godina koze

28.02.2015.

Danas sam saznala da je ova godina godina Koze po kineskom horoskopu, a i ja sam se rodila kada je kineska godina bila godina u znaku Koze. Moram vam priznati da sam ja uistinu koza jer mi nije jasno zašto se pojedini blogovi koje rado čitam jedva otvaraju, a kada se otvore tada ne mogu otvoriti njihove komentare da im napišem nekoliko riječi vezano uz njihov tekst. Čak zatvaram dotični blog i ponovno ga otvaram ali i nakon desetak puta istog postupka i dalje ne mogu na njihovom blogu ostaviti komentar iako vidim da imaju nekolicinu ispisanih komentara na postu koji bih rado komentirala ali mi ne dozvoljava ni nakon desetak puta ponovljenog postupka

i stoga im sada ovdje ostavljam komentar

S toga ovako Moja Moda : kombinacija ti je super ali moram ti priznati da ne volim nositi sunčane naočale jer volim gledati u sunce, lančiće ne nosim jer imam fobiju gušenja, a sat ne nosim jer ne želim vidjeti kako sati lete s obzirom da mi je uvijek dan kratak a noći duge.

Sewen :tvoji stihovi kada ih postaviš na blog meni su posebno dragi

Tebi


Znam da te trebam kao što tijelo treba vodi jer bez tebe ja ne mogu dalje. Koliko god se trudim da te zatvorim ti si uvijek tu a ne bi smio biti jer putevi su nam se razišli jer sam odlučila tako iako sam znala da će dio tebe zauvijek biti moj.

ja znam tko sam

27.02.2015.

Slova ovdje nastaju laganim dodirom tipki po tipkovnici, a moji prsti biraju slova koje traži moja duša i zato pišem prošlosti koju mi je slučajno ili namjerno netko svoji porukama na mailu kojeg više nemam uključenog pisao.
Ne ne pišem radi drugih, pišem zbog sebe kako bih izbacila sve što mi ne dozvoljava da gledam život kroz šarene naočale.
Na blogu sam upoznala divne ljude preko njihovih tekstova, neke znam i osobno i sve njih koje osobno poznajem priznajem da su stvarno posebni i dragi, stvarno posebno.
Ja sam to što jesam i ostati ću, ostati ću osoba čija je duša okovima vezana za osobu iz prošlosti jer znam da je on to htio.

Podnosim kritike jer one mi daju snagu da prebrodim dan, da dočekam večer, da mi brže prođe noć jer ne mogu više budna sanjati, ne mogu više razgovarati sa sjenom prošlosti ali to je dio mene, dio moje duše koja je daleko a ipak blizu.

Ruža za...

26.02.2015.

Poklanjam ti ružu jer ona je nježan cvijet i nadam se da će ti pokazati koliko mi značiš

poruka

25.02.2015.

Teško je zaboraviti prošlost kada te netko čije poruke čuvaš na tu prošlost podsjeti, jer srce boli dugo godina, a razum bi želio nešto drugo. Nitko nije zaslužio stajati na polovici puta i čekati osobu koja nema srca, jer da ga ima priznao bi da te nije zaboravio, te bi poruke pisao sam.
Teško je gledati kako pokušavaš osmjehom sakriti tugu, a još teže bilo što reći jer znam da je prošlost vezana s tobom. skrivaš bol od sviju, ali ona je vidljiva u tvojim očima, volio bih da tu bol preuzmem na sebe ali ne ne mogu jer ti znaš iznijeti bol. Ti si jaka kada je netko uz tebe, a kada dođeš doma tada ti srce plače jer tvoju dušu je uzela osoba koja je nikada zaslužila nije.

tvoj prijatelj

ništa nema smisla više

24.02.2015.

Znam da znaš gdje sam, ali nemaš se snage pojaviti ispred mene, nemaš snage priznati istinu, nemaš snage pogledati me u oči i izreći riječi koje su davno ostale ne izrečene jer ti nisam dozvolila da ih kažeš. Da, ja znam ali sve je to zapisano te čeka naš ponovni susret, susret koji se neće dogoditi jer mi nemaš snage prići i priznati istinu.
Trebala sam te zamrziti istog trena kada si mi ukrao dušu, ali ja te nisam niti te mogu mrziti, ja mogu samo mrziti sebe što sam odustala od svega što nikada nisam prestala i što te ne mogu prestati voljeti a trebala sam i trebala bih.

Znam sresti ćemo se jednom i pogledati ću te a ti ćeš u tom pogledu vidjeti istinu od koje si otišao jer sam ja tako htjela.

slušaj ljube moja


hvala

23.02.2015.

Na današnji dan u 05,13 rodio se moj sin Kristijan i bila sam sretna kada sam ugledala to malo krhko biće znala sam da će mi on dati snage da idem dalje, da živim jer on je dio mene, dio moje budućnosti. Kada sam to sićušno biće primila u naručje shvatila sam da je život lijep.
Hvala ti sine za sve dane moje sreće jer imam ljubavi samo za tebe i ta ljubav se nikada ugasiti neće jer dao si mi snagu da se borim sa krivudavim putevima života.
Hvala ti sine na danima sreće i neka ti život bude ispunjen radošću.

tvoja majka

čestitka


Danas je tvoj dan
Sretan ti rođendan sine moj, sreće, zdravlja i dug život neka te anđeo čuva

poruka

22.02.2015.

Znam da sam loš, da tražim previše od osobe koja u mislima i srcu nosi drugu osobu, ali moram priznati i njoj i sebi da ništa nema smisla ako nisam u njenoj blizini. Znam da ona nema osjećaja za nikoga osim za sebe i svog sina jer jedinoj joj je on bitan sve te godine. Znam da ima veliko srce koje je puno boli i volio bih da me primijeti, ali teško je zaboraviti prošlost jer srce je njeno tamo ostalo iz samo njoj poznatih razloga.

Oprosti mi prijatelju ali ne ja ne mogu nikome vjerovati, ne mogu nikoga zavoljeti i voljeti jer on je sa sobom odnio sve samo zato da bi mogao normalno disati, da bi mogao biti sretan i uživati znajući da je meni uzeo sve što mu ne pripada jer lagao je mene, lagao druge, to čini dan danas i sretan je zahvaljujući tome što je sa sobom odnio i moju dušu.

Tipični sam primjer


Djevica
Rođeni u znaku Djevice vrlo često vole izazivati osjećaj ljubomore, ali ne kod sebe nego kod svog partnera. Vole dominirati u vezi i vole imati potpunu kontrolu, kako nad partnerom tako i nad svojim osjećajima. Upravo zbog toga osoba koju Djevica voli postaje ljubomorna što može dovesti do drame u vezi.


Volim što sam Djevica po horoskopskom znaku i što ako volim, volim iskreno bez glume

prijateljima mojim

21.02.2015.

Htjela bih pisati ali... riječi su u meni ali prsti ne dozvoljavaju da ih ispišem jer znaju da će netko ponovno u komentare pisati laži o meni jer ne podnosi svoju a još manje moju istinu.
Zato vam svima prijatelji moji sada želim lijepe snove koji će vam se jednom ostvariti.

dijete sreće




slušaj samo

20.02.2015.

:)))


Toliko sam sretan što te vidim, što usprkos svemu što te guši imaš osmijeh na licu koji ni nakon toliko godina nema ni jedne bore, divno mi je vidjeti tvoje bistre oči u kojima skrivaš tugu pred mnoštvom ljudi koji pored tebe prolaze. Žao mi je sam što ne mogu čuti tvoj glas jer odlučila si šutjeti iz samo tebi poznatog razloga.
UVIJEK ĆEŠ OSTATI U MOM SRCU ANĐELE MOJ.

sjeća li se tko


da malo zaplešete

19.02.2015.

:)

18.02.2015.



ugodni vam i lijepi snovi

samo za...

17.02.2015.



htiela sam pisati ali ne mogu


Čitam sada prije par minuta jučerašnji post meni drage blogerice i ujedno i komentare na ispisani tekst prije današnjeg teksta i jedan komentar me je zasmetao a zašto sada ću vam u kratkim crtama objasniti.
Zasmetao me ovaj komentar stefanio, 15.02.2015. 19:07
...svakavih bolesnika ima na ovom blogeru...
,
ODGOVOR NA KOMENTAR
Zato što smo svi mi blogeri koji pišemo javno istinu za tog blogera budale jer nismo vični pisanju stihova i nemamo nekoliko izdanih knjiga i promocija kao što ima on, mi smo za njega luđaci jer otvaramo svoju dušu, pokazujemo sebe onakvima kakvi uistinu jesmo.
Rado čitam njegove stihove kada ih objavi ali on ne voli kritike na svoj račun a druge vrlo rado kritizira, On sam kaže da umire i da je umro, pa se nakon nekog vremena vrati, a kada se vrati onda vrijeđa tuđu istinu jer zaboravio je svoju.
Njemu smetaju svi koji nisu pjesnici ili nisu vični pisanju kao pisci jer jedino ako si takav njemu vrijediš iako on često "umire" pa se nakon nekog vremena ponovno vrati sa stihovima koje smo čitali prije izvjesnog vremena no što je "umro".
Ako smo za njega bolesni on je za nas osoba koja se u stihovima zna lijepo izražavati i priznati sebi da mu nedostaje ljubavi.

dobra vam večer




nadam se da će vam odgovarati

pomoć lastavici za slijedeće slovo


Volim riječi i igre riječi s toga ću ti ovdje bez slika napisati nekoliko pojmova za slijedeće slovo abecede

Nostalgija, novine, nogomet, naranča, nar, nutela, natura, nalazište, nogostup, naljepnica, namjera, neven, novost, noj, nosorog, naboj, nokat, nikuda, nekada, neurolog, negativ, nasip, nedorečenost, neodlučnost, neugodno, neugledno, nada.

Nadam se da ću se sjetiti još nekih riječi kada postaviš post sa slovom N.

Tebi

15.02.2015.

Dan zaljubljenih je prošao kako je i došao na tihim koracima, ali taj dan ne bi smio trajati samo jedan dan jer voljeti i biti voljen daje snagu za sve ružno što se dešava oko tebe.
Trebala bih prestati voljeti, jer voljeti sijenu boli.

samo za...

14.02.2015.



hvala ti što me voliš a nikada priznati nećeš

sretno Valentinovo

13.02.2015.

Voljeti i pokloniti mali znak pažnje osobi koju voliš treba pokloniti svaki dan pa će Valentinovo trajati cijelu godinu.

dobro jutro




budite sretni danas i volite sebe jer najvredniji se sebi samima

za osobu koja iznosi u komentarima laži o meni

12.02.2015.



nadam se da će jednom priznati da laže i da ga uzbuđuju laži jer se drugačije uzbuditi ne može


to je snijeg koji me je poklopio

11.02.2015.



ispod plazme nalazi se snijeg koji me je poklopio u sekundi

evo vam i link gdje možete vidjeti sve fotografije

http://www.jutarnji.hr/gromada-snijega-s-krova-pala-na-zenu-u-invalidskim-kolicima/1292339/

moje snježne radosti u centru grada




hvala šašavoj mamici na ovom linku koji dijelim s vama da se možete smijati
http://www.jutarnji.hr/gromada-snijega-s-krova-pala-na-zenu-u-invalidskim-kolicima/1292339/

pao mi snijeg na glavu

10.02.2015.

Danas sam imala sreće.
Prijatelj i ja razgovarali smo danas kod knjižare Naprijed i prodavačica koju susrećem svakodnevno išla je brisati izlog
"Vidim da si vrijedna, pereš prozore, baš super." "čistim ih kako bi ih snijeg odozgo moga zaprljati pa imam što raditi" nekoliko sekundi nakon njenih riječi opalo je s krova direktno na mene nekoliko kila snijega. Došli su u sekundi policajci a ja sam se smijala kao luda te tresla snijeg sa sebe kao da je samo nekoliko pahulja palo na mene a ne kila dvije, srećom snijeg je bio mekan. Htjeli su zvati hitnu ali nisam htjela do bolnice. (mrzim bolnicu). Zvani su vatrogasci koji su ostatak snijega ispod velike plazme pobacali lopatom dolje. Moje zimske radosti u centru grada, snimio je mobitelom jedan prolaznik vjerojatno za svoju kolekciju zanimljivih video isječaka.

a sada da vas počastim sa hrenovkama u lisnatom tijestu domaće izrade.


moj Max

09.02.2015.

voljela bih saznati čemu služe liste


Na samom početku ovih redova koji slijede molim vas da ne pomislite da sam ljubomorna ili jalna ili zlobna.
Znam da sam glupa pa zato ne mogu shvatiti zašto postoje liste na blogu (vjerojatno je jedna glavna, a druga sporedna)
na onoj glavnoj mnogi blogeri pišu dva do tri posta mjesečno a na onoj drugoj pišu oni koji stvarno vole pisati, koji se vole družiti, koji vole komunicirati.
Ne, nemojte pomisliti da sam ljubomorna što nisam na toj prvoj listi jer puno divnih blogera ima na sporednoj.
Voljela bih da mi netko od glavnih koji vode ovaj divan blog servis objasne zašto postoje ove dvije liste kada svi mi imamo svoje liste blogera bilo da su oni s prve ili sporedne liste.
Mnogi blogeri su otišli iz svojih razloga, žao mi je što više ne pišu, ali uvijek svratim na njihov blog kako bih čitala divno napisane tekstove bez obzira na kojoj listi oni bili.

proći ću pakao

08.02.2015.

Majka mi je umrla 1984 u trećem mjesecu, dva mjeseca nakon nje i baka
od tada je krenuo pakao jer otac je nedugo iza pokopa svoje majke doveo maćehu u pravom smislu riječi
do 89 sam živjela s njima te kada sam primijetila da sam joj teret otišla sam u podstanare jer me je on da se njoj ne zamjeri istjerao.
Kod Javnog bilježnika sam joj priznala zajednički život s mojim ocem i davala joj čistu polovicu što ona nije zadovoljna čak mi je rekla da je žalosno što sam ja njegova kćer
on se nakon majčine smrti sveg maminog dijela odrekao u moju korist a kako ja to nisam znala do prije nekoliko godina lagodno su oboje uživali
ja nisam kriva što sam mu pravni nasljednik i što nije napisao oporuku kako bih ja izgubila sve i jednostavno ne razumijem njenu pohlepu a toliko je godina uživala s njim ono što je uistinu zakonski moje.

Znam proći ću s njom pakao, ali neću odustati od ničega jer to nije bračno stečena imovina s obzirom da je to sve moj pokojni otac stekao s mojom pokojnom majkom a maćeha zajedno s njim uživala blagodati svega što se on odrekao u moju korist.

ne volim zimu


Osoba sam koja nije ljubitelj zime i zimskih mjeseci jer mi je stalno hladno bez obzira koliko topla prostorija bila u kojoj se nalazim. Bijeli zimski pokrivač volim gledati samo na slikama jer kada je on prisutan u mojoj blizini onda bih voljela biti poput medvjeda i spavati sve do toplih ugodnih dana jer kada me dotiču tople zrake sunca ja uživam.
Znam da postoje ljudi koji vole zimu i znam da su sada sretni ali ipak je potajno i njima draže da vide tople zrake sunca koje svima nama daju posebnu energiju i radost.

mjesec ljubavi

07.02.2015.

Veljača je mjesec ljubavi tako barem kažu i to je zanimljivo jer treba povećati prodaju cvijeća i ostalih sitnica. Ali... Voljeti se po meni treba svaki dan i svaki mjesec u godini bi trebao biti mjesec ljubavi. Znam da sam blesava ali nije teško voljeti svaki dan i svakodnevno pokazati malo pažnje svima koji nas okružuju, a najviše ljubavi treba pokazati prema sebi.

uživam




želim da svima bude vikend lijep iako je snježan reći nekome želim te nikada nije teško, voljeti je još lakše jer ljubav je divna ako je imate s kim dijeliti. Ja svoju ljubav dijelim s vama

Tebi

06.02.2015.

za tebe

04.02.2015.



sama svoj frizer

03.02.2015.



znam da nisam fotogenična ali morala sam podijeliti sa vama moj novi friz jer je moje remekdjelo

oprost duga

02.02.2015.

Danas je počelo otpisivanje dugova najugroženijima koji će i dalje ostati ugroženi jer kamate koje su 12% godišnje a one ne spadaju u otpis duga. S druge strane većinu dugova građana preuzele su firme za otkup duga i one sigurno dužniku kojem su platile dug sigurno dug neće oprostiti tako da će dužnici i dalje imati račune u blokadi.
Svaki papir koji moraš donijeti za otpis duga košta isto kao i očevidnik jer bez tih dokumenata iako si u registru za otpis duga tj deblokadu računa mnogi dobiti neće.
Još je bizarnije iako se registriraš na stranicu fine preko interneta jednostavno ni s korisničkim imenom ni lozinkom koju dobiješ na mail ne možeš uči jer ti se stalno pojavljuje da su uneseni podaci, bolje reći lozinka koju ti je poslala fina nije ispravna.

Sada ako si pametan izbrojati ćeš dva i dva i shvati te ćeš da će ti račun i dalje ostati blokiran do podmirenja kamata koje su skoro iste kao i dug koji opraštaju.

dodatak

Fina naplaćuje očevidnik 37 kuna po svakom dugu koji dužnik ima, pa tako na primjer ako dužnik ima tri ovrhe da bi dobio očevidnik koji mu je potreban kako bi ga poslao ovršeniku tj agenciji koja je otkupila dug fini mora platiti 111 kuna da mu isprintaju iznos dugovanja za koji dužnik traži oprost duga

vi ste moj


Lastavici

01.02.2015.

Hvala ti Lastavice na divnim slikama i riječima sa slovima abecede jer slova su dragocjena kao i riječi koje početnim slovima abecede možeš napisati i izgovoriti. Hvala ti što omogućavaš vježbanje mog mozga koji je zakržljao.
Zanimljivo je ovo slovo H

zato tebi poklanjam ovu sliku i želim da se brzo oporaviš i plešeš jer ja ću tada plesati uz tebe.

ja znam tko sam


Kada god nešto napišem ja kukam, kada postavim recept jela koje volim opet smeta jer ja kao ja pojedinima ne odgovaram sa svojim načinom izražavanja. Neprestano me se vrijeđa od strane pojedine osobe koja me uistinu ni ne poznaje osobno nego samo preko napisanog od strane zlobnika.
Znam tko sam i koja prava imam te ću ostati takva kakva sam ma koliko to zlobnim osobama smetalo.
Volim upoznavati ljude, volim komunicirati sa normalnim osobama kojih ovdje na blogu ima puno i sretna sam što sam, ih nekolicinu upoznala osobno tako da ti zlobnici prolaza nemaju. Ja ću ostati ja i biti ću ja, biti ću osoba koja kuka, koja voli fina jela, koja obožava slatko i koja voli komunicirati sa dobrim dragim osobama i koje poznaje i koje ne poznaje ali voli čitati njihove lijepe tekstove.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>