LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Pitomača
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

24.04.2013., srijeda

Đurđevo 2013. u Okrugljači...

VIDEO: Konjička udruga "Graničari" iz Okrugljače, Virovitičko-podravska županija, organizirala je 21. travnja (nedjelja) 2013. manifestaciju "Đurđevo u Okrugljači".
PROGRAM:12:00 sati - okupljanje kod spomenika Đure Basaričeka 12:30 sati - posveta konja i konjara 14:00 sati - defile s konjima i zapregama kroz selo Okrugljača 15:00 sati - skupština u vatrogasnom domu u Okrugljači

FOTOGALERIJA: Đurđevo 2013. u Okrugljači...

Konjari Podravine i Bilogore

Oznake: Drava, Okrugljača, Podravina


- 06:19 - Isprintaj - #

14.04.2013., nedjelja

Održana utakmica u daljinskom jahanju "Otrovanec 2013"

U organizaciji Konjičkog kluba "Zlatni klas Otrovanec", dana 13.travnja 2013. , održano je 2. kolo utakmice u daljinskom jahanju za Croatia CUP. Četrdesetak natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske natjecalo se u tri utakmice sa šest kategorija na stazama od 40, 60 i 86 kilometara.

U kategoriji JUNIORA na stazi 40 kilometara pobijedio je Radola Michael s konjem Sultanom iz Konjičkog kluba Capall Hrboki. Drugo mjesto pripalo je Lučić Ani s konjem Napoelonom iz Konjičkog kluba Manjadvorci a treće mjesto osvojila je Kotević Lea i konj Ajša El Hafi iz Konjičkog kluba Sv. Juraj.
U kategoriji SENIORA na stazi 40 kilometara prvo mjesto osvojio je Franković Josip i konj Ding iz Konjičkog kluba Soko. Drugo mjesto pripalo je Jurić Siniši i konju Gidran Gavaller iz Konjičkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije. Treće mjesto osvojila je Šepak Bianca i konj Adolf također iz Konjičkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

U kategoriji JUNIORA na stazi od 60 kilometara prvo mjesto pripalo je Šebalj Dominiku i konju 95 Luana Fehra iz Konjičkog kluba Hiperion. Drugo mjesto osvojila je Novaković Klara i konj Risci iz Konjičkog kluba Zlatni klas Otrovanec. Treće mjesto osvojio je Babić Fabijan i konj Šana iz Konjičkog kluba Soko.
U kategoriji SENIORA na stazi 60 kilometara prvo mjesto pripalo je Skender Mariji i konju 300 Kuhaylan Zaid-Harpun iz Konjičkog kluba Hrvatski Sokol Vukovje. Drugo mjesto osvojila je Wirnsberger Olesja sa konjem Ruža iz Konjičkog kluba Hrvatski Sokol Vukovje. Treće mjesto pripalo je Berković Mariji i konju Kwarc iz Konjičkog kluba Dolina konja.

U kategoriji JUNIORA na najzahtjevnijoj stazi od 86 kilometara prvo mjesto pripalo je Osip Stefanu sa konjem Wolf iz Konjičkog kluba Manjadvorci. Drugo mjesto osvojila je Šapić Laura i konj Zafro iz Konjičkog kluba Špar.
U kategoriji SENIORA na stazi od 86 kilometara prvo mjesto pripalo je Bulić Viktoriji i konju Cezar iz konjičkog kluba Osijek. Drugo mjesto osvojila je Lipovac Iva i konj Thor iz Konjičkog kluba Magušar. Treće mjesto pripalo je Bilen Zrinki i konju Alabaster iz Konjičkog kluba As-Klinča Selo.
EKIPNI pobjednici 2.kola za Croatia CUP održanog u Otrovancu su Hrvatski Sokol Vukovje, drugi su Konjički klub Manjadvorci a treći Konjički klub Soko.
Konjari Podravine i Bilogore

Oznake: konjari Podravine, Otrovanec, Zlatni klas, Pitomača


- 00:10 - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.