Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Gurmanka

    Pozdrav i čuvaj pamet, opet će doći u modu :)

    avatar

    26.02.2017. (10:58)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Naslov mi je sumnjiv. Sve sam pročitala iako se bojim dugih postova. Drago mi je da je maleni dobio sjedalicu. Ne vidim razlog da mu ne kupiš pušku. Dečki moraju biti dečki. Bolje je da se njome malo poigra nego da tambura po kojekakvim igricama. Najbolje od svih pušaka su one ljetne koje špricaju vodu. Mene su moji klinci sa strahom piupitali smiju li za maškare donijeti mačeve, pištolje, nun čake i sve što nindže, kauboji i mušketiri imaju. Naravno da smiju, al ne smiju nikoga ozlijediti. A što se tiče šminke ista na različitim mjestima ima različitu cijenu. Treba samo biti strpljiv i pronaći je.

    avatar

    26.02.2017. (13:39)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Cimerica si skida šminku običnom Niveom. Do nje to nisam vidjela. Uzme si običnu maramicu ili WC papir, namaže Niveu po faci i skine šminku. :o

    Inače su mi najbolja mlijeka za skidanje šminke ( imam suhu kožu i za suhu kožu su najbolja mlijeka ). -.-

    avatar

    26.02.2017. (16:48)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala Durice na lijepim riječima. Trudim se ozdraviti čim prije. Korisnih savjeta nikada dovoljno - pa ću pokušati i s inhalacijom. Pusa, L+B+G

    avatar

    26.02.2017. (20:51)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Vidim, dosta je problema i pitanja bilo...

    avatar

    27.02.2017. (10:15)    -   -   -   -  

  • durica

    Gurmanka,
    kaj se sve dešava ovih dana kod nas, pitam se ima li više pameti uopće :), zato se trudim čuvat je još i više :D

    Mela,
    naslov je samo uputa za čitanje :), hahaha, pa ovaj i nije tako jako dug, samo na prvi pogled, nisam znala da ih se bojiš, jel to fobija s kojom se suočavaš ili je izbjegavaš? :)
    sjedalica nam je legla ko naručena.
    kaj se tiče igre s puškama, pisala sam nedavno kak me prošle subote žical pištolj revolver, al, osim kaj ne želim kupovat oružje maloj djeci, to je bio tako ružan komad plastike, niti se mogao otvoriti, niti stisnuti, ništa, pa je i to bio razlog zašto nisam popustila, i onda mi je Fresh slično komentirao kao i ti, a mene je dijete samo pokazalo kako zna lijepo igrati, pa i s puškom, tak mi i treba :)
    Mela, moja, ovaj dućan, ja to još nisam vidla, to su ti neke marke i brendovi za koje nisam nikad čula, a obični sapun dođe 50 kn, najjeftinija olovka za oči 150, krema za lice 250, jeftina, za koju sam dobila testere, osjećala sam se ko sirotica, nisam znala da postoji tak jako skupa kozmetika kod nas, mislila sam kako ću za 300 kn dobiti barem rumenilo, puder i olovku, al ovaj regenerator je jako dobar, kosa mi je odmah živnula, a uskoro će biti i svjetleća :)))

    Afro,
    i moja sestra tako skida šminku, koristi samo običnu Niveu, svi ostali preparati joj smetaju i rade probleme.
    ja skidam šminku s uljem, maslinovim ili lanenim, ubiti koje imam, ili se samo umijem mlakom vodom :)

    luki,
    želim što brži oporavak :)

    Lastavice,
    to je ono kad sve želiš, pa se pogubiš malo :)

    avatar

    27.02.2017. (19:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...