Komentari

klikklik.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Lastavica

    Vozila sam se Vltavom sličnim brodom kao na gornjoj slici.
    Možda je čak bio isti.

    avatar

    27.04.2017. (18:18)    -   -   -   -  

  • Klik

    He he, imaš dakle iskustvo iz prve ruke, Lastavice...!

    avatar

    27.04.2017. (18:21)    -   -   -   -  

  • Zlica

    Malo je smeđa za plivanje :-)).

    avatar

    27.04.2017. (19:11)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Vltavom sam se vozila; pa i u poljskom Cracow-u je bio sličan brodić....Divota! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    27.04.2017. (20:37)    -   -   -   -  

  • Klik

    Neke od tih pomalo elitnih brodica, vidjeh, imahu red prozora tik do površine rijeke, a iza njih... nisam valjda pogriješio - dali su se naslutiti stolovi restorana.
    Ne sumnjam da bih u njem' uživao uz dobar ručak i drago društvance za stolo(vi)m(a).

    avatar

    27.04.2017. (21:59)    -   -   -   -  

  • j.

    vidim, bili smo na istim mjestima negdje u isto vrijeme... ne znam kako savladavaju onaj slap blizu Karlovog mosta, ili pak voze do tamo i od tamo, ali čini mi se da kada sam u Pragu bio prije tridesetak i više godina ta rijeka nije bila tako živa kao sada... jest da su ga komercijalizirali koliko se god dalo, od trdelnika i appleova muzeja, pa muzeja torture i sličnih stvari, ali ostao je to ponajviše od svih onaj čarobni grad iz mojih studentskih putovanja... došlo mi je u jednom času da zaustavim nekog koga bih smatrao starosjediocem i pitam ga zna li što je sa Laternom Magicom i je li još tako zanosna kao u staroj zgradi :)) pozdrav

    avatar

    28.04.2017. (11:47)    -   -   -   -  

  • Klik

    Oh, J, kako si me drmnuo s "Laternom Magicom", bolje reći njenim gostovanjem u Zagrebu 60-ih godina kada su na Velesajmu, u itekako preddigitalno doba dojmljivo spojili tada filmsku (!) projekciju s glumom i plesom... a mi smo se odlično zabavljali.

    No da ti odgovorim oko "praške plovidbe" morao bih posegnuti za mojim fotkama Praga iz 2009. ... Hm?! Iako sam stalno odgađao kombiniranje tih dviju mojih "praških godina", točnije dvaju "praških 24-sata" mislim da ću već danas morati "uskočiti" s njima...

    Jer Prag je jednostavno prevelik "zalogaj" da bi ga se u jednom i samo jednom danu dalo poštenije "progutati"... i opisati.

    avatar

    28.04.2017. (14:55)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Ne znam što se događalo, ali do danas sam vidio samo onaj post od 20.travnja. Nema veze, sada je sve tu.
    Puno sam putovao Evropom, vidio sve glavne i veće gradove, dvorce, rijeke, povijesna mjesta.... ali gotovo nikad ne otvorim albume, ili danas, digitalne mape pune fotografija. U Češkoj sam bio čak nekoliko puta.
    Danas sve manje putujem, mrzim autobuse, ne volim da me "vodaju", a sve teže mi je voziti na daleko. Pa zato "visim" na dokumentarcima i evo, Tvojem blogu. Pozzz.

    avatar

    28.04.2017. (17:06)    -   -   -   -  

  • Klik

    Pozdrav, Mekone... Link kojeg si "forsirao" bio je ciljan na (i samo na...) tadašnji post. Princip na bloghaeru je taj da klik na glavni naslov (kod mene: "Klik - Po Europama") osvježava pristup korisniku do aktualnog stanja bloga... tako da (i) ja, primjerice, "u slučaju ikakve sumnje, klikam na naslov".

    Sve tvoje simptome prepoznajem i kod sebe, ali me ipak želja za putovanjem (ne toliko ciljem (!)), angažiranje mlađih snaga, neukalupljenost itinerera i izbor veselog suputništva još uvijek "pali". I fotografiranje, naravno.

    avatar

    28.04.2017. (18:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...