Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacksnakey

Marketing

Zagorčavanje života frikovima iz ministarstva 1. dio

Bilo je oko 2 u noći, ja nisam mogla spavati, ispiti za OČI su uskoro, a ja ne stignem učiti. Možda da si dočaram vremokret i vratim vrijeme unazad kako bi učila? Ustala sam iz kreveta i obukla ogrtač, te krenula u društvenu prostoriju. Sjest ću u naslonjač kod kamina i dočarat si piće. Krenula sam do svog omiljenog naslonjača uz kamin kad sam svatila da tamo već netko sijedi. Bila je to Elisabeth Catherine Brown, Slytherinka s pete godine, znala sam je viđati tu i tamo po hodnicima. Sijela sam u naslonjač do nje.
"Ni ti nemožeš spavati?"- upitala sam je.
"Ne, nervozna sam zbog ČAS-ova."- odgovorila mi je.
"Ja zbog OČI-ju."- rekla sam i dočarala si vruću čokoladu.
"Hoćeš li i ti vruće čokolade?"- upitala sam je.
"Može, hvala."- odgovorila mi ja, a ja sam dočarala još jednu šalicu vruće čokolade.
Do zore sam joj davala savijete i vježbala s njom čarolije za ČAS-ove (mogu se pohvaliti znatno većim znanjm, ipak sam ja sedma godina).
"Mislim da je sad stvarno vrijeme za krpe."- rekla sam u zoru.
"Da, laku noć."- pozdravila me i otišla do spavaoniće petog razreda.
"Noć."- odzdravila sam joj i krenula u svoju spavaonicu.

Probudila sam se za 2-3 sata i krenula na doručak, a poslije doručka na sat (obrana od mračnih sila, ko da to meni treba). Satovi su brzo prošli i sad sam u društvenoj prostoriji i promatram kako mi moje pero samo piše zadaće (obožavam ovu čaroliju). Kasnije uvečer ću se naći s Gospodarom, smrtonoše će malo zapapriti kraj dana frikovima iz ministarstva. Ja sam još uvijek nova članica smrtonoša i još moram upoznati sve svoje kolege u zločinu. Pola osam, vrijeme za pokret, našla sam se s Spikeom u društvenoj prostoriji i s njim otišla po Petru i Draca (odkako je inferius živi s Petrom). Nije bilo nikakvih problema, otišli smo do vanjskog ruba šume (Petra, Spike, Draco i ja) i aparatirali se na unaprijed dogovorenom mjestu kako bi se sastali s ostaim smrtonošama. Tamo su već bili: Moj ujko (Snape), Narcisa, Lucius, Bellatrix i njezin muž, Amber, neki smrtonoše koje nisam znala i neka djevojka s Gospodarove desne strane. Krenula sam upoznati djevojku (zanimalo me zašto stoji s Gospodareve desne strane, mora biti važna).
"Zdravo."- pozdravila sam je.
"Ja sam Michelle Snape, a ti si?"- predstavila sam se i upitala je.
"Ja sam Avril Revenge Death Mourx, da ti nisi možda u rodu s onim Severusom Snapeom?"- odgovorila mi je.
"Jesam, zanimljivo ime, Revenge Death (Osveta Smrt)"- rekla sam.
"Da, Voldy (Voldemort) mi tetak."- rekla je i nasmijala se.
Posveda su se aparatirali vještice i čarobnjaci
"Vrijeme je za pokret."- rekao je Gospodar.

NASTAVLJA SE

Post je objavljen 24.02.2007. u 09:40 sati.