praznična juha
Velika praznična juha
POTREBNO: 30 dag pileće sitneži za juhu (hrbat, vrhovi krilca, jetrica i želudac...) 30 dag komada junetine za juhu pola okruglog celerova korijena i manji svežnjić lista 2 veća peršinova korijena i manji svežnjić lista 4 veće mrkve 2 srednje korabice 2 manje rajčice 1 srednja stabljika poriluka četvrtina sredine manjega kelja 1 paprika Vegeta, sol, papar NACIN PRIPREME: Sve povrće i meso (prilagođeno količini juhe koju želimo skuhati, oko 4 litre), očistimo, operemo i stavimo u hladnu vodu. Kuhamo na laganoj vatri oko 3 sata, postupno dodajući začine po želji. Kuhanu juhu procijediti, dodati joj povrće koje želimo i zakuhati rezancima. Povrće i meso možemo poslužiti toplo uz neki umak nakon juhe, kao drugo od tri ili četiri praznična jela. |
| ožujak, 2006 | ||||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv