Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • modrinaneba

    Tako je...svatko je...kako si napraviš, tako imaš..živiš!

    avatar

    08.09.2017. (17:36)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Umjetnost (likovna, skulpturska, pisana, glazbena) je uz matematiku su djelatnosti, po mom sudu, koje čovjeka razlikuju od životinja. I danas mi je krivo što nisam dobar barem u jenoj toj aktivnosti iako sam u maldosti pokazivao sklonost i za pisanje i za slikanje i za matematiku.

    A što se pak tiče načina života kojeg pojedinac odabere to je njegova stvar tako dugo dok ne narušava način života nekog drugog svojim.

    avatar

    08.09.2017. (17:55)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    umijeće likovne umjetnosti ostavlja trag u vremenu... sjećam se profesora likovnog... uvodio nas je u titraje u kojima su naši izmišljaji oživljavali u izmišljajima vremena... bili smo sretna djeca... :)

    avatar

    08.09.2017. (18:05)    -   -   -   -  

  • AnaBoni

    Eto, ja sam na početku rada predavala po knjizi Jadranke Damjanov-------jedine prihvaćene za srednje škole i mogu tvrditi, da ti, danas odrasli ljudi, još uvijek pamte razlike medju stupovima grčkog graditeljstva......
    A onda, najednom, sve je ukinuto : prestala je Šuvarova reforma pa i taj sat umjetnosti

    avatar

    08.09.2017. (19:01)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    Htjela sam se u prvom naletu hvalisat kako sam i ja profesor likovnog, pa se hvalim, eto, u drugom, očito mi je to neizbježno, to zato jer ih hvališ kao sve neke divne drage ljude a samo su ranjiva skupina koja nema neke nikakve koristi od tog svog školovanja pa radimo svašta nešta kako tko uspije. Ne bih se usudila biti asistentom u nastavi (a nudilo mi se dok sam leškarila na burzi) upravo radi tog nedostatka znanja o djeci s posebnim potrebama, radije mi biti dizajnerom i fotošopistom. :)

    avatar

    13.09.2017. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...