Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacklungbackinblack

Marketing

Hans: Achtung!!! Granate!!! Granate!!! Mirko Partizan: Ma kakve granate!!! Ja vidim samo jednu

Informacije radi moram objaviti da je moj ultra otporni organizam gradjen od željeza iz Željezare Sisak, najtvrđeg kamena hrvatskoga krša i nepoznatih količina alkohola i duhanskih proizvoda ponovno pokupio neku usranu prehladu.
Guram , guram (a ponekad i uguram) tu bogohulnu virozu još od maturalca. S mojom prokletom srećom sam vjerojatno jedini u ovom univerzumu koji uspije već prehlađen pokupiti još jednu prehladu kao bonus. Vjerojatno se ne pitate kakve veze ima naslov s postom no ipak ću vam reći. Pošto ne mogu u školu (teško mi palo) u ovakvom stanju dane si kratim tamaneći na kompjuteru zle zi đermans u Call of Duty-u 2. Za dodatno nabrijavanje prije misija slušam «Bring back the bomb» od GWAR-a i «Panzer division Marduk» (od koga drugoga nego Marduka) na repeat. Mislim da se sve više pretvaram u Flippy-a iz Happy Tree Friendsa.
Dodjoh , vidjeh i ostah čekati pol sata u čekaonici kod doktorice. Kad sam dolazio u čekaonicu mogao sam vidjeti u očima prisutne gerijatrije da misli «O sveta djevice metuzalemska, na šta liči ta današnja mladež!!!» ( op.ur. kod nekih nisam ni mogao vidjeti lice od pepeljarki veličine prosječnog pigmejca) , no nastavio sam hrabro furati svoj imidž grbavog narkomana začetog u černobilskom reaktoru. Kad sam završio pregled (koji je trajao dvadeset puta manje nego čekanje) neugodno sam se iznenadio kad sam shvatio da mi je punoljetnost stavila još jednu stvar na grbaču. Morao sam platiti pregled , antibiotike i samo hezus zna što još (mislim i dalje da je to bila organizirana urota hrvatskoga zdravstva). Gdje je tim ljudima pamet? Za te pare sam se mogao pošteno oblokati… … i to čak u nekom fancy bircu poput Falcona (insert plakanje ovdje).
Za kraj mogu svečano objaviti da je moj talent pisanja otkriven te da će vaš dragi bloger pisati tekstove za jednu od trash ikona hrvatske estrade (za dobru šušku podrazumijeva se) . Ne smijem otkriti o kome se radi dok se ugovor ne sklopi no smijem objaviti inicijale Mate Mišo K., te objaviti par riječi iz Kovačevog novog hita pod nazivom «Selo moje malo»:

Štale su katedrale
Vol je statusni simbol
Traktor je luksuza faktor
Tamo daleko na selu iza sedam gora
Gdje susjedi su najveća noćna mora
Gdje sve obližnje minice
Skaču oko golfa jedinice
Gdje kukuruzi preko noći rastu
Gdje alkohol lijeći svaku krastu
Tamo u toj divnoj vukojebini
Gdje i najpametniji retardirano slini
IQ i sobna temperatura imaju jednake vrijednosti
Tamo u toj pripizdini odmaraju se moje stare kosti
Moje selo je moje tijelo
Ne hvatamo mi HRT
Al hvatamo veprove
(Hint: Recitirati poput Tadijanovića na svom stotom rodjendanu).

Toliko od mene za danas! Odoh (kako li taj Black Lung samo uspije uklopiti tako dobro aorist u rečenice nepravilne strukture pune žargonizama i pri tome još izgledati tako seksi!!!) slušati Hot Water Music.
SmileyCentral.com

Post je objavljen 21.09.2006. u 18:44 sati.