bešamel
BEŠAMEL (Umak)
POTREBNO: 50 g maslaca 30 g brašna 0,5 dl mlijeka slatko vrhnje sol papar NACIN PRIPREME: Zagrijte 50 g maslaca, dodajte brašno i sasvim kratko popržite. Zalijte hladnim mlijekom, i miješajući kuhajte oko 5 minuta, dok se umak ne zgusne. Na kraju dodajte po želji limunova soka, papar, soli i slatko vrhnje. 6356 1998 |
| ožujak, 2006 | ||||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv