riblja juha
SINJSKA RIBLJA JUHA
POTREBNO: 800 g bijele morske ribe 150 g mrkve 2 glavice luka 5 češanja češnjaka 1,5 dl maslinovog ulja 60 g riže celerov i peršinov list vino limunov sok sol papar NACIN PRIPREME: Dobro očišćenu ribu skuhajte u slanoj vodi, izvadite i očistite od kostiju. Juhu procijedite, dodajte isjeckano povrće, papar, sol i maslinovo ulje. Kad povrće omekša dodajte rižu i kuhajte još dvadesetak minuta pa ponovo u juhu vratite ribu. Pustite da malo prokuha pa začinite vinom i limunovim sokom po želji. |
| ožujak, 2006 | ||||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv