Komentari

zagrebackidekameron.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Bocaccio

    Ne brinite se, bude tog još u drugom delu.

    avatar

    07.12.2017. (09:20)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    nu Meka jeba svoju fotografiju

    nek ste vas dva našli, živili :))

    avatar

    07.12.2017. (09:37)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    s a v r š e n o ovako se radi foto-dokumentarac

    :) i vidim poznatog blogera koji je prešel, a ni se vrnul nazaj :)

    najslađa mi je Miss Bo :) pusa joj od moje Mašenke :)

    avatar

    07.12.2017. (10:44)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Da bi reč rekel... takšneg adventckog raporta nemreš nit v horvackom saboru dobit... Maaa.. velim ja... Furbi je pravi zagrebački fakin kaj ga treba z lampašom iskat... Ono kaj se dotikavle cucka i mahanja z repom... haha... pa i ja bi gda bi imel repa mahal spred štanda z klobasama... haha... a i ovak sam i brez repa bil fest zadovoljan jer je Furbi platil ceha...haha. Drugač pa bi nadodal da su one dalmoške fritule pravo veselje ak si zgruntaš da su na tri koraka dalše banjalučki čevapi... pljeskavice... mučkalice... vješalice i ostala serbska sranja... namesto domaćih zagrebačkih štrukli... Taki bi nadodal ja nis imel nikaj protif gda je Bokačo proklamiral Gurmanku v purgericu... no bi rekel da ta novopečena purgerica ni to imenovanje sfatila preveć ozbilno... al kaj... nas dva strplivo čekamo na kakšnu ... se reče...degustaciju Gurmoblizekof... tam pri Kerempuhu... Viš... pošteno je Bokačo rekel da nismo nit mrvicu oblajavali naše vrle blogerice...zapraf smo šteli al baš za truc vsaki put dojde kelner z friškom Žujom i onda pozabiš kaj si štel kazat. Jeee.. lepo se najti z pravim pajdašimi... lepo je sprejti se po Gradu najlepšem na svetu... preporučam i drugima takšno veselje .. morti se najdemo negdi na Trgaču...
    Pozdrafček .....

    avatar

    07.12.2017. (12:23)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Prijatel moj, praf ste uživali!
    Da ti pravo povedam ni ja ti bogzna kaj ne uživam u tim fritulicama, nekak su mi štrukli bliže srčeku :)
    Kaj se tiče adventa u njemu praf uživam, blagdanski duh i kuhano vino idu ruku pod ruku, ali ni vruća češnjovka nije za odbiti!
    Lepi pozdrav do novog nastavka :)

    avatar

    07.12.2017. (21:25)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    Mekon se usuka... smršavia :))))

    avatar

    08.12.2017. (22:12)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    voljela bih da ti mogu osobno čestitati Božić i pozdravi Mekona kada ga vidiš od mene
    ps ponovno me postavili na cool listu ali ja nisam kokoš bar toliko sebe poznajem

    avatar

    09.12.2017. (20:22)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Baš je lijepo pročitati Advent u Zg očima onoga tko voli svoj grad. I ja svoj volim tako. Volim ja proći i svim ovim destinacijama koje si spomenuo. Turistički. A, onda, kad s lijeve strane na izlasku iz tunela, ugledam svoj Rio kao perlu što rubi najdraže mi more, samo udahnem i znam: doma je doma:)))

    avatar

    10.12.2017. (12:10)    -   -   -   -  

  • marija67

    Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.

    avatar

    24.12.2021. (11:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...