1gnjemci-kuhari2

27.03.2006., ponedjeljak

bešamel

BEŠAMEL (Umak)
POTREBNO:
50 g maslaca
30 g brašna
0,5 dl mlijeka
slatko vrhnje
sol
papar


NACIN PRIPREME:
Zagrijte 50 g maslaca, dodajte brašno i sasvim kratko popržite. Zalijte hladnim mlijekom, i miješajući kuhajte oko 5 minuta, dok se umak ne zgusne. Na kraju dodajte po želji limunova soka, papar, soli i slatko vrhnje.

6356 1998



- 11:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi