nedjelja, 13.12.2015.

Srce od leševa



Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015012013
U sustavu Mammalia usljed neslaganja sa tjelima Ujedinjene Federacije Planeta i za vrijeme žestoke bitke u kojoj nismo birali sredstva, već smo koristili svo raspoloživo oružje, izabrali smo zauzeti mjesto pobunjenika i odmetnuli se od tradicije i kodeksa kojem smo služili od samog ulaska u flotu. Većina članova posade izabrala je podržati ovaj akt po vlastitom nahođenju. Smatramo da je Federacija postupila nepravedno iako u okviru pravilnika, ali svejedno neetično, poduprjevši odluku upravnog odbora koji je iskoristio svoje ovlasti i nepravedno arbitrirao naše poslanstvo.
U žaru borbe dogodio se neobičan incident ili možda samo dodir sudbine. Iznenada se u blizini broda Randomheart otvorila crvotočina, topološko svojstvo u prostoru i vremenu. Brojčano nadjačani i oružano slabiji odlučili smo proći kroz portal i kročiti u nepoznato.
Po prolasku, jednako iznenadno kako je nastala, crvotočina je nestala. Senzori i uređaji za očitanje, pokazuju prostor i sustav nepoznat našim kartografima. Mapiranje se je počelo odvijati automatski i unutar nekoliko sati imali smo kartu novog sustava kojem smo dali ime Insecta. Pretraživanjem najbližeg sazvježđa koje smo nazvali Culicidea nismo uspjeli pronaći nikakve znakove života.
Još nismo sigurni u kojem se vremenu nalazimo niti da li se nalazimo u istom ili nekom paralelnom svemiru. Nasumično krećemo u nepoznatom smjeru. Ništa nas ne može spremiti na nepoznato, no upravo to je ono na šta smo cijeli život obučavani, a to je improvizacija i prilagođavanje na nepoznato.
U nadi da ćemo uskoro pronaći inteligentne znakove života, nastavljamo svoje putovanje u potrazi za odgovorima koij su oduvijek bili cilj naših putovanja i istraživanja.
Živite dugo i napredujte!


19:15 | Komentari (5) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --