Priroda Djeca Mi

nedjelja, 05.02.2012.

ŽIVOT KONJA

Jutro je i tek su izašli van. Pegaz je prvi izletio, prvi došao do hrane, veseli se, ponosan na sebe i počinje svoj slavljenički ples.


Photobucket


Photobucket


Stribor i Siderela. Prvi dan ona je imala baš problema s hladnoćom. Njena rana, mada su mjeseci već prošli, i dalje curi, i sigurno je da joj slabi na određeni način organizam. Mišići su joj se nekontrolirano tresli na otvorenom, dok se organizam privikavao na vjetar koji puše i hladnoću sa svih strana. Ponosni smo na nju, tu hrabru kobilicu koja je tako puno prošla, sama, mi smo bili tu da je podržavamo i hrabrimo, ali ona je glavna i sama radila za sebe. Preživjela šok, vrućinu, muhe, groznicu, nemogućnost hodanja uopće, pokočenost noge, nije se nikad predavala, bila je prespora za krdo, ali uspjela je malene organizirati oko sebe i vježbala stalno, uporno i bez prestanka, naglo i jako smršavila bez obzira što je jela puno, prebrodila veliku naotečenost zadnje noge, dočekala zimu i hrabro stupa dalje, a možda i još nešto divno... To predivno biće može nam biti samo stalna inspiracija - što sve jedan organizam može. Klanjam se. Stribor je isto malo zapeo, veterinar je došao i sada i on funkcionira odlično, hvala Bogu.

Photobucket

Trk kroz snijeg :)

Photobucket

I Tufko za kraj. Honey kaže da mu je to prva fotka za oosobnu:)
Totalno super, cure su naravno bile u nekakvom trku, negdje, a majstor se doma odmara, on je takav lik, jednostavan i svoj.


Photobucket

- 14:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #