Never be affraid to dream!

30.09.2008., utorak

Trenutak apsolutne sreće, živčana potraga za materijalom za haljinu, sretah ishod i dlakavo iznenađenje:)

Dug naslov, da:)

Pozdrav dragi mi moji blogerosi:)

Evo me doma, jučer sam stigla nakon 5-dnevnog uživanja s dragim i sa dragim mi blogerima:)
Jučer mi je bus išao u 6 popodne pa sam imala vremena za još 2 druženja, pošto je Alex zapeo na faxu 3-4 sata...morala sam to nekako iskoristit:P :)
I tako, našla sam se opet s dragima mi Assi i Lutalicom...Draga kenya nije mogla jer je imala neke obaveze na faxu grrr,:( I tako joj nisam eto mogla dati poklončić i za nju. Sve su dobile svoje poklončiće, samo je Assi bila "privilegirana" i dobila 2 poklončića jer je imala nedavno rođendan:))
Odlazak na bus i odlazak iz Zg-a.....mah mah najdražemu, mp4 u uho, roman iz 24 sata u ruke i 4-satna vožnja do doma.....u Severinu (Gosrki kotar) se ukrcala draga mi frendica s faxa Gorana pa sam imala društvo do Ri:) Ispalo je da je i ona u četvrtak bila u Zg-u u Avenue Mall-u u isto vrijeme kad i ja!:) Samo što sam ja tad bila u kinu:) Svit je definitivno mali:)

Tijekom moje vožnje prema najdražem mi gradu na svijetu, Krku, slušala sam muziku, gledala zalazak sunca i razmišljala o Alexu....i o svom životu....tako, osjetila sam tako neki snažan osjećaj te apsolutne sreće. Osjećala sam se najsretnijom osobom na svijetu. Nisam našla stvari koje ne volim u svom životu. Ok, jedna samo, ali manje važna hehe:) I tako sam razmišljala o svojoj ljubavi, obitelji, prijateljima, zdravlju, faxu, svojoj kući....i jednostavno sam zahvalila na svemu tome i čak su mi oči zasuzile...ne znam da li se nekome od vas to ikad tako dogodilo....meni nije prvi put, ali ovo je bilo baš intenzivno...:) Želim da svi vi bar jednom to doživite:)


I jučer kad sam se vratila u Krk, mama i tata su došli po mene na busnu jer sam imala veliku torbetinu:)) I tako kažu oni meni da imamo novu micu macu. :)) Ja se sva razveselila! Došli smo doma, pozvali su je i odmah je došla. :) Mala je, slatka, ženska maca, umiljata, bijelo, crno, smeđe boje i jako pitoma:) Odmah sam se zaljubila u nju. :) Nisu je puštali u kuću ali danas sam uspjela izmamit ostanak male mice mace, koju smo prozvali Mala Maca, u kući. Malo sam se igrala s njom, dragala je, dala joj pit vode, malo jesti...:) Preslatka je! Naš mačak Mile je jako ljubomoran na nju i reži na nju. :) Kad je slikam stavit ću slikicu:)

Da, danas smo išle mama i ja u Ri po potragu za materijalima za haljinu i išle smo kod šilice. Tamo smo se našle sa maminom prijateljicom i bratovom gazdaricom koja nam je bila vodič za te dućane s materijalima i ona nas je trebala odvest kod te šilice. I tako, veselo sam započela dan i s uzbuđenjem očekivala potražnju materijala za moju savršenu haljinu. Već pol sata nakon što smo se našle s njom mi je raspoloženje bilo skroz splasnulo i postala sam jako jako živčana i sve mi je prisjelo da sam čak poželjela plakat i otić sama negdje! Ta žena je stvarno dobra osoba i ljubazna, ali brate mili naporna i stalno nešto predlaže makar ja rekla da mi se to nešto ne sviđa. za sve je imala neki komentar. Postala sam tako živčana da sam na sve njihove prijedloge odlučno govorila NE. Zapela sam na nekoj zelenoj svili sa nečim naravčasto crvenim...i kad su zaključile da neću ništa vratile smo se nazad u taj prvi dućan. Bila sam do tad već i razočarana i jedva sam čekala da ta mučna potraga završi. Imala sma zapravo osjećaj kao da se to ne traži za mene nego za nekog drugog. Da, mama mi je rekla da sam tvrdoglava i da je teško tako samnom nešto tražit jer sve odbijam. :) Ah...normalno da odbijam ono što mi se ne sviđa. Prihvatila bi ja već nešto kad ne bi našla ono savršeno. Što sam i uspjela! :))) Da, našla sam materijal za moju savršenu haljinu! Da, bio je tamo cijelo vrijeme, čekao me ali na kraju samo ga ipak dobila!:)) Neću vam reći kakva će to biti haljina, kakav je materijal i koje boje....model sam vam već rekla otprilike kakav će biti....ali ostalo ne:) Neka vam to bude iznenađenje:P Jedva čekam vidit gotovu haljinu:) I da, makar su me čak i odgovarale od mašne ja sam rekla da NEMA ŠANSE DA NEMA FAKING MAŠNE! :) Dobro, ne baš tako:) I da, ova žena što je bila s nama i čak jedna prodavačica su rekle za bolero da mi je bolje da su tri kvarti rukavi..kao da mi ne bi bilo tako dobro baš......rekoh, ma nema šanse, oću duge rukave, pa jel zima ili nije, šta vam je, to je MOJ BOLERO I JA ĆU ONAKAV KAKAV JA ŽELIM! :)) Da, jako sma bila živčana...naravno ništa od toga nisam na glas rekla:)

Eto....noge me još uvijek bole od šetnje po Rijeci...tražili smo i cipele usput ali nismo ništa našli....ali znam da će mi njih sad bit problem naći....e sad ako vam kažem kakve boje bi trebale bit onda biste mogli znat i boju haljine pa neću ništa reći:) Možda čak i odem do Zg-a u potragu....:) Ako se starcima bude dalo...jednu subotu...mejbi...:) NO, vi pričekajte do još 2 tjedna i saznat ćete sve o mojoj haljini:)

I da, još jedna zahvala dragoj mi Lutalici na knjizi i cipelicama:) Kupih od nje sasvim spontano jedne odlične crvene cipelice koje više ne nosi:)) Zakon!:) Hvala!:*

Ok, ovo je već drugi malo duži post pa ću sad skratit...:)

EEEEEE, daaaaaaaaaaa! Nisam vam ovaj famozni događaj ispričala...pa moram...naime....Nina kao Nina...mora se nešto zanimljivo dogodit....
Neki dan u Avenuu sam tražila čestitke za vjenčanje...i između ostaloga ugledala šalice. Naravno, kako ja skupljam šalice odmah sam bacila oko da vidim ima li kakve zanimljive....našla sam jednu preeedivnu zelenu sa šarenim srčekima..ali nije pisala cijena....ova šalica do nje je bila 25 kn pa sam onda mislila da neće ni ova bit puno skuplja...
I tako, nisam ni pitala ženu cijenu nego odmah na kasu. 69,00 kn.MOLIM?????!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA???!!!!!!!!!!

Znoj me oblio ono....naravno, bilo mi ne neugodno reć e ne bih hvala, preskupa je. Pa sma je kupila i skoro počela plakat od jada. Makar je šalica lijepa i došla je u paketu zajedno sa nekom kasicom prasicom, ali opet...:(((
Sad moram skupit tih faking 70 kn u kasici da vratim dug:)) Heheh:)

Ok...to je to:)

I da, Luna, pripremi se za sljedeći put;) Možda i ti štogod dobiješ:P :)) heheh

Pusa svimaaaa!:)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.