Komentari

moj-plavi-svijet.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • shadow-of-soul

    dakle, što se još neće sve izroditi: mostovci pa ova kreatura? :)

    avatar

    06.05.2017. (14:27)    -   -   -   -  

  • kristina.koren

    SAVRSENO! IMAM DOKAZ ZA PRIVATNU TUZBU!! HVALA TI NA OVOME!
    USPUT... ja svoje knjige radim sama vec poprilicno dugo, a tvog psa nikad nisam vrijedjala... pa te molim dokaz...

    I usput prilozi i dokumentaciju sa psihijatrije...
    Lp

    Odsteta ce te puno kostati !

    avatar

    06.05.2017. (16:15)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    o, jedva čekam :)

    avatar

    06.05.2017. (16:44)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ne volim kad me netko blati i ovo neće samo tako završiti!!! ne volim plagijatore i plagijatorice, a posebno one KUPLJENE DUŠE!!!

    okreni se sebi, plagijatorice... i .. da... vidimo se na sudu!

    avatar

    19.05.2017. (22:26)    -   -   -   -  

  • sewen

    Svijet se okreće....

    avatar

    26.05.2017. (13:21)    -   -   -   -  

  • Petra

    Nisu svi postovi za komentarisanje.
    Nešto valjda treba i prešutiti?

    avatar

    27.05.2017. (09:33)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ovo se ne prešućuje, ovo što je izneseno u ovom postu nije za prešutjeti

    avatar

    27.05.2017. (09:54)    -   -   -   -  

  • Aneta

    Ipak su mi draže Sjene duše :-)

    avatar

    27.05.2017. (22:59)    -   -   -   -  

  • zahira

    Tvoji radovoi su @Shadow specifični, uvijek bi te prepoznala po onoj struni koja u meni zatitra dok te čitam, koju tvoje riječi zasviraju...
    Znam da ovaj moj komentar nije utjeha u ovoj situaciji, ali ne znam šta drugo da kažem u korist originala spram plagijatima.

    :(

    avatar

    29.05.2017. (14:34)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    hvala, @Aneta....

    @zahira - da, draga... potpuno ti je jasno, jer godinama se borim protiv plagijatora ne samo mene, već i drugih i onda se pojavi neka anonimka i "proziva" stvarajući sebi "reklamu"...

    avatar

    30.05.2017. (19:50)    -   -   -   -  

  • kristina.koren

    Vidim da me NE OSTAVLJAS NA MIRU... nazivas pogrbnim imenima... cak i "plagijatoricom" ?? Eto vidis... NIKAD u zivotu nisam kopirala tudji rad niti cu to uciniti... reklama mi ne treba (iako mislim da ju sebi pravis) .... ukoliko postoji DOKAZ slobodno ga prilozi...
    Ovaj status koji si ovdje kopirala nije bio javan i imas potpuno krive informacije... a rat kojim mi prijetis mailom - vodi ga sama sa svojom savjescu... i vjeruj mi... samo ti spominji moje ime i blati me - dapace, moja savjest je mirna i cista... i opet izlijevam obilje blagoslova - jer trebat ce ti ;)

    avatar

    31.05.2017. (21:22)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @kristina.koren - sama si ovo počela tog dana kad si na Fejsu sve napisala i svima si moje ime poslala u inbox!!! i oblatila mene i moje ime lažući bezočno, da ja ... tebe :) ... plagiram!!! jasno se vidi iz tvojih komentara koje si pisala ljudima: "poslat ću ti ime u inbox"

    onda si sve podmuklo izbrisala, ali vidiš kako je to sve ipak došlo do mene, iako si me blokirala pa ja nisam ni mogla vidjeti te gadosti koje prosipaš po Facebooku!, a vjerojatno ćeš i dalje pisati svoje nebuloze i blatiti ljude i onda sve brisati!

    poznata si po tim svojim ishitrenim ispadima, napadaš ljude bez veze, onda podmuklo obrišeš objavu na Fejsu i kao - nije ništa bilo, to ne postoji !!

    ma, itekako postoji, a ovo će stajati sve dok se javno ne ispričaš, ali to mogu čekati dok sam živa, jer takvi kao ti NEMAJU SAVJEST!! bezočno lažu i blate ljude oko sebe!!!

    ma, tebi treba Božjeg blagoslova, ali sumnjam da si od Boga dobila naredbu da pišeš laži o meni po Fejsu "ne možeš služiti dva gospodara" - Boga i vraga, to si zapamti!

    avatar

    03.06.2017. (10:50)    -   -   -   -  

  • kristina.koren

    POSLJEDNJI PUTA OSTAVI ME NA MIRU... ALI OSTAVI ME NA MIRU JER OVO NECE IZACI NA DOBRO!! JA SAM TEBE OSTAVILA NA MIRU, NE POSTOJIS!! NE DIRAM TE, NE DIRAJ NI TI MENE! NE SPOMINJEM TE, NE SPOMINJI NI TI MENE! JER IMAT CES RAT ZA KOJIM TOLIKO ZUDIS I SA KOJIM TOLIKO PRIJETIS PREKO SKRIVENIH BROJEVA I MAILOVA!!! LIJEPO TE MOLIM - OSTAVI ME NA MIRU AKO SE VEC TOLIKO KUNES U BOGA I PISES O "DOBRU"!!! JA KOLIKO SAM KRSCANKA, ZNAM DA JE BOG STVORIO LJUBAV A NE RAT, STVORIO JE OPROST A NE OSVETU!!! PA ONDA POKAZI TE SVOJA DJELA U KOJA SE TOLIKO KUNES I O KOJIMA TOLIKO PISES!!

    P.S. TI SI MENE DAVNO BLOKIRALA KAD SI POZELJELA MANIPULACIJU SA MNOM!! I ZAHTJEVALA S KIM CU BITI U KONTAKTU!! (NE ZABORAVI DA OVDJE SPOMINJES I DRUGA VAZECA IMENA U KNJIZEVNOSTI A ONI ZNAJU KOJI SU!)

    ZABORAVI MOJE IME DA POSTOJI I ODHAJAJ VISE S MOG IMENA JER OVO POSTAJE NEUKUSNO! PRICAS I HVALIS SE KAKO SI VRHUNSKA PJESNIKINJA I PLJUJES PO MOJIM RADOVIMA - SRAMI SE... NI DAME NI ZENE TO NE RADE, VEC OSOBE S MALOM DOZOM INTELIGENCIJE, ONI JADNI I ZAVIDNI! JA SAM IZDALA 9 SVOJIM KNJIGA I 40 MEDJUNARODNIH!! PA?? AAJMO SE MALO HVALITI!!! SPOMINJES BOGA?? JAO ZAO MI TE JADNA SEBICNA SAMOHVALISAVA DUSO!! U SVAKOM SLUCAJU, MENI JE DOSTA JER PO MOM IMENU I DALJE PLJUJES I NA OVOME NECE STATI JER VJERUJ MI - ZA SVE OVE KLEVETE TUZIT CU TE!! VJERUJ MI!!!

    A SAVJEST?? DAJ ZENO TRGNI SE I UCINI NESTO OD SVOG ZIVOTA PA CES MANJE IMATI VREMENA BAVITI SE TUDJIM ZIVOTIMA!!

    avatar

    14.06.2017. (13:57)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @kristina.koren - ti si za čistu psihijatriju!!!

    opet imaš krize, opet radiš gluposti na fejsu, blogu, opet si paranoična, tebe nitko ne spominje, ali ponovo podižem ovaj post na naslovnicu, jer ono što si pisala na svom zidu na Fejsu 6.5.2017. pa kukavički obrisala, nije nestalo - sve piše na ovom postu pa čitaj i podsjeti se što si pisala i koga si klevetala šaljući moje ime svima u inbox

    avatar

    14.06.2017. (15:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...