azhdaja

utorak, 08.11.2005.

Dokoni pop i kozliće kara

Da, da, veselite se i bacajte udove u zrak mašući njima naizmjence lijevo-desno trčući u krug glasno vičući "JEEEEEEE" i "HURAAA" u velikoj euforiji, jer aždaja je sletjela!
A na grbači zvijeri - ništa posebno. Ali u velikim količinama.
Slučajnom koincidencijom, istim su se riječima sve moje (iole iskusnije) bivše djevojke poslužile pri opisu entiteta koji je "Moj Kurac", iliti entitet koji od nedavno zovem "Futilon". Zašto bi netko tako zvao svoj falus? Tako ga zovem zbog, kao što se da naslutitit, njegove velike futilnosti, koja se najbolje očituje u činjenici da je od zadnjeg puta kad je bio upotrebljen za nešto osim drkanja, pišanja, gašenja vatre (što mlaćenjem, što mokrenjem), prošlo dovoljno vremena da je moj hipotetski sin, nazovimo ga Ronaldinho (da tata bude ponosan), hipotetski plod mog zadnjeg snošaja, mogao vec zabijat golove za repreztentaciju. Ok nije baš toliko, al je mnogo bez obzira, a koliko - e pa tu ću informaciju zasada učiniti predmetom napetosti, što je posve u redu, obzirom da je taj komadić informacije bitan jedino meni i Futilonu, koji ionako ne čita blogove, jer ih smatra plodom zle kapitalističke mašinerije iz Ugande. Dosta odvratnosti i priče o pimpecima, što se mene tiče ja sam se ispucao, i od sad ću bit kulturan pristojan i zanimljiv, a vi kako znate.

Disklejmer za početak:

Vizavi, glede i apropo upotrebe neprikladnog jezika - tzv. pičkaranja, želim odmah naglasiti da tako čega ovdje nećete naći(barem u mojim postovima) jer će svako pojavljivanje riječiju kurac, kurcopušač, pičkojebač, majkojebač, guzojebač, jebač kokošiju, prknoblajvaš,kobasblajvaš, prknopičkaratelj te bide, biti strogo cenzurirana. U slučaju da je za neki komentar baš nužno spominjanje spolnih organa, radnji i činova sa psima, kokošima ovcama i sl. molio bih da to budu naše lijepe hrvatske riječi kao što su npr. riječi ukrudba i dražica. Držimo naš blog pičkaranje-free!

P.S. bio bih stvarno snošajna homoseksualčina i općenito u falusu kad ne bih spomenuo da su riječi futilon, futilnost, futilitet i sve moguće izvedenice tih riječi koje možete i ne možete zamisliti, registritrani zaštitni znakovi futilona sa futilnog futilnog bloga.

Zdravi i vesli bili! Pusa.

-- Kara iz bunara --

- 22:34 - Komentari (2) - Isprintaj - #