Čitam sada prije par minuta jučerašnji post meni drage blogerice i ujedno i komentare na ispisani tekst prije današnjeg teksta i jedan komentar me je zasmetao a zašto sada ću vam u kratkim crtama objasniti.
Zasmetao me ovaj komentar stefanio, 15.02.2015. 19:07
...svakavih bolesnika ima na ovom blogeru...
,
ODGOVOR NA KOMENTAR
Zato što smo svi mi blogeri koji pišemo javno istinu za tog blogera budale jer nismo vični pisanju stihova i nemamo nekoliko izdanih knjiga i promocija kao što ima on, mi smo za njega luđaci jer otvaramo svoju dušu, pokazujemo sebe onakvima kakvi uistinu jesmo.
Rado čitam njegove stihove kada ih objavi ali on ne voli kritike na svoj račun a druge vrlo rado kritizira, On sam kaže da umire i da je umro, pa se nakon nekog vremena vrati, a kada se vrati onda vrijeđa tuđu istinu jer zaboravio je svoju.
Njemu smetaju svi koji nisu pjesnici ili nisu vični pisanju kao pisci jer jedino ako si takav njemu vrijediš iako on često "umire" pa se nakon nekog vremena ponovno vrati sa stihovima koje smo čitali prije izvjesnog vremena no što je "umro".
Ako smo za njega bolesni on je za nas osoba koja se u stihovima zna lijepo izražavati i priznati sebi da mu nedostaje ljubavi.

<< Arhiva >>