Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Donabellina

    Ovaj tekst uopće ne bi trebao imati komentara, barem ne onih, koji bi se eventualno pametovanjem suprostavili tvojim tvrdnjama.Jer, one su beskrajno "tvrde" i ama baš nikakav argument im se ne može suprostaviti.

    Jedine suprostavljene riječi ovdje su : teško i lijepo i ma kako oksimoronski djelovale --istinite su. NEMA težeg posla od roditeljstva, a k tome ni ikakvog obrazovanja za roditeljstvo. Obzirom na instinkt odgajajanja, tu su majka mama i majka maca izjednačene: obje brinu kako znaju s tim, da majka maca NE odbacuje svoje mlado, a majka mama ponekad dade svoje u Dom za nezbrinutu djecu.

    Ja svoju ( sad veliku djecu ) volim na najnormalni način, čak štoviše imam i edukaciju " za ljubav" i razumijevanje, ali sam užasno svjesna, da sam griješila kao njihova mama puno više, nego kao žena koja savjetuje druge mame.............Nisam zakazala, ali sam mogla biti bolja.....I zato ovakve koji seruckaju po portalima ne držim pametnim i odgovornim za ono što kažu.

    PS: lijep ti je ovaj osvrt jer otvara oči onima koji "sanjaju"

    avatar

    02.05.2018. (13:21)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    hvala.

    avatar

    02.05.2018. (14:34)    -   -   -   -  

  • blablalica

    Nisam još (iskreno) razgovarala s nekim tko bi izjavio da roditeljstvo nije teško.

    avatar

    03.05.2018. (06:55)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Ono što roditeljstvo čini posebnim leži u činjenici da je istovremeno naša najteža životna uloga ujedno i nešto najljepše što tijekom života možemo iskusiti.

    avatar

    03.05.2018. (08:05)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Slažem se s tobom, roditeljstvo je i teško i lijepo, ali većina ljudi ga želi jer je prirodno. Kakav će tko bit roditelj ovisi o tome kakva je osoba.

    avatar

    03.05.2018. (14:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...