Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Euro

    zivot je borba

    avatar

    02.03.2017. (07:57)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Jako dobro Durice, upravo tako od riječi do riječi!

    avatar

    02.03.2017. (12:14)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Rekla mi Gurmanka da si napsala divnu pjesmu na ovu suludu ludoriju, oja je svake godine sve veća......pjesmo vezanu uz Korizmu. I da, Gurmsanka koliko dobro radi slastice, toliko ima i dobar ukusa za lijepo. Al, to ionako ide jedno s drugime; smisao za lijepo i lijepo znati spremiti nekaj fino :D

    No, Durice, da, divno napisano. Baš pravo pravo!!!

    avatar

    02.03.2017. (12:46)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ja bih još samo: križ ostavila i ne vraćala ga na leđa. mislim da je s te strane već dovoljno speglanih pelena i košulja, donesenih vrećica špeceraja, poduprtih tuđih ramena i uplakanih očiju, nošenja tri kile, pet kila, deset kila žive vage, obično najdraže na svijetu, pa onda svojih razočaranja, nepredviđenih uzaludnosti, neostvarenih čežnji, potreba, tjeskoba, strahova, nemilih sjećanja, borbe za neku ljepšu budućnost..."sudbinu" nosimo u sebi, a onaj križ na leđima? ionako ga ne vidi nitko, baš nitko! i ne služi ničemu. to treba ostavit da trune, ne treba nam podsjetnik ni simbol jer ionako strpljivo i odgovorno sve to bedinamo sami.
    a ak mi tak bude lakše, ja ću i opsovat. i ne treba mi oprost.

    avatar

    02.03.2017. (13:16)    -   -   -   -  

  • durica

    je, Euro, na sreću ima i puno lijepih trenutaka, pa je i motivacija jaka :)

    fala vam, curke, jako lijepo je čut takve pohvale, Gurmanka, draga, nisam znala da daješ preporuke za moje pisanje, baš krasno :)
    trolica,
    mene je Gurmanka cijela oduševila, od glave do pete, čak joj je i torba za plac lijepa ;), jedva čekam da napokon popimo kavu zajedno, a potajno se nadam i nekom slasticom, priznajem :))), pa, možeš nam se pridružit, ak želiš.

    teta špageta :))))),
    načelno se slažem, nije nam potrebno samima tovariti si ih na grbu, više je u službi simbolike, metafora, jer ja svoj niti sama mogu skinut, a kad bih i mogla ne želim ga više vraćat, samo ispovraćat, al nekaj ipak u životu ne biramo, osjećam se kao da je to mene odabralo, srećom, odabralo me i ono lijepo, baš kao dar, koji, ima takve provale kojima me svaki dan razveseli, npr. najnovija fora je: " tako mi drekeca! " ili fraza za koju ni neznam gdi je čul: " ma, vidi ti to! "
    zapravo, napisala sam jedan fašnički post, koji je prštal od veselja, al kak se moram autocenzurirat, a nisam htela ni fotke stavljat, a bez tih fotki nije potpun samo sam ga sebi spremila u skice. sve više imam takvih koje napišem samo za sebe i ne objavljujem, možda čekaju neko drugo, novo vrijeme :)

    avatar

    02.03.2017. (22:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...