Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Proglasi

    čudesni ironični uradak bez trunke ironije ne uviđa da živimo u potrošačkom društvu u kome je najvažnija promidžba pa se zato gradi nacionalni stadion da skrene pozornost mladima o važnosti bavljenjem sportskih aktivnosti ~ u zdravom tijelu zdrav duh ~ pa on u neku ruku je preventivno djelovanje za očuvanje zdravlja i samim time ipak puno važniji od trošenje ili traćenje novca na već bolesnu djecu kojoj ionako spasa nema, ~ a što se tiče političara, to je već opet opravdana priča, jer ne vidim zašto im ne bi trebalo omogućiti nezdravi život umjesto zdravog u kom odlaže pješke na posao ili barem biciklom ~ i smatram da je puno bolje da se političari nezdravo debele u luksuznim limuzinama i što prije odumru i nezdravi odu, odmagle, nestanu sa ovog svijeta...
    dakle, moj podrugljiv podsmijeh za ovaj ironičan pamflet koji bez imalo podrugljivosti nimalo ne doprinosi uviđanju koliko je u suštini stvarnost ipak pravedna i pravična i da zapravo istinski skrbi o dobrobiti ljudi: opstanak tjelesno zdravih...

    avatar

    23.07.2018. (10:08)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Stadion je potreban i on se ne će graditi državnim novcem. Automobili, pak, uopće ne trebaju jer ih već imaju previše. Mogli ih, zbog visokih primanja, i sami sebi mogli kupovati.

    Glede vojnoga invaliditeta ne slažem se s tobom zato što osobno poznajem nekoliko ljudi koji tu mogućnost do sada nisu iskoristili iako su na nju imali pravo. Moraš znati i da se to pravo odnosi isključivo na primatelja i njegovu suprugu ukoliko je oženjen i na nikoga više, dok partizanske mirovine primaju svi, što bi narod rek'o, do devetoga koljena.

    avatar

    23.07.2018. (19:51)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    sramota je graditi nekakav "nacionalni stadion" sve dok u školama padaju stropovi a u bolnicama nema ni wc papira, a već sutra neće bit ni lijekova. Nek dotjeraju malo Poljud i eto nam nacionalnog stadiona.
    A partizanske mirovine ne primaju svi do 9.koljena, to su gluposti - moji baka i djed su oboje bili partizani i nitko ne prima njihove mirovine nakon njihove smrti, niti su oni uopće primali ikakve "partizanske mirovine".

    avatar

    24.07.2018. (07:00)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Izgleda da sam ja krivo informiran u vezi s mirovinama NOB-ovaca. To ću pokušati doznati.

    avatar

    24.07.2018. (20:33)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    Te priče o partizanskim mirovinama koje primaju svi do 9.koljena su laži koje potura ustašoidna bagra kako bi u narodu izazvali netrpeljivost spram antifašista.

    avatar

    24.07.2018. (20:36)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ne poznam vrijeme ustaša ni partizana, ali poznam ovu, u kojem se radjaju lažni domoljubi i još lažljiviji invalidi nakon toliko godina od rata............mislim?!

    avatar

    25.07.2018. (00:24)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Znam, nažalost, i to - zbilja ima lažnih invalida DR-a, ali svi su to pravo ostvarili prije 2000.

    avatar

    25.07.2018. (19:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...