Never be affraid to dream!

13.11.2008., četvrtak

Vjenčanje br.3

Evo, napokon je stigao opis vjenčanja br. 3:) Bez slika ovaj put jer stvarno nisam baš slikala, a sliku mene uopće ni nemam. Ali bila je ista haljina, samo različita frizura:)) Imate neke slikice na facebooku....:)

Frizura...nastala spontano, nakon par pokušaja....uglavnom je bila puštena kosa, jedan dio sam nekako zafrknula i onda sam našla jednu zelenu špangicu na leptirića ito stavila, to je dalo nekakav štih mojoj frizuri:))

Kod M doma smo Ja, D i D bile zadužene za ukrašavanje auta, a kasnije sam ja stavljala revere gostima uz pomoć dvije D :) Iako smo tu dužnost izbjegavale, pošto drage Maje (koja je to valjda trebala stavljati) nije bilo neko vrijeme same smo se primile posla:) Nikoga nisam ubola! :))

Svirala je i pjevala jedna klapa kod nje doma i ugođaj je bio odličan. Popih malo hhhmmm, čega ono...? Nešto crveno ali....sad ne znam dal je višnjevača ili nešto drugo....e ne sjećam se više...ali mislim da višnja nije. Nije ni travarica ni orah ni loza ni koza ni vino. Bo. I naravno juice:))

Ljudi je bilo oko 130-150.

Kad su mladoženja i njegovi gosti stigli počela je fešta a draga mladenka je izašla iz kuće i bila je predana svom mladoženji:) Imala je istu haljinu kao i Silvija, da napomenem još jednom:)) I jedna i druga su izgledale fantastično u njoj:))

Krenuli smo do crkve, oženili su se, a onda je počelo slikavanje mladenaca sa svima:)) Mi cure, prijateljice smo se sve zajedno slikale s mladencima. Smrzla sam se vani dok je trajao ples na rivi i noge su mi otkazivale. I onda smo napokon krenuli na moje olakšanje prema hotelu:) Bilo je lijepo na rivi ali jaaaako hladno i jaaaako bolno. I mračno.

Hotel je bio jako lijepo uređen, tj.sala:) Stolovi su također ili okrugli, kao kod Silvije. Nas je za stolom bilo 7.
Hrana je bila dobra (pršut, sir, namaz od škampi njaaaaamiii, salata od mrkača neeee, ali probala sam tek toliko i tako...nije mi nešto..., juhica odlična, pa šurlice - njih ne volim baš, pa meso, krumpiri, povrće...torta je bila fiina, ali konobar mi ju je odnio dok još nisam bila gotova s njom!!! Mislim, jela sam je 15 minuta, nisam mogla odjednom...)

Muzika - presavršena!!!

Ugođaj i zabava i ples, odličan provod!! :)

Mi cure smo naručile kod benda da svira pjesmu Prijateljice od Severine, pa smo joj otpjevale, neke na mikrofon, neke ne:)) Sve smo bile zagrljene, zajedno s mladenkom i pjevale, dok nas je kamerman snimao. I tako, pa suza jedna, pa suza druga, pa vidiš ovu da plače, pa ova do mene plače, pa ajde, sad moram i ja, tako da smo do kraja pjesme sve plakale:)) I završile u wc-u popravljajući šminku i brišući nos:)))

Ma pre pre! I ja bi tako da meni:)))


Noga mi je malo bolje ali još šepam. nego sad me pazuh boli od jučer....hmmm, možda neki potkožni prištić će narasti.....nadam se...

Pusa svima!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.