Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • fra gavun

    Nije moguće, onoj nekoliko grama sive mase, razmišljati o Reihl-Kir-u jer valja pratiti trend i stranačke kolege a toliko još toga ima za lapiti.
    I zato dušobrižnici uzdižu na pijedestal misli zapisane u bibiliji;parafraziram: 'blago onima koji ne vide, ne čuju i blago onima koji ne razmišljaju'!
    Mijiću i Ivančiću skidam kapu a tebi...fala što objavljuješ ono što drugi obilaze.

    avatar

    04.07.2017. (12:56)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Sve je otišlo u mičku paterinu, a moj nejaki vrat još samo čeka
    mač, sve ostalo sam dobila, ili osobno ili kroz svoje nasljednike.
    Neka "beznačajna" imena poput Kira se nikad neće "povitezit",
    možda im neko na zadnje počivalište "složi vitezit":(
    P.s. Vruć dan doboga, nisam odgovorna za govor iz pete!

    avatar

    04.07.2017. (14:13)    -   -   -   -  

  • Neverin

    tako je, kolumnu sam i ja pročitao i prosljedio svojima iz RF-a. Dijelimo stajalište da su to bili domoljubi, a ne ovi samoproglašeni koji se smatraju državotvornima i monopolistima na domoljublje. A rezultat tog djelovanja im se vidi na imovinskoj kartici.

    avatar

    04.07.2017. (15:41)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Tu se nema što dodati. I prihvaćam prijedlog da se trg ispred kazališta preimenuje u Trg hrvatskog naroda. To je jedina šansa da ovu prekrasnu zemlju jednom naseli narod koji će je istinski cijeniti i voljeti.

    avatar

    04.07.2017. (15:58)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Gledam fotke s promocije knjižurine Vladimira Šeksa, svi su se naslikavali s Branimirom Glavašem, no od svega ističem kao posebnu sramotu da je promociji nazočila i tobože osviještena i napredna aktualna ministrica kulture. To joj zbilja nije trebalo. Onaj Dežulovićev isječak koji si nedavno kopipejstala ispod mog komentara zaista je odličan i pravomjeran (ako smijem upotrijebiti takvu nekakvu riječ ;-). Reihl-Kir je naša sramota koju trpamo pod tepih, on je time ujedno jedan od lakmus-papira laži u kojoj kolektivno živimo.

    avatar

    04.07.2017. (16:59)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @fra gavun, nema na čemu.
    @nema garancije, svaka ti je na mistu pa neka je i vruće (a čelopečno jest, uf).
    @neverin, no da, to je ona turbodomoljubna ruka plasirana na kobajage srce u području konkretnog takuina.
    @semper, ma da ostane samo flora i fauna, čini mi se, bolje bi prošla.
    @Mariano, ah Obuljenka, institucionalizirana perjanica neofašizma, kako već jednom komentirah, ta je odavno i nepovratno svojim odabirom zaglibila na mračnoj strani.

    avatar

    04.07.2017. (22:01)    -   -   -   -  

  • Antifašistička Liga Dalmacije

    Reihl-Kir je bio smetnja nacionalistima jer je htio sprječiti rat , a bez rata ne bi bilo prilike za protjerivanje Srba , a sa Srbima kao političkim faktorom nikad ne bi nacionalisti mogli imati potpunu kontrolu nad Hrvatskom. Reihl-Kir i njemu slični su bili naivni jer su vjerovali da se nešto može učiniti u sistemu koji je uspostavljen 1990. HDZ-ovcima su usta bila puna demokracije , ali mnogima od njih i posebno njihovih biraća je bila u srcu NDH i mržnja prema srbima. oni nisu htjeli mir , i što god oni govorili u svoju obranu oni su htjeli istrjebiti Srbe , a i sad ima onih koji to hoće , počevši od samoproglašenih "antikomunista" i ostalih koji se bave historijskim revizionizmom antifašizma u svrhu rehabilitiranja najvećeg zločinca svih vremena ante pavelića i njegove tvorevine tzv. NDH

    avatar

    22.07.2017. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...