azhdaja

srijeda, 12.12.2007.

Kita od posta... doslovno :)

Malo sam razmišljala o tome kako je biti profesor hrvatskog, a.k.a. diplomirani kroatist, u današnje vrijeme jako rizično, tj. kako ne treba previše računati na to da je to isplativo jedno zanimanje, a ni s ovom drugom grupom se neću baš usrećit vjerojatno (o kojoj se grupi radi ne govorim jer: pod a – prekorio me 3ger da se kurčim što to studiram, a nikako mi nije jasno da netko misli kako itko može smatrati studiranje istog materijalom vrijednim kurčenja, a pod b – premalo nas je na cijelom faksu s tom kombinacijom i nitko ne piše tako jebeno dobro kao ja pa će me fanovi još početi prepoznavati po cesti, što nikako ne bi bilo dobro s obzirom na sva ta opsesivna pisma koja svakodnevno zatrpavaju vrata mog paviljona, te iz istog razloga neću reći o kojem se domu radi, a nekmoli o kojem paviljonu). Zapravo sam došla do zaključka kako bi bilo najpametnije vratiti se u rodnu pripizdinumaterinu i tamo otvoriti lokal kakvog još nema – sriptiz bar, i to takav u kojem oštriti vid mogu isključivo žene i oni koji se takvima osjećaju (šta će reći ekipa koja se loži na frajere)!
Ideja, međutim, nije nimalo inovativna jer do trenutka kad se moja lijena guzica odluči pomaknuti u tom smjeru još će se netko dosjetiti istog, ali zato imam ideju koja će taj bar učiniti nešto posebnijim, a ujedno ću i iskoristiti svoju visprenost koja će natjerati samo odabrane znalce-znance i znalce-poznanike da uoče kako sam autoironično referirala na svoj studij onog književnog dijela.
No, tu mi treba pomoć, pa usrdno molim da mi javite kako god znate i umijete koje je od ponuđenih imena za opisani lokal najbolje, a kako je vas fanova puno, ali ste sramežljivi, obećajem da ću od sad otvarati sva pisma na vratima svog paviljona čije se ime ne smije izgovoriti, a sve u nadi da mi nudite koji novi prijedlog za ime lokala, ili možda nudite svoje mišljenje o ponuđenim imenima. A ta su:
• Donkey Hot
• 20,000 milja pod pupkom
• Gigantigona
• Oliver Twisted
• Braća Karagmazovi
• Jebeljuga
• Fuckleberry Finn
• Freud (tek da ga se spomene kad je već genijalan, bez simbolike. A ni seks mu nije bio mrzak, s druge strane...)

Hvala unaprijed!


--Lydia Lindíssima Descortesa de Deetz

- 20:51 - Komentari (4) - Isprintaj - #