Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Održana utakmica u daljinskom jahanju "Otrovanec 2013"

U organizaciji Konjičkog kluba "Zlatni klas Otrovanec", dana 13.travnja 2013. , održano je 2. kolo utakmice u daljinskom jahanju za Croatia CUP. Četrdesetak natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske natjecalo se u tri utakmice sa šest kategorija na stazama od 40, 60 i 86 kilometara.

U kategoriji JUNIORA na stazi 40 kilometara pobijedio je Radola Michael s konjem Sultanom iz Konjičkog kluba Capall Hrboki. Drugo mjesto pripalo je Lučić Ani s konjem Napoelonom iz Konjičkog kluba Manjadvorci a treće mjesto osvojila je Kotević Lea i konj Ajša El Hafi iz Konjičkog kluba Sv. Juraj.
U kategoriji SENIORA na stazi 40 kilometara prvo mjesto osvojio je Franković Josip i konj Ding iz Konjičkog kluba Soko. Drugo mjesto pripalo je Jurić Siniši i konju Gidran Gavaller iz Konjičkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije. Treće mjesto osvojila je Šepak Bianca i konj Adolf također iz Konjičkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

U kategoriji JUNIORA na stazi od 60 kilometara prvo mjesto pripalo je Šebalj Dominiku i konju 95 Luana Fehra iz Konjičkog kluba Hiperion. Drugo mjesto osvojila je Novaković Klara i konj Risci iz Konjičkog kluba Zlatni klas Otrovanec. Treće mjesto osvojio je Babić Fabijan i konj Šana iz Konjičkog kluba Soko.
U kategoriji SENIORA na stazi 60 kilometara prvo mjesto pripalo je Skender Mariji i konju 300 Kuhaylan Zaid-Harpun iz Konjičkog kluba Hrvatski Sokol Vukovje. Drugo mjesto osvojila je Wirnsberger Olesja sa konjem Ruža iz Konjičkog kluba Hrvatski Sokol Vukovje. Treće mjesto pripalo je Berković Mariji i konju Kwarc iz Konjičkog kluba Dolina konja.

U kategoriji JUNIORA na najzahtjevnijoj stazi od 86 kilometara prvo mjesto pripalo je Osip Stefanu sa konjem Wolf iz Konjičkog kluba Manjadvorci. Drugo mjesto osvojila je Šapić Laura i konj Zafro iz Konjičkog kluba Špar.
U kategoriji SENIORA na stazi od 86 kilometara prvo mjesto pripalo je Bulić Viktoriji i konju Cezar iz konjičkog kluba Osijek. Drugo mjesto osvojila je Lipovac Iva i konj Thor iz Konjičkog kluba Magušar. Treće mjesto pripalo je Bilen Zrinki i konju Alabaster iz Konjičkog kluba As-Klinča Selo.
EKIPNI pobjednici 2.kola za Croatia CUP održanog u Otrovancu su Hrvatski Sokol Vukovje, drugi su Konjički klub Manjadvorci a treći Konjički klub Soko.
Konjari Podravine i Bilogore

Post je objavljen 14.04.2013. u 00:10 sati.