< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (4)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (4)
Siječanj 2007 (5)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo je blog o meni, mojim razmišljanjima, o onom što se događa u mojoj glavi. Tko hoće,neka čita
Walk of Fame Animated codes - ImageChef.com

MySpace

MySpace


image hosting for myspace

image hosting for myspace


MySpace images

MySpace images


Image hosting

Image hosting


MySpace

MySpace


image hosting for myspace

image hosting for myspace


MySpace

MySpace


Bigoo

Bigoo


free image hosting

free image hosting


layout for myspace

layout for myspace


hehe
Blog images

Blog images


Myspace

Myspace


Image hosting

Image hosting


image hosting file

image hosting file


image hosting file

image hosting file


Customize your blog

Customize your blog


image hosting for myspace

image hosting for myspace



Linkovi

Blog.hr
teaaaa8)
GoBAc
Sara=)
batty8)

ponedjeljak, 26.02.2007.

NAPOKON POST

Ne znam koliko je točno prošlo od zadnjeg posta, al eto da napišem novi. Od ovog tjedna sam krenula na fizikalnu terapiju i moram napomenuti da je baš zakon. Nije da primjećujem neku razliku i leđa su mi još uvijek pogrbljena dok ovo pišem, super se zabavljam. Danas je bilo posebno ludo. Naime na 8 strunjača pokušali su natrpati nas jedno dvadesetak i još mi je ona ženska cijelo vrijeme išla na živce sa svojim ushićenim objašnjavanjem koliko jako moramo zategnuti stopala. Još pet puta i gotova sam. A onda ću hodati glavom kao da imam metlu umjesto kralješnice i biti ću lijepa i ispravljena. Moš mislit.
Ovaj tjedan sam imala upalu mišića kao nikad u životu. Pogotovo u utorak i četvrtak kad sam osim fizikalne imala još i tjelesni i aerobik. Prije se nisam bavila ikakvim sportom, sad se bavim sportom dva puta do ručka (nešto me već dugo zanima, je li aerobik zapravo sport?((i ak je,jel postoji kakvo natjecanje u aerobiku, baš me zanima. Koje bi bile kategorije:vježbe za guzu, za donje trbušne mišiće..(((kao da bi se uopće natjecala i da postoji natjecanje)))))). Mislim da se mliječna kiselina u mojim stanicama više uoće ne razgrađuje, već jednostavno ostaje ondje.
Bila sam vani u petak i to je bila cijela zavrzlama ko ide,kad ide i zašto ne ide, ali na kraju sam ipak završila vani, tako da je sve bilo u redu. Bila sam u sportskoj do 11, a onda sam išla na jednu feštu. To je bila zapravo rođendanska fešta, pa sam morala kupit poklon...a bilo je već dosta kasno kad sam se toga sjetila, a još ni ne znam baš dobro ljude, pa sam kupila ono za što sam bila poprilično sigurna da će im se svidjeti, a to je vodka (i znam da ovo čitaju nastavnici, al baš me briga). I onda sam to nosila sa sobom tri sata kud god sam išla u vrečici, izgledajući pritom vrlo pametno i u stalnom strahu da će mi netko oteti bocu, da bi ovi to na kraju popili u deset minuta. No ajd dobro, nek im bude.
Primjetila sam da mi je postotak komentara znatno pao otkad Tea štedi na struji, a Sari hakeri ruše blogove (to su valjda neki smrtni protivnici Snoopyja il nešt, hehe). LJUDI;PIŠITE KOMENTARE!!! Ne pišem novi post dok ih ne bude barem 50! No, dobro, 40.
Ajd, vidimo se. Pozz svima!

| 18:07 | komentari: (58) |

nedjelja, 18.02.2007.

VALENTINOVSKI SOTONIZAM

Već dugo nisam ništa pisala, pa da se malo javim...Prošli je tjedan, inače, bilo Valentinovo. Ne volim Valentinovo. Nitko mi ništa nije kupio. To je tako i tako samo blagdan za to da bi prodavači čestitki i plišanih srca zaradili. To ja mislim i mislit ću tako sve dok mi netko nešto ne pokloni. Prošli smo tjedan, osim toga sa kapelanom išli gledati „Zvona pakla“(to je valjda u povodu Valentinova). Nemojte se čuditi što nikad niste čuli za film. Radi se o sotonizmu u rock grupama, a cijelu priču priča tip s dugom kosom (koja raste tokom filma) i brkovima. Film traje tri i pol sata i zanimljiv je za krepat. Mislim, neke od tih stvari koje su tamo nabrojane su stvarno odvratne, ali po tom filmu ispada da je sve živo sotonizam. Ako pjevačica pokaže rame, to je đavolje djelo, mislim, oni su praktički rekli da je Elton John sotonist! To je ipak malo previše. I to je još stariji film, što bi tek bilo da je sniman u današnje vrijeme. Onom tipu bi brkovi otpali od šoka.
Tako da je to bila ludnica, a osim toga ne znam dal se nešto posebno dogodilo prošli tjedan. Išla sam van u petak i bilo je dobro. Ne znam što bi posebno pisala. Od sutra idem na fizikalnu terapiju, ne mogu dočekati. Ja i ostale babe zatežemo guzu i pritišćemo ruke. To bi trebalo biti veselo.
Danas idem još na misu sa curama i moram vježbat matematiku. Blago ovima koji sutra idu na onu profesionalnu orijentaciju. Al, kad malo bolje promislim, drago mi je da ne idem na to. Samo bi mi još trebalo da zaključe da sam previše glupa za srednju školu! Ovako ja lijepo znam da sam pametna, a za ostale me boli briga.
Iače moram spomenuti svoju prijateljicu Rukavinu koja će dobit veeeeliku pusu sutra u školi, zato jer mi je stavila ovu lijepu pozadinu(i znam ja kako se to radi, samo mi neće otvorit na to). Hvala!!! I još nešto, hoću komentare iz Lovraka, od nastavnika, pa makar i pravilnik o pedagoškim mjerama!pozz svima!!

| 16:21 | komentari: (25) |

ponedjeljak, 12.02.2007.

O KOMENTARIMA, ROĐENDANU I POVIJESTI

Moja prijateljica Sara mi je danas spomenula da mi je bila na blogu i ostavila komentara. Dobro,hvala ti,mislim si ja. I dođem ja na svoj blog,kad ono 92 komentara. 92!!! eekzujo

MySpace

Ne znam kako se to dogodilo,ali čini se da su Sara i Tea razvile nekakvo natjecanje,a i Babićka se tu negdje gura. Mislim,cure,svaka vam čast. Ja ne znam dal bi se meni to dalo,čak i kad bi mogla ostavljat komentare, što usput još uvijek NE MOGU. Sve sam pokušala.headbang Još mi samo preostaje nada da će se jednog dana to popravit samo od sebe. I da će moje komentatorice koje imaju blog i dalje ostavljat i meni,iako ja ne mogu njima. CURE,SUPER STE, hvala vam. Još da netko ostavi par komentara pa da ih bude točno 100,e to bi bilo zgodno. Samo govorim.smijeh
Inače,ovaj vikend nisam bila vani i to je već drugi za redom. Jedva čekam petak i ovaj put 100% idem van (to uvijek kažem,ali ovaj put STVARNO). Mislim,ja da tri tjedna ne idem van,to bi bilo strašno. Zatvorili bi minotaur.Na sportsku bi objesili crnu zastavu. Da ne spominjemo da bi kiss propao. roflAli zato sam ovu subotu bila na jednom rođendanu. Rumišekica ga je slavila i bilo je zakon. Bilo je jedno 10-ak cura,a znate što to znači. Puno plesanja i brbljanja, a cure su čak našle nekog klinca za zajebavat. Tako da je bilo super.wink Mi cure smo kupile Mariji veeelikog medu i još stvari, mislim da je bila zadovoljna. Ja bi bila(opet,samo kažem). I bilo je puno fine papice na tom rođendanu,moram spomenut. njamiCure su stavljale fotke na svoje blogove, ali bolje to nemojte očekivat na ovom blogu. I unatoč mom izgledu na tim slikama,moram spomenut da na rođendanu NIJE bilo trave ili sličnih opojnih sredstava.U pitanju je samo moja fotogeničnost.
Danas je ponedjeljak,a to znači da smo uz ostale zanimljive predmete imali i povijest i iako nije bilo Babićke da me zabavlja i šara mi po knjizi,bilo je dosta zanimljivo. Naime,nastavnik Marušić nas je obavijestio da nastavnici znaju za te neke naše blogove,odnosno,da se precizno izrazim, glogove-kako ih on voli zvati i da su pročitali da na nekima pišu ne toliko lijepe stvari o njima(nastavnicima).Baš me zanima tko je to pisao,ali ja mogu reći da ja nisam. Ja nisam ipak toliko nepristojna da takve stvari stavljam na internet(kako mi je sad drago da nisam!)yes Lovrak govori sam za sebe. Možda bi bolje od opisivanja u postovima bilo jednostavno stavit sliku na internet. To bi bilo dovoljno. Malo mi je jeziva pomisao da nastavnici čitaju naše blogove(kako oni dođu do njih??!),ali NASTAVNIČE MARUŠIĆ,ili bilo koji drugi ako ovo čitate;ZNAJTE DA STE VI ZAKON NASTAVNIK,BEZ OBZIRA ŠTO DRUGI KAŽU i zaključite mi pet.
Toliko od mene za sad. Sada je red na vama da komentirate.
Sad kad dođem sutra i vidim da imam tri komentara.wink Ajd pusa svima i Babićki da brzo ozdravi.kissthumbup

| 15:49 | komentari: (70) |

petak, 09.02.2007.

NOVI POST

waveyesEvo,ljudi,ja ozdravila. Samo da vam javim da više nema razloga za brigu,samnom će sve biti OK. Ali imala sam dosta visoku temperaturu, višu nego inače kad sam bolesna, tako da i nije bio neki odmor. U petak kad sam se probudila nisam mogla ni ustat iz kreveta i ostala sam bez glasa, a trebala sam ići na Lidrano i sve.bang I još jedna obavijest:nisam prošla dalje. Dobila sam 5 od jednog tipa(to je inače prilično loša ocjena jer je najviša 10kapuknucu), 7 i 9 od dvije ženske, čiji je prigovor bio da pišem previše zrelo za svoje godine(mislim, OPROSTITE mi, molim vas, što nisam umno zaostala, tako mi je žao ako smatrate da je tekst previše dobar za moj uzrast, obećajem da ću iduće godine napisat nešto što bi i 10-godišnjak napisao) i, na kraju,dobila sam 10ku od Medića kojeg je moj rad oduševio. Inače,imam novog najdražeg nastavnika. Zove se Božidar Medić(smijeh) i predaje u srednjoj školi i NADAM SE da će mi on predavat od iduće godine. Već sam smislila što ću reći prvi sat hrvatskog u srednjoj. Doći ću do njega (s naočalama,naravno) i reći "Matea Šuljok, Lažljivica" i nadati se da se sjeća ili bar,ako se ne sjeća,da će i to uskoro zaboraviti.
Svi su bolesni u poslijednje vrijeme. NIkog živog nema u školi.Sad kad sam ja ozdravila,drugi su se razbolili. Možda je ptičja gripa. I ja sam je prebolila. Prva kokoš kojoj je to pošlo za rukom.
Moguće je, mislim,širi se kao ludo. Ali nemojte slušati što vam govori osoba koja je većinu vikenda tvrdila da se od temperature 39 sa 5 može umrijeti.
No,nisam umrla,makar mi se to učinilo danas pod engleskim. Bilo je zanimljivo za poludit.bangRadije bi stajala u redu na hitnoj tri sata sa temperaturom i ljudima koji hropću svuda oko mene nego to ponovo podnosila.
Nešto me zeza pa ne mogu ostavljat drugima komentare,ali zato vi slobodno komentirajte mene koliko vas volja. Ovo pišem za moju Teu koja meni uvijek ostavlja hrpu komentara, a ja sad ne mogu njoj i za Mariju koja me molila i preklinjala(čitaj:rekla mi) da ostavim novi post. I moram spomenut svoju prijateljicu Saru koja se žalila da ju ne spominjem nigdje drugdje na blogu osim kod onog incidenta sa vinom. I naravno, moje bolesne curke:Babićku, Dudu, Večerinku i Draganu, koje su sigurno isto tako mislile na mene dok sam bila bolesna.rofl yesI Gopcu,da se ne uvrijedi.yes Ma,ljudi, pozdravljam vas jednostavno SVE i pusa.kisswavemahsmijehwink

| 15:39 | komentari: (100) |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.