosa i kukast nos (nemožete ga promašiti). Doselio se u moju obiteljsku kuću i tamo živi skupa s mojom majkom.

    Petra Dark

    U rodu s Dracom (premda se to po izgledu ne bi reklo), moja najbolja prijateljica. Ima crnu kosu i smeđe oči, zbog nje sam i ja postala smrtonoša. Nedavno je postala animagus, pretvara se u rotvailera.

    Lord Voldemort

    Gospodar tame, tako je ružan da bi se zbljuvali kad bih stavila njegovu fotku, mislim da o njemu ne treba pisat jer ga svi već znaju.


    Dečki

    David Grey

    Petrin dečko, pojma nemam, ubiti se jedva vidimo, crna kosa i zelene oči.

    Michael Bone

    MOJE!!!!!!!!!! Sadašnji kućepazitelj, pažljiv, romantičan, sve bi učinio da me zaštiti (ako je to potrebno), registrirani animagus, crno-sivi vuk. Tamno smeđa kosa i VELIKE smeđe oči od kojih se osječam sigurnom od svega.

    Profke (ja ovdje nisam, već sam gore kod Slytherina)

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Gabriella Brown

    Profka preobrazbe i nova predstojnica Griffindora, popularnija od mene (nije fer), svi vole njezine satove. Lijepo pjeva,a i dečki je vole, ijako je već našla dečka uvijek je prate u stopu (ostali dečki, osim naravno, mog), ali ona ih sve lijepo i pristojno otkanta, voli svoj posao i najbolja je u preobrazbi koju predaje...opčenito ja najbolja u onom što radi. Moje je godište.

    Anna Potter

    Profka Napitaka, jako simpa cura, premda je povučenija od ostalih profka (mislim na one mlađe), kad se ona raspriča.....nema joj ravne, popriličan optimist, premda i ona ima mračnih razdoblja. Dobra je u onom što radi i svi su sretni i zadovoljni što je imaju. Animagus je i pretvara se u panteru, voli zafrkavati ljude oko sebe. Također godište ko ja.