Komentari

mynetsoul.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • My net Soul

    Neuki novinari??? Pa kako itko tko je završio osnovnu školu, može staviti veliki naslov da je poljuljana teorija da je zemlja okrugla; umjesto da je taj članak stavio pod naslovom: novi pacijent za bolnicu Vrapče.
    Neuki novinari vode politiku ove države pa svi iole obrazovani ljudi odlaze u Njemačku gdje je zemlja još uvijek okrugla. Zaključak: da bi Hrvatska krenula naprijed, treba početi od obrazovanja novinara, ali ne na jugo-politološkim, pedagoškim i novinarskim fakultetima, već na PMF_u.

    avatar

    17.04.2018. (17:28)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    A i ti se sa svakim zamaraš, buduća doktorica je glupa ko kurac, dokle god svaki od kandidata ne bude prije izbora mora odgovorit na pitanja di si bio 91; jesi li ti ili tvoji roditelji bio član saveza komunista, i je li drug Tito heroj ili zločinac, nema tu kruva

    Ovako nam je premijer komunističko kopile koje je 91 dezertiralo i šta onda možeš očekivat

    avatar

    17.04.2018. (18:24)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    najveća tragedija hrvatskog naroda je u tome što su jugokomunjare bile plodne pa se razmnožile i sad nam vladaju njihovi nasljednici. a i kolinda se odmetnula od svog mesarskog roda. svatko se nadao da će bar ona bit drukčija, kad ništa... mućak

    avatar

    17.04.2018. (18:41)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ne znam o kojoj je blogerici reč, i buduća ne znači ništa. Računa se samo stečena diploma:))
    Ipak se okreće i Galileo...kako to čudno zvuči.

    avatar

    18.04.2018. (17:47)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Što se tiče politike,
    nema tog političara koji se izborio za neko svoje mesto i održao u tom rotirajućem besmislu,
    a da nije išao ka usponu stepenicama prijevare, mita, korupcije...

    avatar

    18.04.2018. (17:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    My net soul,oko te kretenarije maloumne kako je zemlja ravna ploča još i danas crkva i kler baljezgaju.Naravno njihove gluposti puše oni takozvani vjerski ekstremi i da stvar bude gora o tome javno govore i jebu si mater koliko su glupi.Što se ovog posta tiče država nam je stvarno u banani,od kad je hdz-a i ekstremnih desničara koji su manjina ali zahvaljujući svojom glasnošću konstantno neke vijesti o njima i njihovim maloumnim izjašnjavanjima.Inače uopće ne mislim da je i jedna politika ikad išta dobro donjela niti ljevičarska niti desničarska,ali od kad je ove vlasti samo nam je još gore.

    avatar

    20.04.2018. (11:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...