Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • FreshCaYg

    :((

    avatar

    12.05.2017. (18:35)    -   -   -   -  

  • jelen

    Bilo mi je grozno kad sam pročitao vijest kod tebe da je otišla, dobro se sjećam toga. A koji dan prije sam komentirao na njenom blogu.

    avatar

    12.05.2017. (21:32)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Fresh;
    kad je se sjetiš, pošalji joj osmjeh. Ja znam da je ona dobro, negdje drugdje i drugačije dobro.

    @jelen;
    da, znam, sjećam se svega.
    To je bilo, zaista, zaista nenadano i preužasno.
    Ona je govorila nešto poput toga da je boli glava tih dana, nije mogla puno na komp jer ju je ta glavobolja mučila. Nikada nisam doznala što je točno bilo, kako su se stvari očito katastrofalno zakomplicirale, čak nisam sasvim sigurna je li umrla na današnji ili sutrašnji datum, iako sam nekako izračunala da je to trinaestog. Sad to više nije važno. Moja Draga.

    avatar

    12.05.2017. (22:22)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Sjećam se malog anđela i njezine prozračnosti u onome što joj je priroda dodijelila. I ljut sam, jer svi danas koji su sretniji životom svoj prostor popunjavaju budalaštinama ega i očekuju aplauze za to. A ona je samo željela promatrati oduševljenje u danima što su joj darovani. Premalo ih je bilo.

    avatar

    13.05.2017. (10:07)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Meroveous;
    Zaista, zaista, prekrasno si napisao, i točno.
    Nosila je tu jednu kvalitetu čistoće i jednostavnosti. Nedodirnuta gadarijama svijeta, nekako kao da je od bolesti izvukla ono najbolje. Svaka joj čast, zadržati u tolikoj patnji toliko ljepote, slatkoće, miline. Osoba za uzor.
    Imala je 27 godina, da je počekala još samo sitno preko dva tjedna, bila bi napunila 28. Sve skupa tako malo, malo vremena......

    avatar

    13.05.2017. (15:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...