1gnjemci-kuhari2

27.03.2006., ponedjeljak

tuna u crvenom

Tuna u crvenom
POTREBNO:
2-3 mlada luka
koncentrat rajčice
sol, papar
ljuta crvena paprika,
konzerva komada tunjevine (komadići su premasni i presitni!)
desetak maslina
lovorov list
malo vina


NACIN PRIPREME:
Na ulju (onom iz konzerve tune), prodinstati mladi luk izrezan na kolutiće, dodati mu tunjevinu, koncentrat rajčice, sol, papar i sitnu papriku. Podliti vodom ako je pregusto (vrlo malo). Kuhati poklopljeno desetak minuta, dodati lovor, masline (cijele ili narezane) i bijelo vino pet-deset minuta kuhati da vino malo ispari. Toplo preliti preko tjestenine. Poslužiti uz zelenu salatu, fino vino i masline.




- 11:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi