Komentari

ddddddddd.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Donabellina

    Prepoznat si i to je sve.
    Zapravo, to je u blogerskom svijetu nešto kao nagrada EMMY a ne Oscar.......do Oscara se ne dolazi ovdje..........No u svakom slučaju biti "izvješen" pred očima svih pa i onih koji te do sada NISU čitali, dotakli i upili u sebe je zapravo trenutak priznanja....Dobro si primjetio: trenutak je to i lijepo ga je "zaraditi" ovako na pismen i elokventan način kako ti pišeš....
    Tvoje crtice ma o čemu pisao imaju jednu specifičnost : nisu trendovske nego su tvoja zbilja koja se možda i ne dogadja tebi ( prljavo sudje, na pr ) ali ti od detalja umiješ stvoriti priču pa, ako sneg i veje.......k vragu.......ti ga voleo ne voleo - meni, koja ga volim serviraš onako, kako bih mu ja pružila lice da šetam Kalamegdanom....recimo......onako toplo i nezaštičeno lice snegu koji lepršajući ljubi.......
    Kažem ti, svaka riječ u tvom postu je nedorečena simbolika, pa dozvoli čiteteljima da imaju svoju viziju ( kao što je ja imam) i naravno, ostavio si pečat koji nešto znači....I tebi i nama..........LNA

    avatar

    23.01.2018. (01:12)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    svaka tvoja minijatura, svako tvoje štivo izaziva kovitlac neurona u misaonom režnju... ne ostavlja ravnodušnim... na svoj način pišeš nove, suvremene Metamorfoze... :)

    avatar

    23.01.2018. (06:25)    -   -   -   -  

  • Regina

    Sad kad te sve oči posmatraju.. :)

    avatar

    23.01.2018. (07:36)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Zanimljivo pišeš, al znam to otprije.

    avatar

    23.01.2018. (10:00)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    haha, tako nekako.
    Lijep dizajn, zanimljive misli, bogat rječnik...isto me podsjeća na nekog...:)

    avatar

    23.01.2018. (11:34)    -   -   -   -  

  • fantasy_xv

    Moram priznati jedno a to je da je blog.hr uvek znao kad mi treba malo dodatne pažnje bilo putem naslovnice ili blog tjedna, neverovatno, ali mi kao da radimo na nekoj očajničkoj telepatiji. Hvala svima, vaši komentari su danas bili vetar u leđa.

    @Boniana, hvala ti mnogo na lepim rečima. U par trenutaka sam se osvrnuo oko sebe da se uverim da pričaš o meni. Da, ne pišem ja uvek apsolutno osobno ali mi zdrav razum ne dozvoljava da samog sebe svrstavam u pisce, pesnike, iako neke od tih titula imam ali o tome, koliko god prepušteno sudbini zvučalo, odlučuju ljudi koji čitaju.
    Kad je reč o nazivima, trudim se da imenujem mesta jer mi je više književni jezik. Izbegavam neodređene termine poput: ovaj grad, mesto, park... mnogo lepše zvuči kad napišem: Beograd, Split, tačan naziv kafića kraj mora, spomenik, i slično. Hoću reći, iako zvuči ponekad da potenciram na nekim stvarima, zapravo ne, pišem o onome o čemu znam da je tako u datom trenutku. Možda otuda taj osećaj.
    A to bi bio ujedno savet i svima drugima.

    @Dinaja, hvala, svakako mi imponuje kad tako nešto dolazi od prepoznatih na ovom sajtu...

    @Regina
    , ogrnem se zvezdanim plaštom ili nevidiljivim. :P

    @SarahB, hvala Sarah!

    @O-da životu! , hvala Oda.
    Dizajn se i meni dopada ali verovatno će se kroz neko vreme promeniti kao i sve... a kad je reč o ovome ostalom, to je sve takođe promenjivo. Kad se ponekad zapetljam u stvarnom životu ne bih baš rekao da to toliko dođe do izražaja ali bitan je trud. :)

    avatar

    23.01.2018. (21:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...