Black Lung Blog - Back in black

četvrtak, 21.09.2006.

Hans: Achtung!!! Granate!!! Granate!!! Mirko Partizan: Ma kakve granate!!! Ja vidim samo jednu

Informacije radi moram objaviti da je moj ultra otporni organizam gradjen od željeza iz Željezare Sisak, najtvrđeg kamena hrvatskoga krša i nepoznatih količina alkohola i duhanskih proizvoda ponovno pokupio neku usranu prehladu.
Guram , guram (a ponekad i uguram) tu bogohulnu virozu još od maturalca. S mojom prokletom srećom sam vjerojatno jedini u ovom univerzumu koji uspije već prehlađen pokupiti još jednu prehladu kao bonus. Vjerojatno se ne pitate kakve veze ima naslov s postom no ipak ću vam reći. Pošto ne mogu u školu (teško mi palo) u ovakvom stanju dane si kratim tamaneći na kompjuteru zle zi đermans u Call of Duty-u 2. Za dodatno nabrijavanje prije misija slušam «Bring back the bomb» od GWAR-a i «Panzer division Marduk» (od koga drugoga nego Marduka) na repeat. Mislim da se sve više pretvaram u Flippy-a iz Happy Tree Friendsa.
Dodjoh , vidjeh i ostah čekati pol sata u čekaonici kod doktorice. Kad sam dolazio u čekaonicu mogao sam vidjeti u očima prisutne gerijatrije da misli «O sveta djevice metuzalemska, na šta liči ta današnja mladež!!!» ( op.ur. kod nekih nisam ni mogao vidjeti lice od pepeljarki veličine prosječnog pigmejca) , no nastavio sam hrabro furati svoj imidž grbavog narkomana začetog u černobilskom reaktoru. Kad sam završio pregled (koji je trajao dvadeset puta manje nego čekanje) neugodno sam se iznenadio kad sam shvatio da mi je punoljetnost stavila još jednu stvar na grbaču. Morao sam platiti pregled , antibiotike i samo hezus zna što još (mislim i dalje da je to bila organizirana urota hrvatskoga zdravstva). Gdje je tim ljudima pamet? Za te pare sam se mogao pošteno oblokati… … i to čak u nekom fancy bircu poput Falcona (insert plakanje ovdje).
Za kraj mogu svečano objaviti da je moj talent pisanja otkriven te da će vaš dragi bloger pisati tekstove za jednu od trash ikona hrvatske estrade (za dobru šušku podrazumijeva se) . Ne smijem otkriti o kome se radi dok se ugovor ne sklopi no smijem objaviti inicijale Mate Mišo K., te objaviti par riječi iz Kovačevog novog hita pod nazivom «Selo moje malo»:

Štale su katedrale
Vol je statusni simbol
Traktor je luksuza faktor
Tamo daleko na selu iza sedam gora
Gdje susjedi su najveća noćna mora
Gdje sve obližnje minice
Skaču oko golfa jedinice
Gdje kukuruzi preko noći rastu
Gdje alkohol lijeći svaku krastu
Tamo u toj divnoj vukojebini
Gdje i najpametniji retardirano slini
IQ i sobna temperatura imaju jednake vrijednosti
Tamo u toj pripizdini odmaraju se moje stare kosti
Moje selo je moje tijelo
Ne hvatamo mi HRT
Al hvatamo veprove
(Hint: Recitirati poput Tadijanovića na svom stotom rodjendanu).

Toliko od mene za danas! Odoh (kako li taj Black Lung samo uspije uklopiti tako dobro aorist u rečenice nepravilne strukture pune žargonizama i pri tome još izgledati tako seksi!!!) slušati Hot Water Music.
SmileyCentral.com

21.09.2006. u 18:44 • 12 KomentaraPrint#

utorak, 19.09.2006.

Bolje biti pijan nego mlad

«Piti ili ne piti?» životno je pitanje koje si je prvi postavio depresivan mladac po fonetički glupom imenu Hamlet (još zvan Hamo u Donjim Kukuruzarima) . Ja sam u subotu išao linijom manjeg otpora pa sam nesvjesno proširio svoje vidike… …vidio sam sve duplo. Nakon subotnje zabave polupijanog gledanja u križ (op. ur. Ovo mislim doslovno, svi živi su imali jedan oko vrata) u nedjelju me na prepad uhvatila tolika glavobolja da su mi oči suzile likvor. Moja filozofija je bolje biti mamuran nego tmuran tako da se nisam previše obazirao na privremeni gubitak svih fizičkih i psihičkih mogućnosti ljudskoga organizma. Kretnjama do umivaonika dok su opijati još uvijek u mojoj glavi plesali polku dokazao sam teoriju o evoluciji gospona Darwina. U biti , shvatili ste da sam bio živo rasulo. Takvo me stanje držalo negdje do popodnevnog dnevnika koji se gle čuda… …emitira popodne. Vrijeme do tog trenutka korisno sam iskoristio vegetirajući i imitirajući komad namještaja u dnevnoj sobi. Bio sam toliko realan u toj imitaciji da je (uvjeren sam) stara krenula brisati prašinu s mene. Ostatak dana je protekao relativno mirno. Ponedjeljak je bio …just another manic monday… (Molim vas nemojte se obazirati na stih ovog hitoidnog pjesmuljka koji je po glazbenoj vrijednosti odmah uz rame majstorstvu pisanja rima Vengaboysa npr. Sha-la-la-la-la… ili …Boom , Boom, Boom). Škola je definitivno počela i pošteno se trudi od nas napraviti inteligentne članove društva. ( trud je uzaludan , ne možeš naučiti starog gimnazijalca novim trikovima.)
Toliko od mene za danas, a vi moji dragi nitkovi čuvajte se jer stidna dlaka bit će vam omča!!!

19.09.2006. u 10:17 • 8 KomentaraPrint#

petak, 15.09.2006.

Mentalni proljev - The new shit

Evo mene natrag ljudi. Vjerojatno ste se svi već ponadali da sam odustao od pisanja no mogu vam sa sigurnošću potvrditi da ću vam ubuduće još više dosađivati s svojim infantilnim postovima. Nisam već duže vremena pisao jer se jednostavno nije ništa dogodilo što bi potaklo moje nevjerojatne sposobnosti pisanja nebuloza. Jučer me uhvatila inspiracija no kako to obično biva s dobrim stvarima… …prekine ih sračka. Nakon što sam rodio par komada smeđe braće i dostigao stanje potpune katarze vratio sam se sav zajapuren za tipkovnicu no nisam se mogao sjetiti o čemu sam htio pisati. Platon je to mudro sročio: SHIT HAPPENS!!! I tako ste vi moji dragi nitkovi ostali zakinuti za moj vjerojatno najbolji post do sada. (Znao sam da je bila loša ideja ugledati se u WC navike Al-a Bundy-a). Dani prolaze sporo no danas ću razbiti monotoniju odlaskom u sisački Cinestar (moš(t) si mislit) Kristalnu Kockicu (u biti vrlo rasturenu vjerojatno praznu dvoranu sa šugavom akustikom i pokvarenim projektorom gdje se ne okupljaju pičkice koje se boje hepatitisa c). Prošli put sam čekao 15 minuta da glumci ne zvuče poput pjevača death metal band-a (iako je moram priznati bilo poprilično zabavno gledati poznate komade kako govore dublje nego aktivni pušač koji već dvadeset godina konzumira tri kutije Drine bez filtera dnevno.) Moj filmski izbor bi bio
«Atomske sise protiv protutenkovskih guzova IV» no Tonka i Ivana-Svemogući stvoritelj ovoga svijeta (pretukla bi me da ovo nisam napisao) su izabrale nastavak pirata s kariba.
Valjda će biti dobro.

E, i za kraj jedna interna fora za Bureta:

«You wont stop me
I will kill again
You wont find me
You will be dead»!!!!smijeh

15.09.2006. u 17:28 • 10 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.09.2006.

Legenda o prolivenoj pivi

Hey happy children, its monday again. Danas sam izgubio nešto meni vrlo važno… … ravnotežu. Prije par minuta pao sam kao klada u dnevnoj sobi no da stvar bude gora tokom te graciozne radnje imao sam punu šalicu kipuće kave. To da u svakoj nesreći ima bar malo sreće je najobičnija LAŽ. Dobro sam se izubijao (vas deferens me još uvijek boli) i zalio fotelju.
Čitav jebeni dan sam pospan i uspio sam oboriti rekord u disciplini zabijanja u štokove u trijeznom stanju ( beskoristan podatak: bivši rekorder u ovoj disciplini je predstavnik Japana Fuk-U-Oko koji je još uvijek aktualni rekorder u skoku s votkom (op. ur. But not for long… insert evil laugh here)) Vjerojatno posljedica vikenda koji je bio prilično dobar no ipak se dogodila jedna tragedija. Jedan poznanik je nakon strateškog povlačenja pred razbješnjelom ruljom mladih intelektualaca završio na slikanju glave na hitnoj. To nije tragedija o kojoj govorim jer nakon što sam se vratio s izvidnice tog događaja u MD ta hladna velika točena piva koja me sve to vrijeme vjerno i hrabro čekala je u trenutku kad sam je htio zgrabiti potezom mlade sisačke alkosice završila prolivena na intimnim dijelovima gospodina Šakanovića( ubaciti psovanje i vremenski odredjeno izvikivanje riječi svetogrdje) Ova zadnja rečenica je bila prilično duga i gramatički netočna zar ne. Moram sad ići, mislim da čujem staru da dreči da je zaflekana kožna fotelja

11.09.2006. u 20:03 • 8 KomentaraPrint#

petak, 08.09.2006.

Ispravak Liberal Animation posta

Cilj naslova Liberal Animation(mudre premetačine riječi Animal Liberation) bio je objavljivanju onih dolje navedenih črčkarija no zbog nepoznatih tehničkih razloga objavjena je prvobitna verzija posta bez slikica pa je naslov izgubio smisao...UROTA!!! UROTA!!!
Greškica će biti ispravljena do ulaska Hrvatske u EU

08.09.2006. u 11:40 • 7 KomentaraPrint#

Liberal Animation

Znate onu narodnu "Tko marljivo radi završi na gay paradi". S tim kao zvijezdom vodiljom u zadnje vrijeme sve više zabušavam jer kako se ono kaže "Tko zabušava, močna mu je sprava" Škola ide svojim prirodnim tokom a moje bilježnice se sve više pune morbidnim črčkarijama. Prilično dosadno no uvijek ima par onih zanimljivih satova s kojih smo pušteni pa se predavanja pretvore u seansu ispijanja kave u Falconu. Kad nas puste sa sata izgledamo poput krda divljih bizona koje paranoično trči u suton (no da stanem u našu obranu skup tih grotesknih pokreta nema ni mrvicu šarma :-) ) Vidim da je blog postao javna pljuvačnica što me iznimno veseli jer je frustacija=masturbacija pa hračnite sve što vas muči van iz sebe. Kao šećer na kraju objavljujem par tih črčkarija kao corpus delicti da u školi zasad ništa ne radim.

08.09.2006. u 09:45 • 4 KomentaraPrint#

srijeda, 06.09.2006.

King of fools

Svi koji me poznaju znaju da mi na popisu omiljenih bandova NOFX zauzima prvo mjesto.
Pričao sam s ljudima koji mrze punk no kad spomenem NOFX svi mi kažu da poštuju Fat Mike-a zato što je budaletina posebne kategorije. Gledao sam dosta njihovih koncertnih snimaka no ona na Bizzare festivalu 98 do sad mi je promakla i sve što mogu reći da u potpunosti potvrđuje tvrdnje tih ljudi. Toliko sam se smijao da mi je skoro pukla aneurizma.
Mike je vidno zgažen i između pjesama govori takve gluposti da jednostavno ne možete ostati ravnodušni. Evo popisa nekoliko bisera:

El hefe:We have got a special show for you today. You see Fat Mike is really drunk.
Mike: (Tetura s bocom vina u ruci i mrmlja) Dont believe anything he..(štucne) tells you
...
Mike: Do you know that band Garbage that opened for us... ...yeah , well I fucked the singer. I was fucking her really hard (demonstrira) I was fucking her hard and she was like ... Oh Fat Mike fuck me harder.
...
El Hefe:Fuck MTV
Mike: And fuck germany (koncert se inače održavao u Kolnu)
...
Mike: (obrati se ženskoj u publici) ... Hey you look like a fat cow... ...Im sorry I didnt mean it, what I ment to say is you look like a fat bitch.
...
El Hefe: Mike can you please turn down your vocals I cant hear my guitar...
Mike:You are a wuss
El Hefe: But I cant hear my guita...
Mike: LA LA LA I CANT HEAR YOU
...
Mike: You know that band with the bald singer... ...whats it called... Skunk Anansie well I fucked the singer.
Melvin:Geez... You fucked a lot of them today Mike... (obrati se publici) I hope his (Mikes) wife doesnt find out
Mike: Yeah Melvins right... dont tell her wife I fucked her
...
Mike:You know whos playing after us... Nick Cave
El Hefe: No thats not true. He is not even at this festival
Mike:( ne obrača pozornost) I hate Nick Cave.He fucking sucks. He is gonna murder me in the backstage after the show
...
Mike: This is a song about skinheads because they killed someone they knew
...
Mike:( Zabrije da vidi pčele) ... AAAAAAAA...(vrišti) theres bees everywhere. I hate bees

I popis se nastavlja u beskonačnost.Začuđujuće svirao je bolje nego na drugim koncertima LOL.
Ovaj show bi trebalo zaštiti kao kulturnu baštinu nulte kategorije. Ja sad idem sretno spavat sa spoznajom da koliko god se napio i kolika god budala postao uvijek ima pijanijih i većih budaletina od tebe

06.09.2006. u 00:07 • 13 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 04.09.2006.

Peti pa jubilarni

Znate kako se kaže "Prvi blogovi se u vodu bacaju" , pa sam tek na ovom ostvario jedan od životnih ciljeva (za one da zavladam svijetom iz baze smještene na sjevernom polu i postanem prvi basist na mjesecu još ima vremena) i oborio svoj bivši rekord u postovima unatoč lijenosti proporcionalnoj rastu dionica E-baya. U duhu slavlja odlučio sam popraviti par sitnica oko bloga pa je ultrapopularna sekcija "Linkaj me dušo" obnovljena s čak pet novih linkova!!! (koliko postova toliko i linkova).
Radujte se narodi jer tu definitivno nije kraj veselja. Bit će tu slikica, glazbe, još linkova i samo Hezus zna čega, no strpljenja molim jer ipak sam ja lijeni gad. U međuvremenu možete provjeriti jedan od ultramegaturbozakon linkova i raditi ono što najviše volite... ...zabadati kljuku ljudima u intimu.

04.09.2006. u 17:45 • 10 KomentaraPrint#

The magical quest for knowledge part IV

Ah!!! Zum Teufel!!!(izgovoriti naglaskom kopača ugljena iz Duisburg-a čija porodica ima korijene u Francuskoj pa se to očituje u njegovom izgovoru (HINT: Ahhh... Zum Toifjuul)... ... u biti... nije ni bitno) Nova školska godina je počela i željni odmora od stresne svakodnevnice spavanja i zabavljanja do mile volje pohrlili smo u širom otvorene ruke raja znanja ... Gimnazije Sisak. U biti i nije bilo tako no bar smo imali priliku gledati ceremoniju inauguracije novih pridošlica u gimnu. Ti ljudi nemaju pojma što ih čeka u idućih par godina. Mi kao stariji i iskusniji gimnazijalci već znamo sve fore vezane uz upisivanje (od stand up comedy showa ravnatelja do puštanja himne sa neispravne kazete stare poput Metuzalema) pa smo se mogli sprdati na zbunjenih faca novih gimnazijalaca. Kraj ovog prilično veselog cirkusa završio je odlaskom novih prvih razreda u mračne hodnike njihovog novog svakodnevnog prebivališta. Sve što tim ljudima mogu reći je Welcome to Hell!!!

04.09.2006. u 16:23 • 0 KomentaraPrint#

subota, 02.09.2006.

Sick of being sick!!!

Temperatura i dalje vodi svoju politiku dok ja ovdje lagano pizdim. Danas sam imao dogovor ići u baraku na Zadar meets Kutina koncert i vidjeti Evil Never Dies uživo no simfonija kašljanja i kihanja mi ne dopušta. Stvari postaju još bolje kad mi friend javi da je mislio da skoknemo na koncert Fat Prezidenta u KSET no pošto sam ja bolestan sve pada u vodu. God dammit!!! Uz ovakvo grlo ne mogu baš ni konzumirati duhanske proizvode što je možda i dobra stvar jer bi inače strusio dvije kutije u sebe i zakomplicirao zdravstveno stanje. Mislim da idem nastaviti pizditi i slušati GWAR (bar me oni uvijek razvesele) smijeh

02.09.2006. u 11:15 • 4 KomentaraPrint#

petak, 01.09.2006.

Oh my god!!! She has a djindja in her min...

Odličnog li trika modernog marketinga napraviti maštoviti naslov daleko od ispraznog sadržaja finalnog proizvoda. Isto imamo i ovdje jer će se ovaj post baviti razvojem i dostignućima atomske fizike u posljednja dva desetljeća ... ... E ne bude( Naglasiti kao Tomac iz Pervanovih sinkronizacija na OTV-u) U biti ne znam o čemu pisati no ipak mi se ovo tračenje vremena čini zabavnim jer sam bolestan i ne mogu na sunce(op. ur. na pivo u hlad obližnjeg birca) s temperaturom 38.5 C(ne znam kako otipkati onaj mali znakić koji ide
gore). Sve je to za ljude pa ću pijuckati čaj dok slušam novi album od Rise Against-a i s neta skidam Cash-ov- American V

01.09.2006. u 16:50 • 1 KomentaraPrint#

Povratak o(ff)tPISSanih

Nakon dva ugašena bloga black lung je ponovno online. U tmurnom vremenu izbivanja sa ovisnosti koja se zove internet dogodilo se puno toga. Postao sam punoljetan pa snosim odgovornost za svaki vulgarni ispad koji ovdje objavim (Šta mislite zbog čega su bivši blogovi izbrisani). Između ostalog dodjoh vidjeh i ostah bez para u Španjolskoj na maturalcu i napokon gledah tko zna koju već inkarnaciju jednog od mojih omiljenih bandova u Boogaloo-u u ZG-u - MISFITS. El cocaino muchachito... ... ay miamor policia , policia uzvikivalo se na maturalcu u LLoret de Chmaru no sve što ću vam ja reći je Nije zlato sve što sija ... ...Tepsija

01.09.2006. u 13:58 • 0 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



  rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

U čemu je kvaka?

Povratak nestabilnih komentara,bolesnih perverzija uma, mentalno zaostalog zaključivanja i ostalih finih stvari koje vole mladi.
MAY THE FARSE BE WITH YOU

Linkaj me dušo

myspace.com
-Najbolji band u svemiru... ...Mamut Mamojeb
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Terapija.net
-Jedna od mojih omiljenih stranica
Bored.com
- Fur die kleine pause bestens geignet
911tabs.com
- Bas gitara-400$,Trzalica-2$,Kabel-5$, Skužiti da nemate talenta-neprocijenjivo
toboddah.blog.hr
- The little porn fairy princess with the magic dildo has a cool blog
nemadebilabezkrila.blog.hr
- Miha-biće iz svemira(Treba li uistinu kome dodatno objašnjenje?)
bakanada.blog.hr
- Turska teritorijalna Sandžak ponovno u akciji
ironijasudbine.blog.hr
- Bure - Kapetanu Alkoholičaru ponosno javljam da spašavamo živote maloljetnika tako da sve zalihe alkohola popijemo mi!!!
djukaodkriza.blog.hr
- Šaka Zulu u vrtlogu misli i opijata
- www. VITKOVIĆU NEĆU TI STAVITI LINK NA BLOG DOK NE ZASLUŽIŠ.blog.hr

Tko li je ovaj obdaren i nadaren mladić koji se krije iza za ispiranje mozgova nastrojene fasade ovog bloga?

Volim-alternativnu glazbu, sviranje bas gitare,intelektualne knjige,izgovaranje imena boga svoga uzalud,BBC-eve dokumentarce, junk food, roza ponije i bilo kakav oblik trash umjetnosti
Ne volim-tebe