24.10.2009., subota

Ručaaaaaaak

Ručaaaaaaak

subota , 24.10.2009.
Image Hosted by ImageShack.us


Nemrem bilivit.
I tak ja i zmaj plužimo po dućkasu, i
-oćeš jeger za gablec
-da, ali ne taj Cekinov, tu ziher ima piletine, daj ovaj tamniji.
-pa taj ti je po 64 kune, rađe ti zemem čajnu po 70 kuna.
I prebiremo po "čajnima", pogledam leve......
Komadine vakumiranog pršuta, akcija 72 kune.
-stara, pa jebem mu mater, daj da zememo pršut,
tu barem kužiš šta je, a u sve te kobasičetine namelju svakakog smeća.

Najbolje mi je sa šunkama u crijevu.
Šunka, eeeee ŠUNKA , kad ono picek i purica unutra, ali pola, a pola samljeveni led i aditivi.
U jednoj toni te šunke imaš 200 kg piceka, a ostalo je 600 litara vode i 200
kg nečega.
Vjerujte mi!
I dođem na red i velim:
-prosim 20 dkg šunke od životinje svinje
-aaaahaahahahahaha
a kaj se smiješ bem te retardiranu, i onda joj polako objasnim,
kak je ona i ostali trgovci, te proizvođači,
kak su zapravo lopuže.
Odmah nestane retardiranog osmjeha.
-sorry, bolje da se Vi sada ljutite, neg ja poslje doma.

I onak se smatram dost retardiranim i zakaj da si povećavam tenzije.

I tak plahutamo dalje, kad degustacija
-bute probali čvarke
-nebum, jedem sam pršut,
-a pokaj ti je taj paketić?
-27 kuna
-a koliko je težak
-200 grama
-pa ti tvoji čvarki su po 135 kuna kilo,
vidiš ovaj pršut?
To moraš biti retardiran da kupiš, ili Kerum!
Maspaterlopovsku

I sve više stvari je pakovanja po125, 145,175 grama i cijenama od
22,85,,,,33,45 i tak,.....
da ne skužiš kak ti je kila toga 300 kuna.



Image Hosted by ImageShack.us



I ondak počnem kupovati na ribarnici, a zmaj kuka
-dajte mi tu jednu Oradu, jednu Skušu, tri škampa, Ugora i
jednu hobotnicu.
-A kaj bute spremali G'osn, na koji način, mislim.
-neznam, hoću to fotkati.
-????????????

I onda sam fotkal, pa hobotnicu pol ure kuhal, pa u protvan i rernu,
ove ribe 5 minut u vodu od hobotnice i van,
pa krompir u hobotnicu, pa kad je skoro bilo gotovo i ribe nutra,
sve u velikoj vatrostalnoj poklopljenoj padeli,
ono fol ko peka.
I eto fotke i eto ručka.



Image Hosted by ImageShack.us



Hrpa krompira, maslinovo ulje, češnjak i puuuuuuuno čeprkanja.
Te hobotnice treba žive deti nutra, tak dok se krumpir peče,
da ga miješa.


Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us

- 21:09 - gukni (8) - štampaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (3)
Veljača 2023 (1)
Kolovoz 2022 (2)
Veljača 2022 (1)
Travanj 2021 (1)
Studeni 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Ožujak 2020 (1)
Veljača 2020 (1)
Siječanj 2020 (3)
Prosinac 2019 (1)
Studeni 2019 (2)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (1)
Svibanj 2019 (1)
Travanj 2019 (2)
Ožujak 2019 (2)
Veljača 2019 (5)
Siječanj 2019 (4)
Studeni 2018 (2)
Listopad 2018 (3)
Travanj 2018 (2)
Veljača 2018 (3)
Siječanj 2018 (1)
Listopad 2017 (1)
Rujan 2017 (4)
Kolovoz 2017 (1)
Srpanj 2017 (7)
Lipanj 2017 (4)
Svibanj 2017 (2)
Travanj 2017 (5)
Ožujak 2017 (6)
Veljača 2017 (3)
Siječanj 2017 (5)
Listopad 2016 (3)
Rujan 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (6)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Veljača 2016 (7)
Siječanj 2016 (9)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (1)
Listopad 2015 (12)
Rujan 2015 (6)
Kolovoz 2015 (9)

Komentari On/Off

Box2