VIZIJE U BUDNOM STANJU

26.08.2019.



slika: digital art


Mjesta na Zemlji, koja su bila upečatljiva u datim vizijama su: Egipat sa piramidama i tajne koje one kriju. Izrael, razvijanje mržnje i rata. Iraq katastrofa kojom će biti pogođeno njegovo stanovništvo. Guatemala (sjeverni dio), skriveni grad prethodne civilizacije u utrobi zemlje. Peru, kristalne ljudske glave deset velikih i dvije male, a ja ih vidim osamnaest: šest kao da je negdje u zemlji da stvaraju protutežu. Ocean iza dvije Amerike, opasne morske struje. Rusija u vrijeme Jeljcina, opasnost po život predsjednika i moguća nuklearna katastrofa koju bi on pijan mogao zapovijediti. Amerika u vrijeme Clintona, šovinistički raspoložena prema istočnim narodima. Njemačka u vrijema Koola, ruši se berlinski zid. Hrvatska u vrijeme Tuđmana, teška dvadeset sedmogodišnja ekonomska kriza za njen narod. Srbija u vrijeme Miloševića, potpuno narodno rastrojstvo. Sjeverna Koreja, ratoborna nacija. Kina, nevjerojatan vojni režim. Dio Indije oko Pakistana, pobunjeničke vjerske razmirice. Indonezija, razorni potres. Uganda, pobunjena plemenska zajednica. Čile, težak ljudski život. Meksiko, opasnost od dugotrajnog rata.

Predsjednička imena i prezimena, uglavnom nisam poznavala. U tim zemaljskim predjelima trebalo je očistiti zrak iznad spomenutih prostora, eliminirati opasna satelitska zračenja, djelovati na slabljenje eruptivnih procesa u utrobi Zemlje, održavati morske struje u njihovom toku uz pomoć kitova i delfina, obratiti pozornost na pomicanje tektonskih ploča u dubinama Zemlje.

To znanje nalazi se u svakom čovjeku i on je dužan o tome voditi računa. Sama promišljam, da jedva mogu voditi računa o sebi i svojoj obitelji, a ne još i o tim zemaljskim paradoksima. Sve u svemu, razmišljala sam da je Bog, ako je on posrednik u ovoj igri, izabrao krivu osobu za sudionika. Ja se nisam osjećala sposobnom bilo što promijeniti u tom smislu.




http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic11.php

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN kod NSK RH 978-953-354-108-2 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.